Tagi: pieteikumi tastatūras, macbook air, macbook pro 17 2011, 15inch klēpjdatora soma, macbook pro 13 2012. gada vidum tastatūras nomaiņa, macbook pro 2011 tastatūras austrālija, atslēgas macbook, tastatūra, macbook pro 17 2010, teclados mecanicos, A1297.

€7.18
  • Pieejams
  • w126558


  • Sastāvs: Jā
  • Zīmola Nosaukums: BUYEECN
  • Interfeisa Tips: USB
  • Veids: Ar vadu
  • Modelis: MacBook Pro datorā A1297 MUMS Tastatūras
  • Modeļa Numurs: MacBook Pro datorā A1297 MUMS Tastatūras
  • krāsa: melns
  • Operācija Stils: Kapacitīvais
  • Klēpjdatora Izmēra: 17 collu
  • Tastatūra Standarta: Klēpjdators tastatūra
  • Pieteikums: Klēpjdators
  • Valodas: angļu
  • Gads: 2009 2010 2011
  • Stils: STANDARTA

Savietojams: par macbook pro A1297 MUMS tastatūras nomaiņa Stāvoklis: Jaunais Gads: 2009 2010 2011 Ekrāna Izmērs: 17 collas Krāsa: Melna

Valodas Tastatūras Mēs vairumtirdzniecība: AK tastatūras/ASV tastatūras/ES tastatūras/arābu Keyboard/krievu Tastatūra/Vācija Tastatūras/franču Tastatūras/itāļu Tastatūra/Dānija Tastatūras/Šveices Tastatūras/spāņu Keyboard", Ja jums ir nepieciešams, jebkurā valodā, lūdzu sazinieties ar mums.

Paziņojums:Ja jums ir no Brazīlijas vai krievu , lūdzu, chooose EMS , liels paldies! 1. Prece tiks nosūtīti veic kuģošanas veidi, kā jūs izvēlēties.Piegādes adresi jābūt pieejamam vismaz 40days pēc tam, kad veicat pasūtījumu.Ja jūs vēlaties mainīt adresi,lūdzu, sazinieties ar mums asap laikā 48hours pirms lai kuģis ārā.Ja ne,papildu izdevumi būs jāapmaksā pircējiem. 2. Visi vienumi tiks pārbaudīts uzmanīgiem, pirms izsūtīt.Bet sakarā ar tranzīta iemeslu dēļ bojātas nevar izvairīties.Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet to uzreiz, kad jūs to saņēma. 3. Pircēji ir atbildīgs par visu nodokļu un muitas nodevas.

Padoms : Visi mūsu produkti būs pārbaude pirms sūtīšanas, lūdzu, varat būt drošs pirkums.

Ja jums nav profesionāli, tāpēc, lūdzu, nav to uzstādīšana.

1) E-packet, HONKONGĀ Post,Ķīna Post,Singapūra Pastu,Zviedrija Pastu, Nertherland Pastu ( 15-60) dienu laikā.Citu piegādes laiku, uz dažādām valstīm.

2) DHL,EMS,TNT,UPS,FedEx ( 4-8working dienas).Ja tas nepieciešams Izteikt veidā,lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties pasūtīt.

3) Piegādes Laiks: parasti 3 darba dienas laikā.Izsekošanas skaits būs nodrošināt, lai pārbaudītu kuģošanas informāciju.Iepakojums : Iepakots ar anti-static soma un burbulis soma un putuplasta kastē, Jānodrošina, paturot daļas, tīra un droša.

Garantijas un pēc pārdošanas pakalpojumus:

1.Garantija 3 Mēneši .

2. Replece jaunu un labu, ja jums ir viltotas preces.Bet pārliecinieties, ka netiek izmantoti un nav mākslīgo bojāts.

3.kuģis atpakaļ pie mums ar labu paketi , izvairīties no bojātā ceļu atpakaļ.

4.Mēs pārbaudām, vai 1 līdz 1 pirms nosūtīšanas, 100% darba arī pirms nosūtīšanas,

Pakalpojums:

Uz visiem jautājumiem atbildes Ķīnā darba laiku ,ja jums ir kādi jautājumi par produktu,lūdzu, sazinieties ar mums !

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 5. Pircējs ņems atpakaļ nosūtīšanas izmaksas , ja tas ir bojāts pats vai pasūtīt nepareizu produktu .

Kāpēc Izvēlēties Mūs? 1. Buyee Tehnoloģiju Attīstības Co.,Ltd.Specializējas Electroic produktu Eksporta. 10 Gadu pieredze.Virs 20 rūpnīcās strādā kopā wih mums.Stingra un spēcīga QC Komanda.Excelent Pēc-pārdošanas servisa sistēmu. 2. Produktu tests 1 līdz 1 pirms nosūtīšanas, 3.Profesionālu Pārdošanas Komandu, Pakalpojumu, jūs pirms pasūtījuma, un pēc tam, lai profesionāli. 4.B2B un B2C pārdošanas platformu.Kyocera Zelta Biedrs. 5.Jūsu apmierinātība ir mūsu lielākais pamudinājums



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti