Tagi: epil uzacu, uzacu trimmeris, tīras sejas, sejas peelings, vienreizējās lietošanas skuvekļi atkārtoti, asmens uzacu, uzacu skuvekli, sejas trimmeri, eyebrown trimmeris, ckeyin mašīna.

€8.24 €15.83
  • Pieejams
  • w136811


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: ABS
  • Modeļa Numurs: mt090
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Izmērs: 13.4x2.6cm
  • Zīmola Nosaukums: CkeyiN
  • Uzlādes laiks:
  • Lietošanas laiks:
  • Vienuma Tips: uzacu trimmeris

SKU: MT090

2 In 1 Matu Noņēmējs ar Gaismu Uzlādējams Uzacu Trimmeris Portatīvie Izmantot Matu Razor Ķermeņa Izmantošana,

Motīvs:

【Augstas Kvalitātes] aicina ABS ķermeņa un nerūsējošā tērauda griezējs galvu eco-draudzīga un izturīga, izmantojot. 18K apzeltīts noapaļotu asmeni galvas, lai nodrošinātu efektīvu un drošu matu noņemšanas.

【2 In 1 Dizains] aicina Izstrādāta ar maināmiem galvas, aprīkots ar 2 vadītājiem.Viens rafinēts uzacu rotājumi, otra lielākā platībā, matu apgriešanu.

【Viens par Visiem] aicina, Var tikt plaši izmantota uzacu, pirkstiem, bikini daļā, padušu, kāju, roku, un vairāk.Jūs varat atrisināt visas matu problēmas tikai ar šo vienu skuvekli.

【Efektīvu Kuteris] aicina Turbīnu-formas nazi galvu, ar trīs iebūvēts asmeņi, efektīvu neto dizainu, šis instruments ir efektīvs, lai portatīvo un droši, izmantojot, neļaujot lietotājiem tiek saskrāpēts.

【Lietotājiem Draudzīgs Dizains] aicina LED gaismas dizains efektīvu izmantošanu, vienu pogu darbība un izstrādāti irbuļa formas dizains, tas uzacu noņemšanas rada ultra-ērtībai.

【, Izmantojot portatīvo] aicina Uzlādējams dizains padara to portatīvo gan lietošanai mājās, gan ceļojumā lietot jebkurā vietā un jebkurā laikā.

Viegli Lietot:

1)Instalējiet nepieciešams vadītājs.

2)Masāža ādas, matu noņemšanas atpūsties.

3)Uzklāj karstu kompresi līdz ķermeņa zonām matu noņemšanas 2-3 minūtes, lai mīkstina matus.

4)Ieslēgt matu trimmeris, veikt to kategoriski tuvu ādai.Trimmeris matu virzienā mati aug, ir vieglāk veids, matu trimmeris.

5)Smearing losjons pēc depilācijas zonā var aizliegt, ādas apsārtums.

Specifikācija:

Materiāls: AB

Strāvas padeve: USB uzlāde

Spriegums: DC 5V

Jauda: 3W

Tīrīšanas režīms: ūdens skalošanas asmens galvas

Akumulatora kapacitāte: 600mAh

Izmantojot laiks: Apm. 45 minūtes

Uzlādes laiks: 8 stundas

Lādēšanas indikators: sarkana gaismas uzlādes laikā, zaļā gaisma par to, kad pilnībā uzlādēts

USB kabeļa garums: 100 cm±3cm

Postenis izmērs: 13.4x2.6cm

Iepakojuma Saturs:

1 x korpuss

1 x uzacu trimmera galvas

1 x matu noņemšanas vadītājs

1 x USB uzlādes kabelis

1 x tīrīšanas suka

1 x lietotāja pamācība

MT096 Iezīme : 1.【2 In 1 Dizains] aicina Izstrādāta ar maināmiem galvas, aprīkots ar 2 vadītājiem.Viens rafinēts uzacu rotājumi, otra lielākā platībā, matu apgriešanu. 2.【Mode Ķermeņa] aicina To ir ļoti spīdīga outlook, kas padara to diezgan vēss, ar smalku matēta struktūra. 3.【Noņemams Frēzes Vadītājs] aicina galvas ir noņemams, lai ūdens viegli mazgāt,kas ir ērts, tīrs un var efektīvi novērš baktēriju augšanu. 4.【USB uzlādes] aicina varat uzlādēt savu datoru, savu automašīnu un jebkuru ar USB portu, var uzlādēt un lietot jebkurā laikā.Specifikācija: Materiāls: ABS Strāvas padeve: USB uzlādes Spriegums: DC5V Jauda: 2W, Izmantojot laiks: 45 minūtes, Uzlādes laiks: 8 stundas, Lādēšanas indikators: sarkana gaismas uzlādes laikā, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts, USB kabeli garums: 100 cm±2cm Postenis izmērs: 13.5*2.8*2.8 cm Svars:120 g Iepakojuma Saturs: 1 x korpuss 1 x uzacu trimmera galvas 1 x matu noņemšanas vadītājs 1 x USB uzlādes kabelis 1 x tīrīšanas birste 1 x lietotāja pamācība



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti