Tagi: pb akumulatoru testeris, fonda galaxy akumulators, agm pb akumulatora lādētājs, 6 v akumulatora pb, galaxy l5 akumulators, pb bass, pb akumulatora aizsardzība, akumulatora pb 39, pb 43l akumulators, pb akumulators 80ah.

€51.42 €98.88
  • Pieejams
  • w134303


  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Transportlīdzekļa Tips: Helikopteri
  • Zīmola Nosaukums: Topacc
  • RC Daļas un Accs: Citi
  • Modeļa Numurs: Lādētājs
  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Instrumentu Piederumi: Citi
  • Upgrade Daļas/Piederumi: Citi
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: Citi
  • Tehniskie parametri: KV1100
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: Citi
  • Sertifikācija: NAV

Apraksts:

Ar Charsoon Antimatērijas 300W lādētājs ir spēcīgs lādētāju tās lielumu.Šī augstas jaudas līdzsvarošanas lādētājs/discharger var nodrošināt līdz 20A maksas likmes un rokturis uz augšu, lai 6S Li-po/Dzīvību vai 17S NiCd/NiMH baterijas.

Ar Charsoon Antimatērijas 300W, ir lieliskas iespējas, piemēram, uzglabāšanas maksas, cikliskās iekraušana / izkraušana, 10 maksas parametrs atmiņas un var iestatīt arī kā ērts barošanas karstu stiepli putuplasta griešanai.

Specifikācija:

Zīmola Nosaukums Charsoon Modeļa Numurs Antimatērijas Ieejas Spriegums DC: 10-28V Maksas Pašreizējās 0.05 ~ 20A Izlādes Strāva 0.05 ~ 20A, Maksimālais Uzpūtes Jauda 300W@ieejas spriegums>18V, Maksimālā Izlādes Jauda 20W Maksimālā Reģeneratīvo Izlādes Jauda 300W Maksimālā Extern Izlādes Jauda 500W@25V/20A Strāvas patēriņš Balansēšanas LiPoly Līdzsvara Precizitāte Akumulatora Setup Memory 10 Litija (Li-poly/LiIo/LiFe) Šūnu Skaits 1 ~ 6 sērijas NiCd/NiMH Šūnu Skaits 1 ~ 17 sērija Pb Akumulatora Spriegums 2 ~ 24V Log Failu Glabāšanai 16Mbit (36 stundas) Inteliģentās Temperatūras Kontrole Jā izmērs 140 x 95 x 27mm Svars 350g

Funkcijas:

Lieljaudas,Augstu Strāvas,Augstas Veiktspējas Enerģijas Pārveides Shēmas

Šis lādētājs izmanto iepriekš Sinhronā buck-boost DC/DC converter tehnoloģijas, ar kuru jauda pārveides efektivitāti, kas var sasniegt vairāk nekā 90%.Tas ir ne tikai taupītu enerģiju un samazinātu siltuma uzkrāšanos, bet arī padara lādētāju vairāk kompakts un ērti pārvietojamas.

Atbalstu Daudzu Veidu Baterijas

Lādētāju var izmantot ar Lipo,Lilo,Dzīvi,Ni-Cd,NiMH un Pb akumulatoru.

Datu Glabāšana

Ērts komplekts, 10 akumulatora profilu atmiņām, kas var saglabāt un iekrauj pēc skaita,

Dažādi Uzlādes/Izlādes Režīmi un Cikli

Litija baterijas: bilance maksas,normālo lādēšanu,ātro lādēšanu,uzglabāšanu,izkraušanu,ext-izkraušana,uzlādes/izlādes riteņbraukšana un akumulatoru uzraudzību.

Par NiCd/NiMH baterijas: uzlāde-auto,uzlādes rokasgrāmata,izkraušana,uzlādes/izlādes riteņbraukšana un veido maksas.

Pb baterijas: uzlādēšana un izlādēšana.

Unikālo Litija Akumulators Paplašinot Programmu, Kas Izvada

Kad jūs pievienojiet ārējo jaudas pretestību,jūs varat izmantot to kā maksimālā izlādes jauda - 600W(30V/20A).

Unikālo Lithium Battery Monitor Programma

Kad jūs izmantot citu aprīkojumu, lai uzlādētu vai gāzizlādes Litija pakotni,varat izmantot lādētāju, lai uzraudzītu katru elementu spriegumu,akumulatora temperatūras un procesa laikā.Ja kāda atsevišķa šūnu parādās vairāk nekā uzlādēts, vai pār-novada vai iepakojums ir pārāk karsts, vai process ir aizgājuši pārāk ilgi,tad maksa tiks ģenerēts signāla, skaņas un ar to saistīto informāciju, sāks mirgot.

Putas-cut Disks

Šajā režīmā,uzlādes darbojas kā ērts barošanas karstu stiepli putuplasta griešanai.

Akumulatora Interjera Pretestības Mērīšana

Lādētāju var ne tikai pasākuma iekšējās pretestības akumulatoru,kā arī varam izmērīt vienu šūnu iekšējo pretestību (pieejama tikai ar litija akumulatoru).

Ideāls Aizsardzības Funkcija

Lādētājam ir aizsardzība apgrieztās polaritātes(ieejas vai izejas),zems ieejas spriegums,akumulatora temperatūra,akumulatora jaudas un laika limita pārsniegšanu.

Elektromotoru Testa Režīmā

Šo režīmu var izmantot, lai palaistu-elektrisko motoru,testa motora parametrus un sniegumu,pārbaudiet pielaides utt.

Flash Atmiņas

Lādētājs ir 16Mbit zibatmiņas krātuve,kas, var pieteikties offline maksas un budžeta izpildes datiem, 36 stundu laikā.

Angļu Rokasgrāmata,

Piezīme:

Šis lādētājs nenāk ar AC adapteri un vadu.

Paketē Iekļauts:

1x Charsoon Antimatērijas 300W lādētāju

2x Aligators Klipu +/-

1x XT60 savienotājs maksas svina

1x T-veida savienotājs maksas svina

1x JST / Futaba Maksas Svina

Atgriešanās:

Ja postenis DOA(Dead Ierašanās),Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā,Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ

Garantijas laiks:

Visi postenis Nāk ar Pamata 3 Mēnešu Pārdevējiem Garantijas,ja preci ar defektiem 3 mēneši,Mēs piedāvājam nomaiņa withour papildus Lādētājs(ieskaitot shipping maksu), Pēc tam, kad mēs Saņemam nekvalitatīvu preci.

Ja postenis Bojātu pēc 3 Mēneša,Pircēji joprojām varat to sūtīt atpakaļ,Mēs sazināsimies ar piegādātājiem vai Fabrika Garantija.Pircējiem, Iespējams, Vajadzēs maksāt Kuģniecības maksa nosūtīt aizstāj preci.



Umnova V
2020-09-02
5/5
Выглядит отлично, первоначально работает, заряжать не пробовал еще, пришло быстро, особо не упаковано, но все цело, если будут проблемы - отпишусь

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti