Tagi: lifebuoy, nt fire rescue, ar fitbit maksas 2, dzīves gredzens, alumīnija gredzens, anti noslīcināt aproce, cpr vai pirmās palīdzības maska, aproce dzīve, auto glābšanas virvi, cilvēks gredzenu glābšanas.

€17.23 €21.02
  • Pieejams
  • w13745


  • Produkta Nosaukums:
  • Materiāls:
  • Iezīme: Augstu elastību, efektīvu un praktisku
  • Modeļa Numurs: Stienis

Aizzīmju Punktiem:

1、Izsmalcinātu Meistarība: Visas alumīnija sakausējuma materiāliem ir rūpīgi izstrādāts.Ar Swimline Drošības Āķis funkcijas, izturību, kvalitātes garantija, ļoti grūts un nav deformēta.

2、Vienkāršs Izskats: Swimline Drošības Āķis ir vienkāršs izskats un augsta elastība, tāpēc tas ir efektīvs un praktisks.Ar zilu pārklājumu dizains, tai ir skaista krāsa.

3、Viegli ir Apstājusies Un, Izmantojot: rokturim ir izstrādāta ar snap-on " dizains, kas var efektīvi apvienot ar drošības āķi ar teleskopiskais stienis, kas ir ērti un ātri lietot un saglabā darba laika.

4、Vispārējā Interfeiss: saskarne ir kopīga ar tirgus paplašināšanas stieni, tāpēc, lūdzu, jūtieties brīvi izmantot.

5、Gadījumā Vietas: peldbaseins, akvaparks, piejūras, jahtu un daudz ko citu.

Apraksts:

Produkta nosaukums: Apaļa Drošības Āķis

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Svars: aptuveni 0.28 KG

Diametrs: par 29.5 CM/11.61 gadā

Gadījumā paplašināšanai stienis interfeiss kalibrs: par 30MM/1.18 gadā

Produktu ieviešanas: Ja ir kāds, baseins un citām vietām, jūs varat izmantot drošības āķa, lai ātri āķis, noslīkšana persona, baseins, lai saņemtu palīdzību.

Saraksts:

Apaļas Drošības Āķis * 1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti