Tagi: hot rod auto, crimper un curler, aut matu curler, matu curler, zivju stienis, zivju stienis telescop, prp kopņu stienis, sarkanā permas stieņi, grupa matiem, massag veltnis.

€5.82 €10.58
  • Pieejams
  • w136813


  • Izmērs: SeeDescriptionundefinedcm
  • Daudzums: 72pcs
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Matu Rullīšu stieples
  • Veids: Hook & Loop
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Gadījumā matu: VISAS

72PCS Dažādu Izmēru Plastmasas Matu Curler Rullīšu Permas Stieņi ar Gumijas, Lentes Meitenēm, Sievietēm, Mājas, Skaistuma Salons, Matu Veidošanas līdzekļi

Informācija:

Jūs saņemsiet 72pcs matu rullīši 6 izmēri: 0.7 cm/0,8 cm/0.9 cm/1cm/1.1 cm/1.3 cm, kas palīdz jums radīt skaistas cirtas un apjomu visiem matu tipiem.

Mūsu matu ilgviļņi stieņiem ir vienkārši lietot un nav nepieciešama karsēšana, arī ļauj jums, lai čokurošanās jūsu mati ir vienkāršs un dabisks veids, lai palīdzētu jums apturēt prom no permas un aizsargā jūsu matus, tajā pašā laikā.

Nāk ar gumiju, tie paķert uz jūsu matus viegli, bez jebkādiem pin atbalstu.Plaša slots var vienmērīgi sadalīt šķidrumu matos, kad kērlings.

Vairāki caurumi veltņi, var sasniegt labāku piesātinājumu, kas palīdz jums izveidot skaistu matu veidošana, piemēram, cirtaini mati, viļņaini mati, pūkainas spalvas, un daudz vairāk.

Tas darbojas labi gan uz sausa, kā arī mitriem matiem.Piemērots vai nu salons matu vai mājas lietošanai.Lieliska dāvana meitenēm un sievietēm par dzimšanas dienas, Ziemassvētki, Jaunais Gads utt.

Specifikācija:

Materiāls: plastmasa

Diametrs: 0.7 cm/0.28 collas; 0,8 cm/0.31 collas; 0.9 cm/0.35 collas; 1 cm/0.39 collas; 1.1 cm/0.43 collu; 1.3 cm/collu 0.51

Piezīme: Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt nelielas novirzes.

Lietošana:

1. Veikt pienācīgu daudzumu matu un wrap tā ap matu curler.

2. Pieteikties permas aģents jau velmētas matu saskaņā ar norādījumiem instrukcijas.

To, kā stiprināt friziera?

1. Satīt jūsu matu, apsmidzina ar gēlu ūdens, putas, vai citi veidošanas līdzekļi.apmēram 10-20 minūtes, Noņemiet curling dzelzs.

2. Spray gel ūdens, putas, vai citi stereotipi.Re-roll kērlings dzelzs.

Iepakojums:

72 x Permas Stieņi

Maksājumu >> 1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT un visas galvenās Kredītkartes, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Samaksa jāveic 5 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc pasūtījuma, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Sūtījumu >> 1. Pasūtījums tiks nosūtīti 4 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu laikā, lūdzu, Sazinieties ar Mums pirms atvēršanas strīdu , mēs wil izvēles problēmu un sniegt jums risinājumu 24 stundu laikā.

Garantijas >> 1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

2. Bojātas preces jānogādā garantijas laikā, Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Atgriezties & Kompensāciju >> 1. Ja prece ir bojāta, pircējam vajadzētu sazināties ar mums pirms atgriešana produktu.

2. Ja pircējs negribētos atdot preci, mēs veiksim pilnu vai daļēju atmaksu, pamatojoties uz detalizētu situācijas.

Atsauksmēm >> Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu saviem klientiem laimīgs iepirkšanās pieredzi.Lūdzu, Sazinieties ar Mums atrisināt jebkuru problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu sniegt jums risinājumu, cik drīz vien iespējams.



CColeman318
2021-01-21
4/5
Too many people, I did not like it at all.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti