Tagi: rc daļas 6s, pagarināt rokas teleskopisko nūju, sjcam sj5000x elites rīcību, fpv daļas, mb v3, xiaomi action camera pole, teleskopisko pole alumīnija sakausējuma rokturis, tālruņa turētājs pagarināt selfie stick, mount viedtālrunis, lai monopod, gosear par go pro.

€10.00 €12.19
  • Pieejams
  • w125616


  • Saderīgs Action Camera Brand: DJI
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Komplektā: Komplektā 1
  • Zīmola Nosaukums: SOSOYO
  • Modeļa Numurs: GP0613

Ūdensizturīgs Gadījumā shell + Oglekļa Šķiedras Peldspēju Stienis Niršanas Peldošās Rokas Selfie Nūju DJI Osmo Rīcības Kameru Piederumi

Apraksts: Ūdensizturīgs gadījumā Materiāls: augstas caurlaidības akrila Izmērs: 88*45*77 (mm) Svars: aptuveni 90g Peldspēja stienis Svars: aptuveni 58g Materiāls: Alumīnija + Oglekļa Apstrādes tehnoloģija: CNC apstrādes Izmērs: garums 21cm Nestspēja: 2.5 kg Krāsa: Melna Ūdensizturīgs gadījumā saderīgu modelis: Par DJI Osmo Action camera.Peldspēja stienis saderīgi modeļi: Par Gopro, par DJI Osmo Rīcības Kameru, Xiaomiyi.Funkcijas: Peldspēja stienis 1. Anti-korozijas apstrāde daļas dizains, anti-korozijas un izturīgāks. 2. Stabilāks nekā attēls, kas uzņemts ar rokas kameru. 3. Vienkārši pavērsiet kameru pret fotografējamo objektu un uzņemt dažādiem leņķiem. 4. Ideāli piemērots sērfošanu, smaiļošana, ekstrēmo ūdens slidošana un citiem ūdens sporta veidiem. 5. Ļaujiet jūsu kamerai peldēt uz ūdens, lai jūs varētu rūpēties par savu ērtu, neslīdošu būvniecība, vai jūs esat zem ūdens vai ūdens, lai nodrošinātu jūs ar droši rokturi. 6. Dušas svarīgi, taimeris nav, kas lūdz cilvēkiem, viegli turēt, viegli darboties. 7. Profesionālās peldspēju dizains, kas ļauj kameru, lai peldēt viegli uz virsmas, ja tas ir aprīkots ar piederumiem, piemēram, ūdensnecaurlaidīgs apvalks.Ar delnas siksniņas, dubultu aizsardzību pret zaudējumiem. 8. Regulējama siksniņa ir pievienots ūdens virsmas, lai uzlabotu drošības kameras.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti