Tagi: rapsberry pi 4 klastera, r4, emmc uz micro sd, spilvena eyeshadow, rc rgt rock crawler, valdes perforators, 8X8, 8x8 rc kravas automašīnas, melnā māsa, feng shui tīģeris.

€17.79 €20.68
  • Pieejams
  • w137386


  • Vairumtirdzniecība: Jā
  • raksts: zodiaka
  • Tēma: Vēstules
  • Produkta Tips: Palmu akmeņiem
  • Stils: feng shui
  • Daudzums viens komplekts: 12pcs
  • process: Pulēta, gravēts
  • Zīmola Nosaukums: yaye
  • Dropshipping: Jā
  • Materiāls: Ametists

Apraksts: Zodia Zvaigžņu Kopa, 12 akmeņi Iegravēts zodia simboli, ar zelta burtiem Akmens izmērs aptuveni 38*35*7mm 43*38*7mm (Lūdzu atļaut izmēra starpība) Daudzums: 12pcs Nāk ar bezmaksas samta maisiņā, ka mēs nosūtīt izlases svars aptuveni 300g.Visi akmeņi ir unikāls un atšķiras no to, kas redzams šajā attēlā.Piezīme: 1.Produktu, jūs pasūtīt no mūsu veikala, virs 2KG vienā reizē , mēs izvēlēties ātrāku un drošāku kuģošanu veids, lai jūs.Tātad, jūs varat saņemt preces, kas īsā laikā. 2. Ja jūsu pasūtījuma summa ir lielāka par $120 , mēs organizēt ātrāku un drošāku kuģošanas ceļu, lai jūs pārāk.

Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mani, es vienmēr esmu šeit, lai pakalpojums jums.

Par mūsu produktiem:

1.Augstākā kvalitāte, konkurētspējīgas cenas ,ātra piegāde ,piliens kuģniecības pieejams, labāko un savlaicīgu pakalpojumu 100% apmierinātību;

2.Jūs varat vairumtirdzniecības tos tālākai pārdošanai ,to es varu kuģniecības tos, lai jūsu iecelt adrese;

3.Kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani laicīgi ,būs atbilde 12 stundu laikā, izņemot brīvdienas;

4. Laipni lūdzam iegādāties preces par manu mājas lapā, es esmu ļoti priecīgs, lai darīt savu labāko, lai jūs ar labāko kvalitātes un labāko servisu.

Piegādes metodi:

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

Ķīnas ziņu Gaisa 15-35 dienas; EMS 8-13 dienas; DHL 5-8 dienas;

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam .Mēs jums atmaksāsim par preces atpakaļ 7 dienu laikā, no jums, kas tos saņem, kāda iemesla dēļ.Pilna kompensācija tiks piešķirta, ja preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.Preces, kas ir bojātas vai trūkst detaļu netiek atgriezta.Pircēji ir atbildīgi par atgriešanos piegāde ar pienācīgu iepakojuma.Saņemot preces, mēs jums atmaksāsim nekavējoties.

Garantijas Un Apkopes :

Mēs piedāvājam 1 mēnesi nomaiņa un 12 mēnešiem, tehniskās apkopes garantijas.Vienumus var aizstāt pirmajā mēnesī, vai saglabā pirmo gadu.Pircēji ir atbildīgs tikai par atgriešanos kuģniecības maksa par garantijas objektus. (Vairumā gadījumu, pircējs būs tikai, lai atgrieztu problēma sastāvdaļas, nevis visu paketi.).Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, pārliecinieties, ka jums mūsu atgriešanās adresi un rakstīt par piegādes detaļām lapā.Lūdzu, izmantojiet regulāru pasta pakalpojumu un sūti mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Mēs piedāvājam tikai augstākās kvalitātes produkti.Ātra Piegāde, Augstākā Kvalitāte.Ja tur ir cita problēma, lūdzu, sazinieties ar mums!Mēs atbildēsim jums asap!Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu katra klienta labākais, ko mēs varam.



Lpmassheart0488
2021-01-04
5/5
As described. The color of the stones are little less intense than on picture, like for picture they chose the most beautiful stones with less white stripes. But overall the quality is nicely made, the amethyst is good, beautiful gold engraving.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti