Tagi: motoroller roktura, grip siltuma, grip siltāks, grip sildītājs, symtec motociklu grip sildītāji, mehānisko kakla, liels motocikls rokturi, motocikls ar elektrisko sēdekļu rokturi, stūres apsilde, velosipēds siltuma.

€11.55 €12.83
  • Pieejams
  • w131684


  • Objekta Garumu: 0inch
  • Postenis Svars: 0.27kg
  • Appication: Motocikls ,motociklu
  • Materiāla Tips: Plastmasas un gumijas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Postenis Diametrs: 2cm
  • Objektu Platums: 0inch
  • Nosaukums: Motocikls Ar Elektrisko Stūres Apkures Rokturi
  • Vienuma Tips: Rokturi
  • Modeļa Nosaukums: 66M6
  • Postenis Augstums: 0inch

laipni lūgti mūsu Smaids, veikals

Motors Motocikla stūres Elektriskie Karstā Apsildāmi Rokturi

Stūres rokturi Siltāks manillar motocicleta Roku Sildītājs Rokturi

Apraksts: Handgrip Garums:128mm Handgrip Iekšējais Diametrs:22mm temperatūra var būt regulējams Ieejas Spriegums:12V Izejas Jauda:12-24W Regulējams Materiāls:Gumijas Tērps Motociklu

vadi Sarkanās līnijas:DC+12 cothodes Black line:DC-12 anods

Paketē Iekļauts: 1 X Motociklu Elektriskās Apsildāmās Lieti Stūres

Novēlu jums būt LAIMĪGS IEPIRKŠANĀS

MAKSĀJUMA

1. ja jums ir kādas problēmas maksājumu,lūdzu, sazinieties ar mums!

2. Ja jums ir nepieciešams iegādāties vairāk preču, bet cenas nav ļoti lētas, vai nav atrast mūsu veikalā, lūdzu sazinieties ar mums!

KUĢNIECĪBAS LAIKS ATSAUCE

1. Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-5 darba dienu laikā .

2. Piegādes Laiks DHL, UPS, TNT Express 3-15 dienas var parakstīts (Eiropā, asv, Kanāda, Austrālija, Jaunzēlande, Āzijas attīstītajām valstīm Dienvidaustrumu Āzijas valstis), Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasta normālā stāvoklī (izņemot brīvdienas vai svētki kuģniecības laiks ir šāds: Krievija 15-35 dienas, Krievija attālos rajonos: 60 dienām, lielākā daļa paketes 30 dienu laikā var parakstīt paketi, Turcija, Rumānija 15-35 dienas lielāko daļu paketes, aptuveni 15 dienu laikā parakstīt Eiropas Attīstītās Valstis, asv, Kanāda, Austrālija, Jaunzēlande, Japāna, Dienvidkoreja, Singapūra, Malaizija 5-20 dienu laikā parakstīt paketi, Un mēs arī iesakām citiem kuģošanas ceļu mums, piemēram, Šveices Post PostNL ,ePacket, Zviedrija Pastu .Mūsu profesionālo pieredzi Mēs, kas vislabāk izvēlēties pēc preces pazīmēm, piemēram, ja iebūvēts akumulators ....Tad par drošāko un ātrāko sasniegt jūsu rokās, lai mums apmierinoša .Silts paziņojums :virs laiks ir atsauce, Bet nav noteikuma par preces sasniedz laika mūsu sadarbību, mūsu veikalā Anyway Dārgie dod mums iespēju, tad laimīgs būs klusi . 3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35days no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

4. Pircējs atbildes (ja) visiem nodokļu vai PVN nekādos apstākļos.

PAKALPOJUMS

1. Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

2. Visi produkti ir 1 gadu garantija

3. ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms nav pozitīvas atsauksmes vai strīdu.

mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

4.Ir jautājumi, kas nesaprot, laipni aicināti konsultēties ar mani, es jums došu, kas apmierinošu atbildi

5.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani, es atrisinās visas problēmas, lai jūs

GARANTIJAS laiks

1. Mēs garantējam, ka visas mūsu preces ir "kā atzīmēja" savu aprakstu.Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību par katru pārdošanu, mēs pabeigt.

2. Mūsu produkti ir tieši no rūpnīcas, nav tuvo cilvēku, nav augstas atzīmes, mēs varam nodrošināt kvalitātes lietas vēl ļoti konkurētspējīgu cenu.

3. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, lielākā daļa ir atbildējusi ar 12 darba stundu laikā



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti