Tagi: ķiršu augļu noņemt, saspraudes bom, uzdevumu apgaismojums, oglekļa filtrs augt telts, hydrophonic augt komplekts, laivu laivu, bowti, pilna spektra led strīpas, 0g pakaramie, svārki drēbju pakaramais.

€4.55 €7.58
  • Pieejams
  • w13181


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: super bud

LED Gaismas Regulēšana Sprūds Pakaramie

Lieljaudas 150 mārciņu jaudu! 8-pēdu virves garumu, visiem augstums, jums ir nepieciešams, lai jūsu armatūra!Cinka Pārklājumu Tērauda un Metāla Iekšējo Pārnesumu, lai nodrošinātu izturību!Pilnībā regulējams un bloķēšanas jūsu ērtībām!

Padomi Piestiprināšanas Virvi Pakaramais:

Ja jūs izmantojat Gaismas Pakaramais par gaismekļi ir augt teltī, mēs iesakām jums uzstādīt Gaismas Pakaramais ar bezmaksas beigām karabīne pie griestiem rāmi un mehānismu spīdeklis, kā parādīts attēlā.Šādā veidā, jums nav likt jebkuru stresu uz jūsu telts rāmis, kad pacelšanu un tas ļauj vieglāk korekcijas.Filtri, mēs iesakām piestiprināt brīvo galu ar karabīne ap filtru, lai izvairītos no rotācijas filtru, kad pacelšana.Atbalsta filtru, kad pacelšana tā, lai izvairītos no stresa uz jūsu pieaugs telts rāmis.



Melissa Rowand
2020-12-10
5/5
It came to Ufa in 3 weeks. Good Metal Gear. Thanks seller
Uliay Chinchila
2020-11-30
5/5
The package arrived open and very damaged and the post office tells me it weighs less than it was sent. In principle it seems the pulleys are fine
Paquin Jonathan
2021-01-07
5/5
Просто хорошие карабины )))

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti