Tagi: sma rg5, digitālā antena uhf, sma antenas kaste, rtl sat antenas garums, dzimumlocekļa Ierobežojumi, 433 mhz antena, 1800 mhz antena, 868 antena, gsm antena, antenas atbalsts.

€5.15
  • Pieejams
  • w134921


  • Zīmola Nosaukums: Svtkpzp
  • Modeļa Numurs: Svtkpzp-xh

Produkta nosaukums/Preces Modelis: 10.1 CM - 315 MHZ gumijas uzmava SMA antenas izliektās adatu iekšējā skrūvi Frekvenču diapazons/Frekvence: 310-330 MHZ Antenu Peļņa/var Antenas Pastiprinājums: izmanto 2 db Pretestība pret/Pretestība: 50 Ω visspēcīgākais/Max Ieejas powet: 50 w Ļoti manevrēšana/Polarizācijas Tips: vertikāla vai horizontāla RF Kabeļa tips/RF Kabelis: nav Kabeļa diametrs/Kabeļa OD: nav Kabeļa garums/CableLength: nav Antenas Garums (augstums)/var Antenas Garums izmantot: 11.3 CM Veidā interfeiss/Savienotāja Tips: SMA iekšējā skrūvi adatu (un galvu un adatas), - noklusējuma saskarne niķeļa pārklājuma, krāsas mētelis melnā krāsā.

1, šī tīmekļa vietne, kas galvenokārt piegādes antenas un piederumi profesionālu mājas lapā, lai jūs varētu izvēlēties. 2, pasaules transportēšana. (Izņemot dažus valsts un APO/FPO) maksā naudu sertifikāts būt ātri.Mēs tikai kuģu apstiprinājuma lai adresi.Jūsu adrese ir jāsaskan ar jūsu transportu adresi. 3Because produkta datoru demonstrācijas ir atšķirīgs, tāpēc attēla, var būt nedaudz atšķirīgs. 4, pakalpojumu piegādes laiku sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Varbūt transportēšanas laikā izmaiņas, īpaši brīvdienu periodu 5. Ja pēc tam, kad jums nav saņēmušas 30 dienas, lai jūsu pasūtījuma veidlapu, lūdzu attiekties ar mums.Pircējam pēc tam, kad maksājumu, tiklīdz iespējams, būs jāmaksā par precēm.Bet tāpēc, ka katrs citator uzņēmuma tīklošanas iespēja un kvalitātes ierobežojumiem līmenis atšķiras, citator, arī nav veikalā darbiniekiem, tāpēc veikalā nav neiespējami nodrošināt vietējo express company, pakalpojumu gandarījumu.

6, ja jums ir kādi jautājumi, pēc tam, kad pieņem kravu, nav tiešas vai novērtējumu, attiecībā uz klientu apkalpošanu, mēs cītīgi dos jums apmierinošu atbildi un skaidrojumu.Labs prestižs ir grūti-uzvarēja, mēs dārgumu tā.Ceru, saņem jūsu sapratni un atbalstu.



27kostya27
2021-02-02
5/5
bang on 315mhz! great product, fast shipping from overseas!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti