Tagi: eva puses, koka rotaļlietas, dižskābardis grabēt, montessori bērnu, montessori rotaļlietas koka, komplekts izglītības rotaļlietas, montessori materiāli, montessori koka, gudrība kaste, kalendārs, pulkstenis, rotaļlieta, educ rotaļlietas.

€10.31 €12.89
  • Pieejams
  • w133434


  • Materiāls: Koka
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • krāsa: izlases piegādes
  • Sertifikācija: NAV
  • Brīdinājums: /
  • Funkcijas: Izglītības
  • Modeļa Numurs: T3LA7HH1000837
  • Dzimums: Unisex
  • Vecums: 2-4 Gadi

Funkcijas:

OOTDTY 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

★MAMMAS PRIORITĀTI IZVĒLĒTIES Saņemt iestatīt un aiziet!Izveidot jautru laika šķirošanas formas, mācību numuriem.Pirmsskolas skaitīšanas izglītības mācību rotaļlietas 3 gadu vecumā.Liels koka numuru puzzle rotaļlieta uzlabot bērnu kognitīvās spējas.Pirmā koka montessori puzzle spēles , Labākā dāvana ideja un toddler mācību rotaļlietas 3 gadus veciem bērniem, Baudīt šķirošanas krāsas gredzeni, skaitot gabalus, kraušanas blokus, nosaukt krāsas, baudīt zvejas, liekot skaitītājs gredzeni uz koka naglas!

★ATTĪSTĪT KOGNITĪVĀS PRASMES, Montessori rotaļlietas, lai attīstītu krāsas atzīšanu, roku-acu koordināciju un veicina radošumu & iztēli.Šī pegboard puzzle skaitīšanas rotaļlietas ir numuri un dažāda lieluma apļiem, ka mazulis var šķirot, mācīšanās numuri, organizēt vai izmantot kā skaitīšanas rotaļlietas.Turklāt, tas ir ļoti gudrs zvejas rotaļlieta ar koka zivīm un zvejas stabi, tāpēc, tiny tots var spēlēt, kad viņi ir garlaicīgi.GABALU IR LIELS, SALĪDZINOT AR CITIEM MĪKLAS, TĀ IR MAZĀKĀ IESPĒJA, PASTĀV AIZRĪŠANĀS RISKS.

★TODDLER FESTIVĀLS DĀVANU Koka formas numuru, puzzle, Pirmsskolas izglītības toddler mācību montessori rotaļlietas maziem bērniem.Labākā dāvana ideja un matemātikas rotaļlietas 3 + gadus veciem bērniem.Bērni var spēlēt aptuveni stundas un jūs varat tos saglabāt, aizņemts, bet vēl tikai mācos.Aizņemts valde ir veicināt un izaicinājumu, bez pārāk nomākta.Tas ir maziem bērniem padarīt lieliska dāvana dzimšanas dienām, svētkiem vai īpašiem notikumiem.

★KRĀSAS BĒRNU ROTAĻLIETU Ieviest montesori toddler rotaļlietas, kas ir super gudrs.Brīnišķīgi koka bērni zīdainis, mācību rotaļlietas vecumu 3-4. Dot mazulim krāsains bērnības, attīstīt mazuļa krāsu diskrimināciju, un īsteno kognitīvās spējas, agri krāsu diskrimināciju, vidēja termiņa krāsa klasifikācija, vēlāk ar dažādas krāsas, Šī koka rotaļlietas pirmsskolas pārdomāto dāvanu, lai jūsu maz vienu.Ietaupīt laiku, naudu, lai vairāk jautrības, lai jūsu bērniem.

★100% Apmierinātības Garantija, lūdzu, sazinieties ar mani, ja jums ir kādi jautājumi.Paldies!

BRĪDINĀJUMS:Šis produkts nav piemērots bērniem, kas jaunāki par 3 gadiem, jo sīkas detaļas.

Krāsa: Izlases piegādes (Ja pērkat vairāk kā vienu,krāsu saņemta var būt vienādas krāsas vai dažādu krāsu)

Materiāls:koks

Pārdošanas Veids : Mazumtirdzniecība, Wholesal,Piliens Kuģniecība

Izmērs: Viens Izmērs

Garums:45cm(17.72 gadā)

Platums:22 cm(8.66 gadā)

Augstums:6cm(2.36), kā

Daudzums: 1set

Piezīme:

Ja jums ir liels daudzums (tikai nepieciešams vairāk nekā 50 asv dolāru), lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, es jums došu, kas PĀRSTEIDZA CENU(lielāku daudzumu, jo zemāku cenu), paldies!

Izmērs Manuāla Mērīšana, tur var būt no 0 līdz 2 cm kļūdas, kas pieder pie normāla parādība.

Un sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā ietilpst:

1 x Puzzle Board



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti