Tagi: santoro gadījumā, iphon, super maman pyjama, pircing meitenes gudrs, sterilizācijas kārbas, krīklis sarkani rotājumi, kapteinis istaba, tualete, velcro dvieļu mazo, set home (sākuma valkāt sexy, yanmar vedējs.

€29.96 €46.10
  • Pieejams
  • w12544


  • 200000204: 200003425
  • Vienuma Tips: Bikšturi & Atbalsta
  • Ietekme: Kaulu Aprūpe
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

Liels, silts diapazons sniedzas vairāk nekā 24000 stundas warmness Veselīgu magnētiskie akmeņi Uzlabot seruma lipīdu vielmaiņas Funkciju Ārstēšanas iespējas, atpūsties jūsu ceļa, lēnām palielināt spiedienu.

Self-apkures spilventiņu, kas paredzētas ceļgala.Augsti elastīgs jostas, laba, elastīga, valkāt ērtu, pastas un sabiedrība, changeless formā.

Var efektīvi uzlabo asinsriti, veicina vielmaiņu, un skaidrs, meridiāniem, uzlabo imunitāti.Ir pretiekaisuma un pretsāpju līdzeklis, pietūkums lomu.

Viegli izmantot, diskrēta, un to var izmantot jebkur, jebkurā laikā.Drošu un ērti valkāt.

Specifikācija:

Tips: Ceļsargus

Dzimums: Unisex

Stils: Gadījuma

Materiāls: Audums

Funkcija: Self-apkure, Ērta, Elastīga

PRODUKTA INFORMĀCIJA :

Sāpīgi ceļgaliem un locītavās, kas izraisa jūsu pasākumus, lai jūtos smaga un apgrūtinoša?Šīs Kopīgās Atbalsta Ceļgalu Spilventiņi ir šeit priekš jums!Atkal vieglumu, lai jūsu soļi!Šis pāris ceļgalu spilventiņi ir revolucionārais produkts, kas ir izgatavots, lai ļautu jums veikt ikdienas uzdevumus daudz efektīvāk un ērti.Spēcīga Celšanas Jauda!

PIEZĪME:

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti