Tagi: prožektori baic x35, lol jk skaistumkopšanas salons, samta trosers šiks, shoelace 4 cm 60 cm, spotlight mājas jumta, samta sporta tēmu, komplekts izšūšanai r520, shinchan stikla gadījumā, solaris 2015. gadam spēlētājs.

€6.03 €6.35
  • Pieejams
  • w136312


  • Struktūra: Adatu veltnis
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Virsmas Raupjums: Ra 0.05
  • Griezes Moments, Jauda: 17*23*14mm
  • Pārklājumi: Hromēta Tērauda
  • Modeļa Numurs: HK1714
  • Zīmola Nosaukums: FUSHI

Struktūra & ievads

Ārējā gredzenā, kas novilkta kausa adatu rullīšu gultnis iesita ar augstas kvalitātes tērauda loksnes.Ārējo gredzenu ir plānas sienas.

Sagatavots kausa adatu rullīšu gultņu piemīt nelielus radiālus sadaļā jomā, lielu kravnesību, mazāka inerce un ekonomikas ražošana.Tas ir piemērots maza šķērsgriezuma augstumu, vai, kad mājokļu urbumu netiek izmantoti raceway, šis tips ir ieteicams lietot.Nesošo ir salikts korpusā nesa zem noteikta spiediena, bez turpmākas ass atrašanās vietu.

Sagatavots kausa adatu rullīšu gultņu parasti ņem tās vārpstas diametrs iekšējā raceway.Tomēr, pareizu LR tips iekšējo gredzenu, var izmantot saskaņā ar pieteikumu stāvoklī.

Sagatavots kausa adatu rullīšu gultnis ir divas struktūras-ar turētāju un ar pilnu adatu.Tie ir sadalīti atvērta tipa un tuvu beigām tips.Struktūru ar honorārs ir viena zīmoga gredzenu un dubultā zīmoga gredzenu.Struktūru ar pilnu adatu ar lielu kravnesību.

Īpašības & klasifikācija

Ārējā gredzenā, kas novilkta kausa adatu rullīšu gultnis iesita ar tērauda loksnes.Tā ir maza šķērsgriezuma augstumu un lielu kravnesību un ir piemērots ekonomikas masveida ražošanu.Tā sēža starp ārējo gredzenu un gultņu korpuss ir piemērots šāda veida adatu rullīšu gultņu bez ass stiprinājuma ierīce.Pat par stāvokli lielas slodzes, tas pilnībā uztur nesošo funkciju, vai nu.Turklāt, ar lielu smērvielu uzglabāšanas jauda, tas nav nepieciešams, lai pievienotu smērvielu ilgtermiņa darbību.

Tā vienu galu tuvu beigām, paturot ir noslēgts, tas ir piemērots beigām vārpsta ar ar mazo aksiālie bīdāmās spēkā.

Modelis HK, TA, TLA, atklātā sagatavots kausa adatu rullīšu gultņi ar turētāju,

Modelis BK tuvu beigām, kas novilkta kausa adatu rullīšu gultņu ar turētāju,

Modelis SCE, BA, J, JH, kas novilkta kausa adatu rullīšu gultņi (Collu sērija)

Produkta Rādīt Un Detalizēti Attēli

Gultņa Tips: Būris Patur Veltņi Modelis: HK1712 Vārpstas (Fw): 17.00 mm Ārējais Dia (D): 23.00 mm Platums (B): 14.00 mm Svars: 14.00 grami Daudzums: 1 lote = 5 gab



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti