Tagi: edge 810 mount, polemaster android, zoomshot pro monokulāri, riflescope visionking, telescop, monokulāri telescop, mount pvs 14, sullen, asus teleskopa kameras, ekvatoriālās.

€198.12 €225.14
  • Pieejams
  • w1411


  • Veids: Monokulāri
  • Modeļa Numurs: QHY PoleMaster
  • Zīmola Nosaukums: QHYCCD

Šis produkts nav adaptera gredzens.Jums ir nepieciešams, lai iegādātos to saskaņā ar savu ekvatoriālā modeli.Kā ir elektronisko polar spoguļi spoguļu uz polārās ass? "Kā, lai sasniegtu polārās ass, vienkāršākais un vienkārša ideja ir, lai atrastu pozīciju, pole ziemeļu polu, un tad dara to, kas sakrīt ar centra rotācijas equatorial mount tiesības debesbraukšanas asi, tādējādi realizējot equatorial mount tiesības debesbraukšanas asi un zemes rotācijas ass virziena.Konsekventa.Ar PoleMaster elektronisko polar spogulis QHYCCD ir ideja.Ierīci var uzstādīt priekšā IVN ir RA rotējošu asi.Tā satur augstas jutības kamera, kas dinamiski attēlo zvaigžņotām debesīm attēlus pie ziemeļu debess pole reālajā laikā.Viņa jutība ir augstāka nekā neapbruņotu aci, līdz ar to ne tikai jūs varat redzēt North Star, bet jūs varat arī apskatīt dažas tumšās zvaigznes netālu no Ziemeļu Zvaigzne.Pamatojoties uz atrašanās vietu, šīs zvaigznes, programmatūru, var aprēķināt true north pole pole position.Dažos veidos, PoleMaster elektronisko polar spogulis nosaka nostāju, kas no centra uz rotācijas rektascensiju ass un pēc tam iezīmē pozīciju par divām vietām, uz ekrāna.Viss, kas jums ir jādara, ir pielāgot equatorial mount, ļaujiet divi punkti sakrīt, un polāro asi ir labi.Darbības

━━━━ Augstu Precizitāti

Plašs redzeslauks

Augsta Precizitāte: Ar PoleMaster ir pikseļu izšķirtspēja ir aptuveni 30 loka sekundes.Kameras pikseļu matrica pati par sevi ir labs valdnieks, tā precizitāte, to pasākumu ir daudz lielāks, nekā precizitāti makroskopiskā objektīvs.Labākajā gadījumā tas var sasniegt saskaņošana precizitāti 30 loka sekundes.Plašs redzes Lauks: elektroniskās polar spogulis ir liels redzes lauks 11 grādiem x 8 grādiem, lai tā ir viegli atrast Polaris.

es nstallation ━━━━ Viegli uzstādīt, Viegli uzstādīt, Jums nav nepieciešams, lai pagrieztu teleskopu, lai daži varētu nodrošināt optisko polāro asi equatorial mount netraucēts.Jūs arī nav nepieciešams, tupēt uz leju, lai redzētu polar spoguli un noregulējiet equatorial mount.Jums nav nepieciešams izslēgt visus gaismas avotus, lai varētu neapbruņotu aci pielāgoties tumsai, un meklēt Polaris jomā skats.Jūs arī nav nepieciešams ievadīt labas dienas, pēc tam pagriezt, equatorial mount, lai dīvaina leņķa, un jums nav nepieciešams, lai pielāgotu ekvatoriālā līmenī.saderība ━━━━ Pilnu adapteri gredzeniem, kas Aptver vairākas ekvatoriālā stiprinājumi EQ6/AZEQ6, HEQ5, iOptonCEM60, ZEQ25/CEM25, iEQ45, iEQ30, AZEQ5, Celestron AVX, CGEM, SX-4, TAK, MESU, SXP, UNC, EM200/EM11, EM400, EQ8, smart EQ, AP-SM, AP900, Usc-11 ...Caur adaptera gredzenu, PoleMaster var uzstādīt uz jebkura equatorial mount, pat uz equatorial mount bez polāro spogulis.Precizitātes ━━━━ Viena zvaigzne kalibrēšanas Sekošanas precizitāti, Kad jums ir kalibrēts ar elektronisko polar spoguļi, jums tikai nepieciešams veikt vienu-zvaigžņu sync (viens-zvaigžņu kalibrēšana), bez Samsung kalibrēšanu.Ievērojami atvieglo kalibrēšana equatorial mount.reālā laika ━━━━ Reālā laika polar izsekošanas Reālā laika polārās ass korekciju Ar elektronisko polar spogulis var novērot saskaņošana polāro asi jebkurā laikā, kā arī pastāvīgi uzrauga polāro asi.Kad equatorial mount kustas neapzināti, jums var arī uzgriezt to atpakaļ bez pārtaisīt kaut ko.Šī rokasgrāmata zvaigžņu līkne ir rezultāts polāro asi kļūdu pārbaude par labu polārās ass, izmantojot elektronisko polāro asi, spogulis.Testa metode ir atslēgt rokasgrāmata signālus par RA un DEC.Pēc tam novērot ķīli DEC virzienā.Ķīli DEC virzienā būs jāatspoguļo saskaņošana precizitāti polāro asi.Šajā testā, DEC bija gandrīz taisnu līniju 10 minūtes un pēc 30 minūšu pārbaudes, tika konstatēts, ka DECEMBRĪ drift bija 1,5 loka sekundes.No šī precizitāte šī polārā ass saskaņošana var aprēķināt, 18 loka sekundes.



Prensbes
2020-08-31
5/5
Как и у всех, матрица с десятками горячих пикселей - похоже, QHY собирает эти устройства из отбракованных матриц. Задачу настройки решает, но смотреть на качество картинки больно. В Windows 7 установить не удалось (хотя и не нужно было особо), на Astroberry запустилась нормально через INDI. Штатное приложение для Raspberry на редкость безобразно написано, главное - не следовать инструкции и ни в коем случае не ставить SDK! Как делать правильно, вам расскажут на форумах. Продавец упаковал хорошо, но внутри заводской металлической коробки сама камера крепится плохо (пожалели поролона), в результате чего на металлической коробке есть вмятины изнутри(!) от болтающейся там камеры. Я разочарован инженерным уровнем QHY. Жаль, что ZWO не делает таких устройств. Доставка в Москву - около недели. Продавец декларирует полную таможенную стоимость.
Olga Sinner
2021-02-06
1/5
2 months waiting, otherwise nikel product, make your winter orders for the Astrophoto.
Cheriaj69
2020-08-24
5/5
Bonjour, Le Polemaster est arrivé beaucoup plus rapidement que ce à quoi je m'attendais en cette période de Covid. Merci beaucoup pour le sérieux et la rapidité de livraison, c'était parfait ! Je n'ai pas encore pu tester le produit, car le ciel était nuageux hier soir, mais j'ai tout de même téléchargé et installé le logiciel et connecté la caméra, Cela a parfaitement fonctionné. Le produit est tout à fait conforme à mes attentes et je suis très content de ce vendeur. Je ne peux que le recommander. Restez en bonne santé et meilleures salutations de la Suisse. Jean-Daniel

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti