Tagi: led mr16, 220v mr16, e27 led spuldze ce, e27 led spot, e27 edison dabas balts, e27 r led spuldzes, Vietas, black led spot, e14 led spot, 9w gu10.

€78.65 €87.39
  • Pieejams
  • w124224


  • LED Čipu Modeli: 3W liela Jauda
  • Bāzes: E27 GU10 MR16 E14 B22 GU5.3
  • Jaudas Pielaides: 9%
  • Gaismas Plūsma: 250 - 499 Lm
  • Garums: 71mm
  • Krāsu Temperatūra: Daba Balta(3500-5500K)
  • Pamatnes Tips: gu10
  • Zīmola Nosaukums: Stareyes
  • Vienuma Tips: LED Spuldzes
  • Materiāls: Alumīnija Sakausējuma
  • Spriegums: 110-240V
  • LED Chip Zīmols: Epistar
  • Led Spuldzes Tips: Uzmanības Centrā Spuldzes
  • Sertifikācija: EMS
  • Staru Leņķis(°): 120°
  • Vidējais Laiks (stundas): 50000
  • Forma: konuss
  • Godu: Dzīvojamā Istaba

Lūdzu atstāt mums ziņu par pamatnes un spriegumu, kas jums ir nepieciešams, ja ne, mēs nosūtīsim noklusējuma modelis GU10(220V), par jums, paldies jums tik daudz!

Mūsu priekšrocības: Reģistrētas preču zīmes, Rūpnīcas tiešo darījumu,Ķīna slavenu zīmolu; mums ir bagāta pieredze,nobriedis LED tehnoloģijas,milzīgs R & D komanda,pirmajā klasē, darba ņēmēju, Mūsu produkti ir labi aprīkots, enerģijas ietaupījumu un zemu oglekļa vides aizsardzību.

Uzmanību: Mūsu produkti ir īsta nominālā jauda,šie COB LED prožektoru spuldzes, tikai, tikai 3 Vatu 5 Watt 7 Vatu, daudzi pārdevēji, kas izmanto reālās 3 Watt kā nepatiesu 9 Vatu pārdot , izmantot nekustamo 5 Watt kā nepatiesu 15 Vatu pārdot.Nekustamā 9W 15W uzmanības centrā būs izsūtīt liels daudzums siltuma,tāpēc ir nepieciešams liels lampas ķermeņa radiatoru,šī mazā lampa body cann ' t būt reāla 9W 15W .ja jūs nedomāju, ka mums,jūs varat iegādāties 9W 12W 15W no citiem veikalā,arī pārbaudīt tos, kad jūs saņemat.

3W LED ≈ 8W Enerģijas taupīšanas lampa ≈ 25W Kvēlspuldzes

5W LED ≈ 15 W Enerģijas taupīšanas lampa ≈ 50W Kvēlspuldzes Mēs nevaram salīdzināt cenas ar citiem, mēs tikai salīdzināt kvalitāti.Ja jums nav vajadzīga mūsu iepakojumā.Lūdzu, sazinieties ar mums,Mēs varam nodrošināt jūs ar vispārējo iepakojuma kastes.ja jums ir nepieciešams, zīmes 9W 12W 15W mazumtirdzniecības kastes,mēs varam rakstīt 9W 12W 15W .

LED daudzums: 1 gabals COB

LED Avots: Japānas COB LED Chip

Nominālā Jauda: 5W / 3W

Faktiskā Jauda: 4.4-4.9 W / 2.5-2.9 W

Ieejas spriegums: AC110V-120V / AC220-240 / AC&DC12V

Base: GU10 (jūs varat izvēlēties, E27 B22 E14 GU5.3 MR16(12V) )

Materiāla apvalks:Alumīnija Sakausējuma

Izmērs:50mm x 71mm / 50mm x 62mm (W*H)

Svars:Apmēram 50g/42g

Krāsu temperatūra: Silti balta 2800-3500K / Dzidri balts 3500-5500K / Auksti balta 5800-7000K

Staru leņķis: 120 Leņķa

Lm:250-499Lm (aptuveni)

Reflctor efektivitāte:90%

Gaismas avots: 1 gab 5 / 3Watt LED COB Mikroshēmas

Ķermeņa temperatūra:

Vienāds ar 30-60W Halogēna Spuldzes

Apstiprinājumi: CE, RoHS,CCC, FCC, sertifikāts

Forma: Apaļa

Vidējais nominālais kalpošanas ilgums: 5,0000 stundu laikā normālos lietošanas

Piemērojama:

Ainavas sižeta/Vietas Apgaismojums

Arhitektūras Apgaismojums

Displejs

Displeja skatuves

Mākslas Darbu Apgaismojums

Apgaismojums/vispārējais apgaismojums

Atrakciju Parka skatuves

Funkcijas:

Zemas Apkures, Lai Samazinātu Elektroenerģijas Patēriņu, Gaisa Kondicionieris

Taupot Naudu par Elektroenerģiju Maksa

Liels Samazināt Oglekļa Emisijas

Samazinot Krasas Klimata Pārmaiņas

Liels Samazinot Uzturēšanas Izmaksas

Ilgs mūžs

Instant sākuma, ne mirgo

Cietvielu, triecienizturīgs

Taupītu enerģiju, vairāk nekā 95% no parastās spuldzes ,kas ir vienāds ar 30-60w Halogēna Spuldzes

Ilgu laiku strādā 24 stundas/dienā, kas ir ideāls, ražot zemu siltuma

Dzīvsudrabu vai citu bīstamu materiālu, vienojoties ar RoHs

Darba vide -20+40 Grādiem pēc Celsija, piemērots neparastas klimata

Ne RF Iejaukšanās

Nekādas UV vai INFRASARKANO staru Radiācijas

Apstiprinājumi: CE, RoHS,CCC,FCC sertifikātu. 1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, PP un tā tālāk.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 1.VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6.Ja jums nav saņēmis preces 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 8.Piegādes Laiks(Maksimuma periodā:janvārī,februārī,Martā,novembrī,decembrī, Piegādes laiks paildzinās): 1.Ja preces kvalitātes defekti,nav atvērti strīdu,lūdzu, sazinieties ar mums pirmkārt,mēs atrisināt kaut ko par jums. 2.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Mums nav atbildīgs Nodokļi, lūdzu pasūtījumu pēc tam, kad nopietna uzmanība.Jebkuru iespējamo tarifu, ko iekasē par importētajām precēm ir jūsu rēķina.Pircējam ir jāmaksā par iepriekš minēto maksu gadījumā, ja tas noticis noteiktām precēm.Ja paka atgriežas atpakaļ pie mums, jo pircējs atsakās maksāt tiem nodevas, w, e, nebūtu nosūtīt paku vēlreiz, ja vien pircējs aizpilda šīs maksas un atlīdzina visus atgriezties un vēlreiz izmaksas.Pircējs nevar atteikties no pasūtījuma vai pieprasīt kompensāciju šī iemesla dēļ. 1.12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2.Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.ogredogs.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lūdzam sazināties ar mums, tā vietā, y ou mums sniegt neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti