Tagi: xzjja acs soma, brūna acu soma, eco friendly atkārtoti, kempings acs soma, augļu acs, muji acs soma, soma augļi, videi draudzīgu virtuves, mini acs soma, acs iepakošanas soma.

€4.13 €6.89
  • Pieejams
  • w12291


  • Skaits: RQ90950
  • Stils: Personalizētu pielāgojumu
  • Pakcage ietver: 3pcs mazo,6pcs vidēju,lielu 3pcs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: ABS

Funkcijas - Krāsa: Sarkans&Zaļš&Blue. - Materiāls: Poliesteris. - Izmērs: 8 * 12inch(Mazs); 14 * 12inch(Vidū); 17 * 12inch(Liels) - ELPOJOŠS UN MAZGĀJAMI: elpojošs acs dizainu, tā vietā, svīšana iekšā veikalā ir plastmasas maisos.Mazgājamas un atkārtoti par pārtikas preču un uzglabāšanai. - IZTURĪGS: no spēcīgas, vieglus, viegli-to-see-caur sietu poliesters, Plastmasa-bezmaksas & saglabāt vidi. - MULTI-IZMĒRS:atkārtotas Ražotu Pārtikas preču Maisiņus, 3 dažādos izmēros.Tie ir 3 gab., Lielo izmēru(17"*12"), 6 gab. Vidēja lieluma(14*12"), 3 gab Maza izmēra(8"*12"). - ĒRTĪBAS: Aukliņu un poplock par conventient atvēršanas un aizvēršanas procesā.Viegli pārvietojama, Nepatikšanas Bezmaksas un Problēmu Bezmaksas, ja tas ceļ šie kopā par savu nākamo iepirkšanās braucienu.jūs varat mazgāt produktus tieši šiem maisiem un pēc tam ievietot tos taisni uz ledusskapis,mazāk izšķērdēta pārtikas un liels vidi. - MULTIFUCTION: caurspīdīgs uzglabāšanas ceļojumu objektus un gandrīz jebkura sadzīves postenis.Ideāls rotaļlietas,augļi, monētas, medicīna, kabeļi, kosmētika, aksesuāri un daudz vairāk.Izmantot tos, lai saglabātu lietas kopā laikā pārtikas veikalu,kempings, makšķerēšana, dārza ražas,pludmales un ceļojumiem, utt.Iepakojuma saraksts 1 * komplekts 12pcs Atkārtoti Acs Ražot Somas (Trīs Lielas 12x17in ,Seši Vidēja 12x14in ,Trīs Mazi 12x8in)

Par samaksu: 1.Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: 2.Kredītkartes VISA, Bankas Pārskaitījumu,Western Union un tā tālāk. 3.Visi maksājumi, kas veikti par www.ogredogs.lv apstrādā Alipay.Par kuģniecības: 1.Lūdzu, pievērsiet vairāk uzmanības jūsu pasūtījums adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi.(Ja tu esi no Krievijas,Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi) 2.Vienumi tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. 3.Kuģniecības būs visā pasaulē, izmantojot Epacket/China post air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS. 4.Viensētā var izraisīt papildu sūtīšanas maksa. 5.Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts,ja ir bojātas,lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs dos apstiprinājumu un nosūtīt jums jaunu.Par atsauksmēm: -kādas atsauksmes no jums būs daudz appreciated.Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu vai produktu,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums,un mēs saņemam atpakaļ uz jums agrāk.Sazinieties ar mums: 1.Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 2.Ja jums ir nepieciešams, lai vairākus objektus,rosināja ļaut mums zināt, pirmkārt.Mēs varam piedāvāt jums dažas atlaides.Lūdzu, ņemiet vērā: 1.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas. 2.Pircēji, kas sedz visu atbildību par visu papildu maksas, kas radušās(ja tādi ir). 3.Mūsu klientiem no Brazīlijas:ja jums izvēlēties jebkuru kurjeru,lūdzu atstājiet savu nodokļu skaitu, lai nodrošinātu mūsu piegādes parasti



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti