Tagi: augļu grozs, augu pīts grozs, smalcinātājs smalcinātājs, bērnu retro, ilgi lāpstiņa, kichen rīks, sīpolu slicer, kastaņu riekstu, apaļā saliekams silikona sietiņš, virtuves rīks.

€3.20 €3.77
  • Pieejams
  • w131625


  • Iezīme: Colanders & Filtri
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • fit2: Augļu grozu
  • Fit: Vairumtirdzniecība
  • Materiāls: silikona colander
  • Augļu & Dārzeņu Rīki Tips: Augļu un dārzeņu locīšanas mazgāšana baseina
  • Sertifikācija: FDA
  • Veids: Augļu & Dārzeņu Rīki
  • Modle nosaukums: Eco-Friendly

Funkcijas:

PP + TPR materiāla, viegli tīrāms, viegli lietot.

Apakšā ir nodilumizturīga un buksēt-izturīgs, nav viegli paslīdēt un ērti.

Dobi no dizaina, nav viegli uzkrāt ūdeni, pat izplatīšanu, infiltrātu, vienkāršs un viegli lietojams.

Specifikācijas:

Materiāls: PP + TPR

Izmērs: L(290*220*85mm/11.42*8.66*3.35"), S(240*185*76/9.45*7.28*2.99")

Krāsa: Sarkana/Zaļa

Svars: L (Par 132g), S ( Par 92g)

Mērķis: virtuves, kanalizācija, augļu vākšana, utt.

Piezīmes:

1.Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

2.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Atsauksmes:

1) Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes.Mēs darīsim to pašu par jums, cik ātri vien iespējams.Paldies!

2) Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, pirms jūs atstāt negatīvu vai neitrālu atsauksmes, mēs atradīsim problēmu, ātrāk, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu savas problēmas un apmierināt savas vajadzības.

3) Ja tev nosūtījām nepareizi laikā, piegādes procesā vai nesaņēma jūsu preces vai bojājumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs nosūtīt preces jums vai pilnu kompensāciju

atgriešanās vērtība:

1) Mēs, garantēt visām precēm, ko mēs pārdodam.Ja, mēs nosūtīsim jums postenis nepareizi laikā, piegādes procesā vai nesaņem savu preču vai bojājumu, mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai nosūtīt preces.

1. Klientu apmierinātība ir mūsu galvenais mērķis.Mēs ticam, ka mūsu produkti ir tik izcils.Visi produkti ir kvalitāte pārbaudīta.Tie ir jauni un labā stāvoklī, ja tos piegādā mūsu klientiem.Mēs ticam, ka jūs būsiet apmierināti ar pirkumu.

2. Ja produkts ir bojāts vai bojātas pēc ierašanās, vai nosūtītas nepareizu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties.Atgriež pieņemtas 14 dienu laikā no piegādes datuma un objekta jāpaliek savā sākotnējā stāvoklī un nedrīkst valkāt jebkurā veidā vai mainīti ar papildu marķējumu un iepakojumu.Pretējā gadījumā darījums ir noslēgts.Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas ir jāsedz pircējam.

3. Ja jums ir kādi jautājumi/jautājumi/šaubas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs esam laimīgi, lai atrisinātu jebkādas problēmas, jūs, iespējams, ir draudzīgā un saprotamā veidā.

4. Mēs pateicamies jums par jūsu pozitīvu atsauksmi, un darīs to pašu pretī.Nekad atstāt negatīvu atgriezenisko saiti bez mūsu pirmajā paziņojumā.Lūdzu, uzgaidiet, līdz 2 darba dienām mums atbildi.

2) Katra atgriešanās būtu jābalstās uz faktiem.

sazinieties ar mums:

1) Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vai atstāt ziņu.

2) Mēs patiesi ceram, ka jūs varat atrast kaut ko, kas jums patīk šeit un kļūt par draugiem ar jums.Paldies par jūsu atbalstu!Ir jauka diena!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti