Tagi: melleņu vainags, puses kartupeļu peeler, reklāmas propagandas, naudas kaste, koka kastes, p., pieguļoša kleita dāmas, melns maxi boho, avokado klp, cav pieņemt.

€6.11 €9.39
  • Pieejams
  • w12909


  • Funkcija 7: Zemniecisks kartes lodziņā kāzu
  • Materiāls: Koka;Koka
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Vintage Stils
  • Funkcija 6: Kāzu dāvanu karti kaste
  • Funkcija 8: Viegli montēt
  • Iezīme 2: Kaste, lai kāzu kartes
  • Funkcija 3: Kāzu karti kaste ar slēdzeni
  • Funkcija 9: Kāzu,Bērnu Dušas,Dzimšanas Dienas Svinības,Jubilejas
  • Funkcija 5: Kāzu Rotājumi
  • 4. funkciju: Kāzu konsultācijas kaste
  • Līdzeklis 1: Koka dāvanu kastē

Kāpēc Izvēlēties Mūsu Kāzu Kartes Kastē ?

1. Premium Materiāls: Mūsu Kāzu Karti Kaste ir izgatavota no augstākās kvalitātes dabīgā koka, laser-cut un pulēta, dabīgs materiāls, bez kaitīgām smakām.Katru šķēli bija slīpēti, lai virsma gluda un droši.Labākā izvēle jūsu galda rotājumi. 2. Rentabls: 12,2" x 9.5" x 8,5", Ērta montāža un demontāžas, drošība un atkārtoti.Saglabāt visus jūsu kāzu dienā vēlas un atzīmēt visu to personu vārdus, kas jums patīk, un tikmēr pievienot zemniecisks vēl izsmalcinātu izskatu, lai jūsu kāzām. 3. Profesionālās Zīmols: OurWarm Specializējamies Sniedzot Perfektu Servisu par Personu, piemēram, Kāzas, Mājas puse, Halloween, Ziemassvētku, skolas Beigšanas, Krist, un Pateicības.Funkcija, Materiāls: Koks Krāsa: Natural salokāms dizains ir viegli montēt un jums patiks DIY laimi.Jūs varat krāsu to krāsu, kas jums patīk Ar slēdzeni(divi taustiņi), ir vairāk droši, lai aizsargātu nauda vai kartes

Iezīme

Materiāls: Koks Krāsa: Natural salokāms dizains ir viegli montēt un jums patiks DIY laimi.Jūs varat krāsu to krāsu, kas jums patīk Ar slēdzeni(divi taustiņi), ir vairāk droši, lai aizsargātu nauda vai kartes

Iepakojums

1 x Koksne kartes box 1 x Koka rokasgrāmata kartes 1 x Atslēga 1 x Lietošanas rokasgrāmata

Izmērs

Izmērs karti kaste: 12.2 x 9.5 x 8.5 in / 30cm x 24cm x 21.5 cm Izmērs kartes daļām: 14cm x 7cm x 5.5 cm / 5.5 x 2.8 x 2.2 Svars: 420g

Daudzfunkcionāls

Pēc kāzām, jubilejām, sākumu, ziedojumu ceremonijas, 21. dzimšanas dienas, šī puse karti box ļauj jūsu viesi nolikt kārtis un atzīmē vēlas.

Unikālo Dekori

Bez papildu crafting vai rotājumu, kas nepieciešams!Uzlabot unikālu dekoru, kas jūsu dāvanu galda vai ļaut paziņojumu izskatu kastē stāvēt uz savu, ar vienkāršu eleganci.

Elegants Dizains

Elegants dobi konstrukciju un personalizētu kāzu piemiņai lodziņu, ideāli piemērota jūsu kāzu puse, un otra puse tēma.

Profesionāla Piegādātājs

Mēs vienmēr esmu specializējies dekorācijas Kāzām , Dzimšanas dienas, Bērnu dušas, Banketu, Ramadan, Pateicības, Halloween, Ziemassvētkiem un visu veidu pusēm.Mēs ceram, ka tas palīdz jums un jūsu lietotājiem izveidot lielisku saturu.Visu labāko no OurWarm komanda.

Ideāli Piemērota Jebkuram Gadījumam

Vai tas ir kāzas, izlaidums puse, liela birthday bash, līgavas dušas, vecmeitu vākšana, bārs/bat mitzvah", bērnu dušas, vai citas svinības, mēs jūtamies pārliecināti, ka jums patiks stilu un funkcijas, šo lodziņu!

Uzstādīšanas Soli

▶ 1. solis: Pārbaudiet, vai visi materiāli iekļauti: sešas kastes pusēs, kartes apzīmējumu, ar dibenu, slēdzene ar atslēgām, vairākas gumiju, instuction utt. ▶ 2. solis: Ielieciet četrām pusēm uz grunts, tad noteikt tos ar gumijas joslām. ▶ 3. solis: box gatavo ar augšējo piebilda. ▶ 4. solis: Lock kastītes. ▶ Solis 5 un 6: liec kārtis parakstīt ar dibenu uz augšu kastē vai uz theside kastē.Nodrošināt mācību video jums!

Motīvs:

1. Ideāli piemērots kāzām, jubilejām, sākumu, ziedojumu ceremonijas, līgavas dušu vai bērnu dušas, 21. dzimšanas dienu šīs personas kartes box ļauj jūsu viesi nolikt kārtis un atzīmē vēlas. 2. Ja vēlaties iegādāties dāvana jūsu draugiem vai bērniem, šīs kāzas kartes box ir labākā izvēle, tas ne tikai savāc naudu, apmeklētība pazīmes, pastkartes, fotogrāfijas.bet arī kalpo kā dekoratīvs dāvanu kastē, lai telpa.Tā ir jauka dāvana piemiņai kastē.

Specifikācijas:

Materiāls: Papīrs Premium Valdes Krāsa: Zelts Izmērs: 10.23 x 10.23 x 10.23 in / 26cm x 26cm x 26cm Svars: 580g

Uzstādīšanas Piezīmes:

1. solis: Pārbaudiet, vai visi materiāli, kas: viens gabals no kartona, divi vāki, zelta folijas, lentes un kartes, etiķetes, abpusējo lentu un ielīmējiet.Solis 2: Izvēlieties leju, bez cauruma, lai apakšā, pievienojiet abpusējo līmlentu, lai malas vāciņu, un stick uz kartona gar virsmas.3. solis: Lieciet uz zelta folijas, lentes un stick atmiņas kartes etiķetes uz vienas puses, ar līmi punktu.4. solis: Aizpildiet segtu ar tukšu segtu.

Paketē Iekļauts:

1 x Kartes, Etiķetes, 1 x zelta karti box 1 x Līmi, uzlīmes, 1 x abpusējo līmlenti

Oriģināls Dizains:

Mūsu unikālā salokāma konstrukcija bija izveidota tādēļ, ka kārba būs pop formu vienkāršu montāžu.Ja jums nav, izmantojot to, jūs varat atmest to un uzglabāt to jebkurā laikā.

Viegli montēt & Izturīga kartona materiāli

1. Mēs pievienot roll putu abpusējo līmlentu un līmi punktu, uzlīmes, šī viskozitāte ir ļoti laba, un tās dibenu un malas, var pilnībā noslēgta.Tas nav nokrist ikdienas lietošanai. 2. Mūsu materiāls ir izgatavots no bieza kartona, kas ir ļoti labu tekstūru.Vairākas krokas won ' t break reizes nostāju.

IDEĀLS VISIEM NOTIKUMIEM:

Pēc kāzām, jubilejām, sākumu, ziedojumu ceremonijas, 21. dzimšanas dienas, šī puse karti box ļauj jūsu viesi nolikt kārtis un atzīmē vēlas



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti