Tagi: e300 (2010 ekrāns, e30 bmw coilover, e30 m50 kolektora, e3 1280 galda pc, e27 led trīskrāsains, e300e durvju gaismas, e30 aizmugures difuser, e30 si baterijas, e27 uk plug bāzes.

€9.93
  • Pieejams
  • w1280


  • Metālu Tips: NAV
  • Sods vai Modes: Modes
  • Materiāls: SAKAUSĒJUMA
  • Stils: Moderns
  • Vienuma Tips: Piekariņi

Preču apraksts materiāls:Sakausējuma

Stāvoklis:100% NEW

Tie ir IDEĀLI, lai padarītu auskari, Kaklarota ,telefona siksniņas , rokassprādzes, piekariņi, atslēgu piekariņi , Aproce utt...Lieliska Dāvana jums, vai jūsu draugs :) jūs saņemsiet modelis izlases, ja jums ir īpašas prasības, mēs cenšamies :)

Pērc vairāk IETAUPĪT vairāk, ja jums ir nepieciešams vairāk vienumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai iegūtu vislabāko cenu :)

Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus.Ja jums ir kādi citi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs atzinīgi vērtējam jūsu jautājumiem un komentāriem.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar lielisku iepirkšanos.Paldies ļoti daudz.

Piegāde

Bezmaksas Pastmarkas, lai Lielākā daļa valstu, Parasti, lai ASV aizņem 15 workingdays.Par citām valstīm, kas aizņem vairāk par 25 vai vairāk dienas.

Ja jums nav saņemt sūtījumu pēc parastā piegādes laika, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums atrisināt piegādes problēmu jums, cik ātri vien iespējams.

Par Mums, Ja jums ir kādi citi jautājumi, lūdzu, rakstiet mums jebkurā laikā.Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams :)

Kā Nodrošināšanas un Izcilību vienmēr ir mūsu moto, mēs vienmēr cenšamies būt perfekts 5 zvaigžņu reitingu, un pozitīvas atsauksmes.Jums vajadzētu justies citādi, lūdzu, vienmēr sazinieties ar mums, lai mēs varētu izmēģināt mūsu labāko, lai atbilstu jūsu vēlmēm un kompensētu trūkumu.

Ja jums ir sajūta, ka mums nav pelnījuši pozitīvu atsauksmi, lūdzu, rakstiet mums pirms atstāj nevēlamas atsauksmes.Laimīgs Pirkumu un paldies par meklē : )



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti