Tagi: matu trimmeris ht, beigās trimmeris, vīriešu džemperis, vīriešu skuveklis, clipper matiem, uzacu skuvekli, kaķis matu trimmeris, skuvekli skūšanās, deguna skuveklis, frizētava.

€11.49 €24.44
  • Pieejams
  • w123173


  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Izmērs: Rechargeable Personal Trimmer Kit for Men
  • Vienuma Tips: Matu Trimmeris
  • Modeļa Numurs: RS014J-53
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: ABS + Nerūsējošā tērauda
  • head1: Uzacu apgriešanai vadītājs,
  • Vadītājs: Deguna matiņu trimmeris,,Skūšanās galviņa,Vaigubārda apgriešana vadītājs

4 in 1 Elektriskais Auss, Deguna Trimmeris Vīriešiem Portatīvo Sejas, Kakla Apmatojuma Noņemšanas Uzlādējams Bārdu Uzacu Trimer Skuveklis Skuvekli Sejas Kopšanas 53 Piezīme: asmeņi ir mazgājamas, bet trimmeris ķermenis nav ūdensizturīgs, nav jāmazgā, asmeņi, kad pievienots trimmeris.Asmeņi ir jānoņem un jāiztīra atsevišķi, tikai pēc tam, kad asmeņi ir žāvēti pilnīgi, tad to var izmantot.Neievietot deguna matu apgriešana galvu uz nāsī un earhole vairāk nekā 0,5 cm dziļumā, pārāk dziļi, var sabojāt nāsī gļotādas un bungādiņa.

Motīvs:

Viena mašīna daudzfunkcionāls, ar šo asmeni pielikumus, to varētu izmantot par deguna apmatojumu, ausu apmatojumu, vaigubārda, uzacis, bārdas apgriešanai.Nerūsējošā tērauda asiem asmeņiem, droša un komfortabla griešanas bez ievainot ādu, un bez matu iestrēdzis. 4 trimmera asmeņi ir mazgājams un nomaināms, varat noņemt un izskalot asmeņi pēc lietošanas, veselīgas un drošas.Uzlādējams dizains, iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, ļoti ērti, ekonomikas un vides aizsardzību.Kompakts izmērs, viegls un pārnēsājamo, USB uzlāde, kas ir ideāli piemērots mājas vai ceļa izmantošanu.

Specifikācija:

Materiāls: ABS + Nerūsējošā tērauda Apmaksas veids: USB uzlāde Spriegums: DC 5V Jauda: 3W Uzlādes laiks: 8 stundas Izmantojot laiks: 60 minūtes Tīrīšanas metode: asmeņi var mazgāt Krāsa: Zelta + Melns Kopējais deguna trimmeris izmērs: 13.5*3cm(Garums*Platums) Deguna matu apgriešana galvas izmērs: 3*2cm(Augstums*Diametrs) Skūšanās galvas izmērs: 5*2cm(Augstums*Diametrs) Vaigubārda apgriešana galvas izmērs: 4.5*2cm(Augstums*Diametrs) Uzacu apgriešanai galvas izmērs: 5*2cm(Augstums*Diametrs) Svars: 102g

Iepakojuma Saturs:

Deguna matiņu trimmeris*1 Deguna matu apgriešana galvas aizsardzības pārklājums*1 Skūšanās galviņa*1 Vaigubārda apgriešana vadītājs*1 Uzacu apgriešanai vadītājs*1 Uzacu apgriešanai galvas aizsardzības pārklājums*1 USB uzlādes kabelis*1 Tīrīšanas suka*1 Lietotāja rokasgrāmata(Ķīniešu/angļu)*1 4 1 Elektriskā Auss, Deguna Trimmeris Vīriešiem Portatīvo Sejas, Kakla Apmatojuma Noņemšanas Uzlādējams Bārdu Uzacu Trimer Skuveklis Skuvekli Sejas Kopšanas 53 Piezīme: asmeņi ir mazgājamas, bet trimmeris ķermenis nav ūdensizturīgs, nav jāmazgā, asmeņi, kad pievienots trimmeris.Asmeņi ir jānoņem un jāiztīra atsevišķi, tikai pēc tam, kad asmeņi ir žāvēti pilnīgi, tad to var izmantot.Neievietot deguna matu apgriešana galvu uz nāsī un earhole vairāk nekā 0,5 cm dziļumā, pārāk dziļi, var sabojāt nāsī gļotādas un bungādiņa.



Megagerz
2021-01-06
5/5
Pristatymas 27 dienos ,veikia bet Dar Karta Tokio nepirkciau ,plonus plaukelius paskuta , pakerpa.
Jonathan 2
2020-09-08
5/5
Три насадки ,usb кабель, щеточка,инструкция на англ. и китайском языке ,всё работает, заказ прислали бистро, с продавцом не общались
Kimanlee2
2020-11-20
5/5
Perfecto
Prim Plk
2020-12-01
5/5
Delivered quickly enough-20 days (Saratov region). Very upset, because. She took as a gift, and the goods came in a mint and torn box. All in working order.
Loskutova Ylia
2020-12-07
5/5
Shipping fast. Goods price quality, I'm satisfied. I recommend the seller, responsible.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti