Tagi: vāks dīvāns stiept, īss dīvānu pārvalki, ja spilvenu, pīts dīvāns, krēsls slipcover diy, apaļā dīvāns sēdekļa vāku, ķīnas spilvens, guļamistaba dīvāna, krēsls modernā, krēsls dizains.

€10.75
  • Pieejams
  • w13392


  • Izmērs: 4 seater/3 seater/2 seater/1 seater
  • raksts: Plūksnotos
  • Stils: Amerikāņu Stilā
  • Gadījumā Dīvāns: Viena sēdekļa Dīvāns
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Zīmola Nosaukums: korāns
  • Ražošana: Sofa Cover
  • Modelis Tips: Cietie
  • Modeļa Numurs: Sofa Cover
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Shang hai Integritāti Veikals

Funkcija Saģērbt un aizsargāt savu veco dīvānu ar šo super mīksts izstiepts Samta Dīvāns Slipcover.Tas stiept dīvāns vāciņš ir viegli instalēt un atjaunināt izskatu jūsu dīvāns un atjaunināt jūsu dzīves telpā, vienā mirklī.Jums vienkārši nebūs uzskatu, ka tas ir slipcover, un tagad īsā dīvāns grims!Auduma Detaļas Stretchting Auduma Šo dīvāns slipcover ir izgatavots no ļoti elastīga auduma (94% Poliesters un 6% Spandex), aizsargāt dīvāns pret putekļiem, traipiem un citiem bojājumiem.Kas ir vairāk, tur ir milzīgs sortimentu krāsas, plaša izvēle atsvaidzinošu jūsu mājas dekoru.

Mērīšanas Ceļvedis

Pasākuma garumu no A uz B(C-D) , pēc tam izvēlēties pareizo opciju, piemēram,ja attālums no A-B ir 170cm, jums ir nepieciešams, lai izvēlētos opciju, 2 Vietīgo 145-185cm Laipni izmērītu jūsu dīvāns uzmanīgi.Jāņem vērā roku balsti pārāk.Ja jums nav veikt roku balsti vērā, dīvāns vāciņu, iespējams, nav derīgas uz jūsu dīvāna

Kā lietot

Vairākas Krāsas Pieejamas

1. Visas prasības ir jāiesniedz pirmo 5 dienu laikā no ierašanās. 2. Ienākumi: Mēs cīnāmies par katru produktu, mēs pārdot.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pārstāvjiem, lai saņemtu palīdzību. 3. Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai pretendētu uz kompensāciju vai maiņas preces. 4. Pircējs ir atbildīgs par repatriācijas izmaksas.Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta.Cienījamie klienti ,Mēs pieņemam Alipay un citu Darījumu.Pašlaik var norēķināties, izmantojot Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi un bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.ogredogs.lv nākotnē. 1.Visas preces būtu jāved uz www.ogredogs.lv pārbaudīt adrese, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese tiks precizēta. 2.Mēs nosūtīsim produkta robežās 3-7 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. 3.Mēs vienmēr izmantojiet Ķīna Post/ ePacket / UPS/ Fedex/ DHL/ UPS/TNT/ Krievija Express-SPSR. 4.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Mēs esam pārliecināti, ka vienmēr ir risinājums, un mēs esam pārliecināti, negribu sliktas atsauksmes, būt tur, kur darījums beidzas.Nekādu problēmu, vienkārši sazināties ar mums tieši.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti