Tagi: diy komplektu, projektoru, , 3d filtrs, gps logger wifi, gm50, lcd projektoru, ekrānu, panasonic projektors, projektors, filtra projektoru, pocketprojector, diy projektoru.

€10.01 €10.76
  • Pieejams
  • w123950



modname=ckeditor

Izmērs:96*59.5

Biezums:1.0 MM

rui gainerRD-810、RD-805、RD-803,poner saundGP9Such kā projektoru Vispārējā!

Polarizatoru ir nepieciešams objekts projektoru attēlveidošanas,Arī Aizsargājošu slāni ekrānu no augstas temperatūras bojājumiem!Projekcijas attēlu, nevar tikt veidota bez polarizatora, un LCD ekrāns tiks sadegušo out ar augstu temperatūru dažu minūšu laikā.!

Un polarizatoru ir pie projektora gaismas avots,temperatūra polarizatoru ir ļoti augsts sakarā ar spēcīgu gaismas stariem,Tāpēc, iekšējā siltuma izkliedes projektoru neizdodas, vai pēc tam, kad tiek izmantots ilgu laiku, Polarizatoru būs vecuma un dzeltenu。

Kad tumšs bloki vai melnās ēnas, kas parādās uz projekcijas ekrāna,Tas ir nepieciešams un savlaicīgu nomaiņu polarizatoru,lai izvairītos no LCD dēļ, lai sadedzinātu。

Aizstāt polarizatoru pirmkārt,Noslaukiet ne-filmas pusē ar tīrīšanas drānu,Un pēc tam noņemiet aizsargplēvi un nodot,polarizēto filma ir attīrīšana!

Iekraušanas testa mašīna, Ja tas ir konstatēts, ka ekrāns anti-krāsu、Krāsu un tā tālāk,Lūdzu, instalējiet polarizatoru atpakaļgaitā!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti