Tagi: kontroles super nintendo, android bluetooth gamepad, kaujas spēle kontrolieris, 8bitdo, pielāgot otg, kursorsvira, Kontroles, kursorsviru pc, nve ac, retro nve.

€4.79
  • Pieejams
  • w13551


  • Kalpošanas laiku Šūpuļzirgs: 500000 Reizes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: KINHANK
  • Pakalpojuma dzīves Pogām: 500000 Reizes
  • Saderīgs Marku/Modeli: Sony
  • Pārraides Tehnoloģijas: 2.4 GHz RF wireless
  • Modeļa Numurs: SF30 Pro/ USB /2.4 GHz Wireless Spēļu Kontrolieri
  • Veids: Spēļu vadāmierīces
  • Iepakojums: Jā
  • Darba strāva: mazāk par 15mA
  • Virsmas apdari: Anti-Sviedri un Eļļas
  • Neto Svars: 260g
  • Kontroles Attālums: 10 metru
  • Sertifikācija: NAV
  • Interfeisa Tips: USB
  • SONY Modelis: playstation3

8Bitdo SF30 Pro Viss Vecais Ir Jauns Atkal! 8Bitdo SN30 Pro Viss Vecais Ir Jauns Atkal! 8Bitdo SN30 Pro bezvadu Bluetooth spēļu kontrolieris, ar classic D-pad un pogu izkārtojums atgādina jums par retro 8-bit spēļu konsoles no 80's un 90.Ar 8Bitdo SN30 Pro bezvadu Bluetooth spēļu kontrolieris darbojas ar jūsu tālruni, lai spēlētu apps izmantojot spēle kontrolieris ar nekustamo taustes ievadi.,Android, macOS, Tvaika, Nintendo Maiņa. 8Bitdo SN30 Pro bezvadu Bluetooth spēļu kontrolieris ir labākais cīņas, šaušana darbības un emulatoru spēles.Iezīmes: - Retro dizainu, oriģinālu spiežot pogu, pats touch, pati sajūta. - Uzlabojami programmaparatūras funkciju paplašināšanu. - Dārdoņa vibrācijas un kustības kontrole, iebūvēts žiroskops un trīsasu akselerometru, dot vairāk reālas spēles baudījumu. - Classic cross pogu un četras plecu pogu dizainu. - Atbalstītu pasūtījuma pogu turbo funkcija. - Atbalsta gan bezvadu, gan vadu savienojumu, ļauj 2 spēlētājiem spēlēt vienlaicīgi. - Darba režīmi: X-ieejas, D-ieejas, Mac režīmā un Nintendo Pārslēgties režīmā. - Atbalsta macOS, Tvaika, Android un Nintendo Maiņa.Nav nepieciešams jailbreak vai saknes! - Built-500mAh Li-on baterija 16 stundas nepārtrauktas atskaņošanas laiks.Ar SN30 Pro ir pasaulē pirmā pilnībā featured retro kontrolieris.Tā lepojas ar pilnu pogu kopumu ar klikšķināmos džoistiki, dārdoņa, vibration2, kustības kontrole, bluetooth bezvadu, uzlādējams akumulators, mājas un screen shot pogas, un USB-C savienotājs.Nemaz nerunājot par pareizu d-pad. 8Bitdo Viedtālrunis Klipu, Ar 8Bitdo Viedtālrunis Klipu, jūs varat pārvērst savu SN30 Pro uz speciāla mobilajām spēļu sistēmas.Saderīgs ar gandrīz visiem viedtālruņiem.( nopērkams atsevišķi) Spēlēt jebkuru spēli, nekur

8Bitdo kontrolieri ir paredzēti, lai būtu kā universāls, cik vien iespējams, ar katru no jūsu modernās ierīces.Viegli pāri jūsu kontrolieris, kā X-ievades vai D-ievades ierīci, izmantojot Bluetooth.Jūs pat varat izmantot to kā USB vadu kontrolieris, izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli.Mēs esam regulāri atjaunināt firmware ar jauno sistēmu saderību, piemēram, Switch, Aveņu Pi, Retron5 un vairāk.

850M Spēle Kontrolieris

Funkcijas:

Ekskluzīvo spēli Veikals

Derīgs Android viedtālrunis/Table/TV kastes/Smart TV(Var būt saderīgs ar PC/PS3.)

Izmanto 2.4 Ghz RF) bezvadu pārraides tehnoloģiju, attālums>8M

Atbalsta Android standarta izvēlnes taustiņu, tostarp ATPAKAĻ, IZVĒLNE, un MĀJĀS

Lietot 2x AA baterijas (Nav iekļautas)

Kalpošanas pogas: 500000 reizes

Kalpošanas rokeri: 500000 reizes

Virsmas apdari: Anti-sviedri un eļļas

Zems enerģijas patēriņš

Iepakojuma Saturs:

1x Wireless Gamepad

1x USB Uztvērējs

1x OTG Konvertētājs

1x Lietotāja Rokasgrāmata

Fast Start:

1. Uztvērējs ir ievietota USB interfeisu smart TV vai set-top box. 2. Ievietojiet akumulatoru, atveriet barošanas slēdzi uz ON stāvoklī, rokturis, automātiski izveidotu savienojumu ar uztvērēju, pēc veiksmīga savienojuma sarkanā LED lampiņa bieži vien ir spilgti.

Ja neizdodas, lūdzu, ātri nospiediet sākumvietas taustiņu divas reizes, lai izveidotu savienojumu ar uztvērēju.

USB Spēļu Kontrolieris

Funkcijas:

Ar gamepad retro un nostalģisks.

Ļoti vienkārša, vienkārši pievienojiet USB interfeisu, un Nav nepieciešams instalēt draiveri.

Jums būs iespēja spēlēt uz jūsu datoru ar NVE izkārtojumu kontrolieris! 3rd Party, Nav original

Saderīgs ar Win98/ME/2000/2003/XP/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10

Saderīgs ar 32-bitu un 64-bitu datoriem

Savietojams ar visiem Mac operētājsistēmām

Ar kabeļa garums ir aptuveni 150cm.

Plug and Play, nav papildu draiveri vajadzīgi!! (Lūdzu, mēģiniet citam USB portam, ja dators neatpazīst).

Pakete ietver:

1 x Nomaiņa Kontrolieris

Lai Pārslēgtos Gamepad:

Ja jūs izvēlieties DHL / FedEx / TNT / UPS Paātrinātu, jūs saņemsiet priekšmetus 7-15days, bet, iespējams, vajadzēs maksāt kādu nodokli, kad jūs parakstīt zemes gabali.

Ja jums ir jautājumi par kuģniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk nekā 7days, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Pircējiem un pārdevējiem, katrs lācis ir puse kravas ir labākais.

Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, un, lūdzu, sniedziet mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.Mēs pieņemam tikai atgriezt preci pa pastu.

Pēc tam, kad mēs atmaksāsim jums precīzu laiku, jūs saņemsiet kompensāciju, kas ir nolēmušas www.ogredogs.lv un jūsu emisijas banka, kas parasti ilgst apmēram 7 - 15 dienas.



Omar Worldsoccer
2021-02-11
5/5
I got it fast. It works good. Can’t complain. Thanks seller.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti