Tagi: bq24780, bq736, tps51225, m3024m mosfet, mbx 237, 1225c, aizstāt gateway klēpjdators tastatūra, vārti tastatūras, sony vpcse, alc887.

€13.24
  • Pieejams
  • w128247


  • Modeļa Numurs: vpcsb
  • Veids: Klēpjdators Piedurkne
  • Zīmola Nosaukums: KH
  • Dzimums: Unisex
  • Materiāls: Vinila
  • Modelis Tips: Cietie
  • Stils: ādas
  • Iepakojums: Jā

Īpašu Ādas Oglekļa šķiedru, Ādas, Vinila Uzlīmes Pārsega aizsargu VPCSB VPCSB16FG VPCSB26FG VPCSB36FG VPCSB33GX VPCSB35FX 13.3"

(Nav piemērots par citiem modeļiem)

Ja jums vietu pasūtījumu,lūdzu, atstājiet ziņu(Klēpjdators modelis:******) uz mani.Ja jūsu klēpjdators ir arī citi modeļi, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams, vai var lietot.Paldies.

1, Šo preci NAV GRŪTI LIETA.Šajā postenī ir

S pecial Vinila āda/decal uzlīmes un NAV no gumijas,silikona, želeja, vai plastmasas.Viegli lietojama un viegli noņemt, neatstāj lipīgu atlieku aiz.

2, āda arī ir ūdensizturīgs, izturīgs pret skrāpējumiem, anti-pirkstu nospiedumu, estētiku un citas funkcijas.Āda ir ļoti plānas un gaismas, tas nepalielinās klēpjdatoru svara un biezuma.Tas neietekmē klēpjdatoru siltuma zudumu.

INCLUD :ārējā Vāka ādas+ ekrāna bezel ādas+ Ap klaviatūru, ādas

nav nepieciešams sagriezt

hei tikai ir pašā pielāgot jūsu atsauces: Jo,citā valstī dators ir dažādi,lūdzu, skatiet šo attēlu, un to pārbaudīt.Zemāk ir ādas, vinila uzlīmes, Uzstādīšanas pamācība: Jūs varat atrast partneri, lai lietotu un kļūs vieglāk. 1,Jūs pārbaudīt ādas izmēru un caurumu, vai ir pareiza. 2,Jums ir nepieciešams, lai saskaņotu visus caurumus , nevar ielīmēt no malas.Don ' t Slīpi un atkāpties. 3,Ja āda nav saskaņoti, jums ir lēnām novilkt tieši tagad, un re-paste . (Nav piespiedu, pretējā gadījumā tas būs viegli stiept ripped) Piezīme: Pēc ielīmējiet pabeigšanas, ja jūs atrast ādas nav fit cieši ly ,jūs varat izmantot matu žāvētājs apkurei, bet noslaukot ādas virsmas ar lupatu.tas būs piemērots cieši . ( Pārliecinieties, ka siltuma temperatūra nav pārāk augsta, jo tas padarīs ādas deformāciju), Šī ir Rokasgrāmata tehnisko darbu.Efekts var būt tāds pats kā gada beigām ikvienam, lai instalētu ādu.Ja āda nav saskaņots, tas būs novirzīties.Tāpēc pārliecinieties, lai saglabātu ādas jāsaskaņo.Lūdzu, neesiet pārāk skarbi un sasniegt pilnību.Paldies. 1. Sadalīti pa tradicionālo jēdzienu apvalks ar aizsargājošu plēvi, izmantojot jauno Dienvidkorejas imports no videi draudzīgiem materiāliem, imitācijas tekstūras, stingru tekstūru, apvienojot dabas un ērti maņu baudu. 2. Pēc optiskā precizitāte Noteikumu Die samazināt, un perfektu integrāciju piezīmju datori, un ir nodilumizturīga, skābes un sārmu, anti-eļļu, viegli tīrāma funkcijas. 3. Nav lipīgs atliekas.

jo,daži segtu ādas ir lielāks.es gribu Reizes segtu ādas Aploksnē,tāpēc ir daži Laukumā .bet,lūdzu, nav jāuztraucas.ja esat saņēmis preces.lūdzu stick vāciņu, lai jūsu datoru,laukumā pazudīs.

Top Iemesli, lai iegādātos mūsu Produkti

1. Mēs esam apņēmušies nodrošināt Labākos produktus, kas Pieejami tirgū.

2. Mēs izmantojam Paypal Maksājumu Servisu. 30 dienas Nomaiņa vai Kompensāciju.

3. Visus Sūtījumus ar Aviopastu BEZ Papildu Maksas.

4. Mēs esam Rūpnīcas Tiešais Dīleris, un var piedāvāt Zemākās cenas par Ebay.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Visas preces Brand Jaunu un Augstas Kvalitātes!

Mēs esam cieši apņēmušies nodrošināt izcilu klientu apkalpošanu.Apskatiet mūsu Apmierinātības Reitingu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. maksājuma

Mēs pieņemam apmaksu ar Paypal TIKAI.

2. shipping noteikumi

Pasaules kuģniecības pieejama, Visas preces tiek garantēta, lai kuģis 24 stundu laikā, Visas preces tiek nosūtīti ar Aviopastu, Tas parasti aizņem apmēram 10-25 dienās ierasties savu adresi, Dažas galamērķiem var aizņemt vairāk laika, tranzīta laiku.

3. sazinieties ar mums

Ja jums ir kādas problēmas, mēs esam ļoti priecīgi jums palīdzēt.Mēs esam apstrādāt liela apjoma e-pasta vēstules katru dienu.Lūdzu, ļauj mums, lai atbildētu jūsu e-pasta 24st.

4. Paziņojums

Lai Pārbaudīja Tiesības, Īpašnieki

Mēs stingri kontrolēt autentiskumu mūsu produktiem, ja ir kāds produkts, kas pārkāpj savu Intelektuālo Īpašumu, lūdzu, informē mūs, un mēs noņemsim saistīto saraksti uzreiz.

Lūdzu, sazinieties ar mums strādāt, kādas problēmas, pirms atstāj negatīvas atsauksmes, Un, Lūdzu, pagaidiet, lai mūsu atbildes, pirms jūs rīkoties, lai atvērtu eBay gadījumā vai PayPal strīdu, 100% Klientu Apmierinātība ir mūsu Mērķis.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti