Tagi: 10 quad riepas, 100 610 lentes, 10x darkfield, 10 gab. sīkrīku, 10 ors cimdi, 100 automašīnu klipi, 10v ķēdes x10, 10 gab. komplektā, 100 bumbiņas, ierocis.

€20.59 €23.67
  • Pieejams
  • w135613


  • Izmantošana: Elektriskās Durvis
  • Bezvadu Sakari: RF

12 v 10 ceļu satiksmes mācību tālvadības slēdzi, izmantojot 10 10 releju, katra releja ar atbilstošām mācību tālvadības pogu, var būt aprīkota ar 10 vienoto obligāciju tālvadības pulti vai ar 10 taustiņu tālvadības pulti.Katru veids, kā strādāt patstāvīgi, katrā citu, tur ir vēl viens veids, kā strādāt, slēdža pogu un trīs darba indikators.sarkanā gaisma(jog) , dzeltenā gaisma (self-locking), zaļš (inter-lock).

Galvenokārt izmanto lampas un laternas, LED kontrole, elektriskie durvju, logu, pacelšanas iekārtas, uzlabotas, rūpniecības kontroles un drošības nozares un citas jomas

Darba spriegums: DC12V

Darba frekvence: 315 MHZ

Saņem jutība: - 110 DBM

Ražotāja režīmā: jog, self-locking), inter-slēdzeni (koriģēts ar režīmu poga)

izmērs: 135 * 73 * 18 mm

darba režīms

jog--nospiediet mode pogu , lai sarkanā gaisma

self-lock--nospiediet mode pogu , lai dzeltenās gaismas

Inter-lock -nospiediet taustiņu mode (režīms), lai zaļo gaismu uz

Izejas darba veids:

Jog/Īslaicīgs---- nospiediet vienu pogu, kas ir PAR .atraisīt savu pirkstu uz pašas pogas ir NOST . (vajag vienu kanālu maiņa un vienas pogas tālvadības pulti )

Self -bloķēšanas/Toggle ----- nospiediet vienu pogu vienu reizi, kas ir PAR .nospiediet to pašu pogu atkal ir IZSLĒGTS .vajag vienu kanālu maiņa un vienas pogas tālvadības pults

Inter-bloķēšanas/Latched ------- nospiediet vienu pogu , nospiediet citu pogu, ir IZSLĒGTS . (vajag vienu kanālu slēdzi un 2 pogas tālvadības pults

Mācību un noņemt metode

1. nospiediet mācību kodu .indikators flash ,atraisīt savu pirkstu ,nospiediet jebkuru pogu uz tālvadības pults ,indikators flash 2 times, un off .tas nozīmē, ka jūs mācīties to veiksmīgi .

2. noņemt/clean :nospiediet mācību pogu par 8 sekundēm , indikators ieslēgt uz izslēgt , tas nozīmē, ka informācija, ka jūs saglabāt, ir noņemts veiksmīgi .

pakete ietver

1 x Uztvērējs

1 x Raidītājs(ar bateriju)



Daikatabluehero
2020-09-13
5/5
works GREAT, Fast delyvery

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti