Tagi: paklāju pils, rudenī durvju paklāji iekštelpu, varavīksnes augšu, bārs gumijas paklājiņš, paklāju varavīksnes, doormat āra, paklāju kawaii, paklāju, paklāju, melna meitene spilvendrānā, paklāju svaigi.

€2.95 €5.37
  • Pieejams
  • w138586


  • Izmantošana: BĀRS
  • Technics: roku darbs
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Specifikācija: 80 x 120cm/31.50 x 47.24inch
  • Iezīme: Anti-Slip
  • Pieteikums: guļamistaba
  • Modeļa Numurs: pūkains paklājs
  • Stils: Korejiešu
  • raksts: IESPIESTS
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Modelis Tips: ĢEOMETRISKAS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Mīksts Pūkains Mūsdienu Jomā Paklājs Paklājs, Paklāji, Grīdas, Krēsli, Dīvāni sēžamspilvenu Spilveni Dzīvojamās Istabas, Guļamistabas Bērnu Istabas Dekors 31 x 47inch

Informācija:

Vai jūs baudīt dekorēšanas jūsu mājās tādā veidā, ka tas ir silts, mājīgs, grezni mīksts un ērts?Nav labāks veids, piebilstot, draudzīgu un mājīgu atmosfēru jūsu mājās!

Ka pinkains paklāju pieņem jaunākās krāsošanas process, krāsas ir izlases veidā izplatīt, bagāts ar taustes apelācijas dizaina paklājs atšķiras akcents uz jūsu esošo dekori labāko vizuālo ietekmi

Mūsu bērni istabā rugsare, kas izgatavoti no augstas kvalitātes poliestera, kas netraucēs mazuļa ādu, pūkains un mīksts, dotu kājām dāvanu ārkārtīgi komforta sajūta

Pamatnes ar neslīdošu gumijas punkti, var turēt kažokādas pledi stabili vietā un dod bērniem mīkstu un ērtu spēļu telpas, saglabāt jūsu mazulim droši, spēlējot

Pievienot stilu, lai jebkurā telpā ar šo mīksto paklāju, padarīt par lielisku rotājumu jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, dīvāns vai bērnu istabu, rotājumi.Viesi un ģimene būs pilns ar uzslavu par to

Silts Padoms:

Mēs esam stingri iebilst pret dzīvnieku nežēlība.Šīs mākslīgās aitādas paklājs ir izgatavots no 100% mākslīgo materiālu, un nav dzīvnieki tika nodarīts kaitējums, padarot to.

Tur būs dažas grumbām, kad jūs atveriet to un padarīs kažokādas nedaudz plānāks, nekā tās oriģināls,bet tiks atjaunota 3 vai 4 dienas vēlāk un neietekmēs tās lietošanu.

Specifikācijas:

Materiāls: poliesters

Izmērs: 80 x 120cm/31.50 x 47.24 collas

Piezīmes:

1. Šis paklājs var būt ne tik liela, kā jūs varat iedomāties; Lūdzu, pievērsiet uzmanību izmēriem info, pirms jūs veicat maksājumu.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

3. Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies! (1 centimetru = 0.39 collas)

Iepakojums:

1 x Paklāju

Maksājumu >>

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT un visas galvenās Kredītkartes, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Samaksa jāveic 5 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc pasūtījuma, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Sūtījumu >>

1. Pasūtījums tiks nosūtīti 4 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu laikā, lūdzu, Sazinieties ar Mums pirms atvēršanas strīdu , mēs wil izvēles problēmu un sniegt jums risinājumu 24 stundu laikā.

Garantijas >>

1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

2. Bojātas preces jānogādā garantijas laikā, Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Atgriezties & Kompensāciju >>

1. Ja prece ir bojāta, pircējam vajadzētu sazināties ar mums pirms atgriešana produktu.

2. Ja pircējs negribētos atdot preci, mēs veiksim pilnu vai daļēju atmaksu, pamatojoties uz detalizētu situācijas.

Atsauksmēm >>

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu saviem klientiem laimīgs iepirkšanās pieredzi.Lūdzu, Sazinieties ar Mums atrisināt jebkuru problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu sniegt jums risinājumu, cik drīz vien iespējams.



Nezhnaya Ksyusha
2020-12-07
5/5
Perfecta!!!
Elpuma771
2021-01-04
5/5
good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti