Tagi: massager elektrisko kakla kāju, kakla massager salokāms elektriskā, ķermeņa masieris elektrisko kakla, elektriskā plecu massager rokas, elektriskā massager plecu kakla, manual elektriskie massager kakla, elektriskā burvju rokas masieris, elektriskie roku masieris kakla, elektriskā masieris apstrādā mini, elektriskās strāvas trieciena massager kakla.

€11.23 €14.40
  • Pieejams
  • w129150


  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Barošanas Avots: elektriskā
  • Izmērs: 25/15/8
  • Funkcijas: Vibrācijas Masāža
  • Ražošanas process: Roku Darbs
  • Modeļa Numurs: Rokas masieris
  • Veids: Citi
  • izcelsmes vieta: Ķīna

Aizzīmju Punktiem:

1、1. Augstas frekvences vibrācijas: elektriskā 3D ritošā massager ir ļoti piemērots ēkas muskuļus, muskuļu atslābināšanai, saglabājot perfektu līknes utt.

2、2. Ar massager aizņem tikai 15 minūtes dienā, lai efektīvi savelk ādu.Lodveida massager var atbrīvot spriedzi muskuļos, un tā ir ļoti liela ietekme uz striju un var padarīt ādu stingru un gludu.

3、3. Portatīvo lielums: Ar kompaktu izmēru, massager ir viegli pārnēsāt un ērti uzglabāt.Jūs varat atpūsties ar masāžu jebkurā laikā, jebkurā vietā.

4、4. Izgatavots no augstas kvalitātes ABS plastmasas ar noapaļotiem stūriem un vienmērīgu virsmu, massager ir lieliska dāvana ģimenei un draugiem.

5、5. Multi-purpose masieris ir piemērots sejas, kakla, rokas, rokas, jostas, muguras, gūžas, kājas, pēdas, utt.

Funkcijas:

1. Augstas frekvences vibrācijas: elektriskā 3D ritošā massager ir ļoti piemērots ēkas muskuļus, muskuļu atslābināšanai, saglabājot perfektu līknes utt.

2. Ar massager aizņem tikai 15 minūtes dienā, lai efektīvi savelk ādu.Lodveida massager var atbrīvot spriedzi muskuļos, un tā ir ļoti liela ietekme uz striju un var padarīt ādu stingru un gludu.

3. Portatīvo lielums: Ar kompaktu izmēru, massager ir viegli pārnēsāt un ērti uzglabāt.Jūs varat atpūsties ar masāžu jebkurā laikā, jebkurā vietā.

4. Izgatavots no augstas kvalitātes ABS plastmasas ar noapaļotiem stūriem un vienmērīgu virsmu, massager ir lieliska dāvana ģimenei un draugiem.

5. Multi-purpose masieris ir piemērots sejas, kakla, rokas, rokas, jostas, muguras, gūžas, kājas, pēdas, utt.

Iepakojuma Saraksts:

Massager *1

Uzlādes kabelis*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.



Kristina Motovilova
2020-08-19
1/5
Faltan rodillos de recambio

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti