Tagi: pogu stūre, emgrand stūres vadības pogas, kia rio, kruīza kontrole, oglekļa šķiedras mustang stūres, pogu, kruīza kontrole "tempomat" k2 kia, creta kruīza kontrole "tempomat", kontroles kia, ekrāna stūre, kruīza kontrole "tempomat" cruze.

€28.32 €48.83
  • Pieejams
  • w12664


  • Modeļa Nosaukums: Par Kia K3/K3S
  • Zīmola Nosaukums: Tendtop
  • Materiāls: ABS Plastmasas
  • Auto Maker: KIA

Par Kia K3/K3S Nemainīgu Ātrumu, Kruīza Kontrole "tempomat" Daudzfunkciju Stūre Pogas Jaunināšanas Puses Kontroles Apjoms, Tālruņa Bluetooth

Tirdzniecības noteikumi: Lūdzu, iegādājieties preces uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 1. Labajā pusē uz pogas vajadzībām DVD GPS spēlētāju atbalstu.Šī funkcija ir darbināt uz DVD atskaņotājs, tāpēc tā ir jāapstiprina.Mēs piedāvājam iegādāties instrukcijas.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties. 2. Lūdzu, ņemiet vērā, vai auto ir sildīšanas funkcija.Ir divu veidu vadi: apkures vadu un nav apkures vadu.Ja jūsu auto ir apkures funkciju, jums ir nepieciešams iegādāties papildu sildīšanas stieples.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz gaismas slēdzi, tā var redzēt, vai jūsu auto ir sildīšanas funkcija: Produkts Displejs: Melno Pogu+Vadu Spilgti Melno Pogu+Vadu Oglekļa Melno Pogu+Vadu Piezīme: Lai izvairītos no nevajadzīgām problēmām, lūdzu, apstipriniet, ka objektu modelis ir piemērots modelim, brīdī, kad pirkuma!Šim produktam ir viena gada garantijas perioda beigām.Mākslīgo bojājumu nav, uz ko attiecas garantija.Lūdzu, izmantojiet produkta pareizi.Mēs esam darījuši visu iespējamo, lai parādītu krāsu un izmēru mūsu produktus mūsu veikalā.Bet faktiskās krāsas un izmēriem, ir pakļauti nelielām izmaiņām, kas ir ārpus mūsu kontroles.Ievedmuitas Nodokļiem, Importa nodokļiem, nodokļiem un nodevām, netiek iekļautas šajā postenī, cena un piegādes izmaksas.Mēs novērtējam katru novērtējums no jums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, novērtējiet mums 5 zvaigznes!Ja jums ir jebkādas problēmas ar produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, mēs parūpēsimies par visām jūsu problēmām!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti