Tagi: svb 26 siksna, siksnu svb, 6 skatīties, iwatch 3 siksna, vīrieši iwatch, svb skatīties, svb siksna, svb 13 pro series 5, w46, svb smart pulksteņu siksniņas.

€3.92 €4.13
  • Pieejams
  • w124511


  • krāsa: multi-krāsas
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Zīmola Nosaukums: smochm
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Siksna materiāla tips: Silīcija
  • Modeļa Numurs: apple skatīties, sērija 4 3 2 1

Smochm Krāsains Mīksts Silikona Joslas Siksnu Smart Skatīties Apple Skatīties iWatch Siksna 44mm/42mm/40mm/38mm Sērijas 4/3/2/1 SVB 5 6

Apraksts: piemērots Apple skatīties, Sērija 4/Sērija 3/Sērija 2/Sērija 1 40mm iwatch Sērija 4 fit 38mm iwatch Sērija 3 2 1

44mm iwatch Sērija 4 fit 42mm iwatch Sērija 3 2 1 1.Tas ir tikai siksna, bet neietver skatīties. 2. Ja jums ir nepieciešams reālo ainu, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju.Tāpēc, ka mēs nevaram nodot nekustamo siksnu šeit.Ja jums nepieciešama papildu colorway,lūdzu, atstājiet ziņu, lai informētu mūs,mēs visi esam colorways siksnas Apple skatīties. 3. Visas siksnas ir ar vienkāršu paku.

Mērīšana: 40mm/38mm izmērs S fit 130-180 mm plaukstas 40mm/38mm izmērs L fit 150-200mm plaukstas 44mm/42mm izmērs S fit 140-190mm plaukstas 44mm/42mm izmērs L fit 160-210 plaukstas Krāsu Veidi

Cienījamie Klienti:

Lūdzu, neatstāj negatīvas atsauksmes, lai mums.

Visas negatīvās atsauksmes var, ko nevar mainīt, pēc www.ogredogs.lv.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, mēs darīsim visu iespējamo,

lai jums atbildēt un atrisināt savas problēmas.

Jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu.Mēs ceram, ka mūsu produkts var padarīt jūs apmierinošs, ļoti daudz.Mēs esam ražošana, mūsu rūpnīcas atrod Shenzhen, Ķīna.Mēs ticam, mēs varam piedāvāt jums augstas kvalitātes, labāko cenu un ātru piegādi.Ja jūs vēlaties, lai izveidotu ilgtermiņa sadarbību, jūs varat sazināties ar mums jebkurā vietā un jebkurā laikā.Paldies, mans draugs.Laipni lūdzam apmeklēt mūsu rūpnīcā jebkurā laikā.Mēs patiesi ceram, ka ilgtermiņa sadarbību ar jums.Paldies ļoti daudz.

Pakalpojuma noteikumi Garantijas un tehnisko Apkopi:

1. Mēs jums atmaksāsim vai apmaiņu citu jaunu objektu, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā pēc saņemšanas no tās sākotnējiem nosacījumiem.Pircējs sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

2. Mēs piedāvājam vienu gadu garantija par produktu, jūs pasūtīt no mums!Ja kāds daļas ir jāaizstāj, pircējam ir jāmaksā arī par izmaksām, kas saistītas detaļas ir jānomaina.

Mēs nevaram piedāvāt garantijas apkalpošanu attiecībā uz produktiem, kas ir Cilvēka izraisītu bojājumus, var iekrist ūdenī ar lietotāju / izjaukt ar lietotāju vai citiem cilvēka radītiem bojājumiem, ko konstatējis oficiālais servisa centrs.

3. Atpakaļ preci, lūdzu, apstipriniet atpakaļ adresi ar mums un informē,izsekošanas numuru ar mums, sūtot atpakaļ.Tiklīdz mēs tās saņemam, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Liels paldies par jūsu sapratni.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti