Tagi: sarta hdd 500 gb, apaļā dvieļu mēness, schneider lēcām, robotime 3d gufo, seiko vainagu 6r35, caurspīdīgs cftv, pedālis, vw, audi a1, satīna ķermeņa formu, bagātīgu zelta lente.

€21.66 €30.95
  • Pieejams
  • w139943


  • Vienuma Tips: Matu Trimmeris
  • Materiāls: Matu Clipper
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: 3C
  • Izmērs: Hair Clipper
  • Modeļa Numurs: Matu Clipper

Funkcijas:

【5 In 1 Dizains] aicina iegādājoties šo vienu produktu, jūs saņemt vienu matu clipper, viens skuveklis, un viena deguna matiņu trimmeris.

【Efektīvu un Spēcīgu Izmantojiet] aicina Precīzu tērauda griezējs vadītājs, kas ir droša un degsme, nodrošinot efektivitāti un izturību.Liela jauda nodrošina lielu spēku, lai efektīvāka un stabilāka, izmantojot.

【Lietotājiem Draudzīgs Dizains] aicina Kompakts un stilīgs izskats, Frizētava galvu, apgriešana galvu, skūšanās galvas, deguna, matu galvas, regulējams ķemmes(1-10mm) ar LCD digitālo displeju, ērtākai lietošanai.

【Vairākas Uzlādes Režīmi] aicina Ērti uzlādējams dizains, var uzlādēt, izmantojot strāvas adapteri, kā arī USB.

【Portatīvo & Viegls] Aicina 16.5x4.5cm, ērts izmēru hair clipper var saukt par ērtu izmantošanu un aiznesa līdzi ceļojumā izmantošana, kā arī.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS, nerūsējošais tērauds

Jauda: DC5V/1A

Uzlādes laiks: 1,5 stundas

Lietošanas laiks: 1.5 stundas

Postenis izmērs: 16.5x4.5cm

Iepakojums Saraksts:

1 * Hair clipper

1 * Deguna trimmeris vadītājs

1 * Skuvekļu galvas(matu)

1 * Skuvekļu galviņu(par Bārdu)

1 * Frizētava vadītājs

1 * Precizitāte vadītājs

1 * Tīrīšanas Birste,

1 * lietotāja pamācība

Izmantojot Darījuma,Savu naudu nogulda droši savā kontā.Nauda tiks izlaists asv tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde,Maksājums, mst jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu,Lūdzu, uzgaidiet pāris munutes un mēģiniet vēlreiz.

Apstiprināt Adresi Ar Pilnu Nosaukums

Visi produkti tiek stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Mēs kuģis uz www.ogredogs.lv adresi TIKAI.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Aliespress ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.Paldies jums tik daudz, lai pērk no mums!

Mēs kuģis pasaulē ar EMS,DHL,FedEX,TNT,Epacket,Ķīna Post,HK Post un tā tālāk.Mēs nevaram kontrolēt piegādes laiku, jo tas ir apstrādāts ar Thire Puses pakalpojums,Bet, ja paka nav jānonāk paredzamo laiku,Lūdzu, sazinieties ar mums,Wewill palīdzētu jums izsekot, un sniegt jums labu atbildi.Izsekošanas URL:http://www.17track.neto/



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti