Tagi: ametists kopu, liela krītoties akmeņiem, reliģisko piramide, kristāla akmens, dekoru feng shui, antmin s9, reiki simbols, piramīda, čakras, ametista akmens.

€6.73 €9.62
  • Pieejams
  • w1210


  • Stils: feng shui
  • Piemērotu vietu,: Studiju dzīvojamā istaba un guļamistaba
  • Reģionālā Funkcija: Eiropa
  • Produkta Lietošana: Mājas dekorēšana un "dari pats" dāvanas
  • Materiāls: Crystal
  • Produkts: Chakela
  • Tēma: piramīda
  • Funkcijas: Dziedināšana

Funkcija:

100%Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Kāpēc Jūs To Vajag: -Tā enerģija tiek izstarota no tip top taisni pielīdzināti,ko sauc par "ģenerators",ja tā svars ir pietiekami,tiks izmantota nepārtraukti , veidojot spēcīgu enerģijas lauku no centra punkta,piemēram, virpuļot, ir labākais nama dārgumu,palīdzēt cilvēkiem uzlabot garīgumu; Fluorite ir arī pazīstams kā "akmens, ģēnijs".Tas var uzlabot atmiņu, veicina domāšanu, attīsta smadzenes, uzlabot visaptverošu domāšanas spējas, un novērstu reibonis un galvassāpes, kas Var tikt izmantoti, lai izveidotu septiņu zvaigžņu masīvs,ir labs meditācijas un vizualizācijas; -spēcīgu enerģijas apkopo augšā, ir labākais instruments, lai sadzīšana un pielāgojot ķermeņa un gara; -Var spēlēt noteiktu lomu, par degaussing, samazinot starojums no sadzīves tehnikas efektīvi;

Izmērs

Kristāla izmērs: par 4inch Krāsains piramīdas, kristāla izmērs: ~ 30*30*30mm

Donghai Crystal

Austrumķīnas jūrā ir pasaules dabas kristāla izejvielu sadales centra ar "pasaules kristāla capital" reputāciju.Crystal no austrumķīnas jūrā un ir slavena ar saviem lielas rezerves, un tīru kvalitāti.

FQA

Q:Kas ir materiāls par jūsu produktu?A:materiāls ir dabīgs kristāls.Mēs varam arī izvēlēties materiāla, kā klientu prasībām.Q:Kā tas jūsu rūpnīcas darīt attiecībā uz kvalitātes kontroles?A:Kvalitāte ir prioritāte.Donghai cilvēki vienmēr pievērš lielu uzmanību kvalitātes kontrolei no paša sākuma līdz pat beigām Q:Kur ir jūsu rūpnīcas atrodas?Kā es varu apmeklēt tur?A:Mūsu rūpnīcas atrodas Donghai Valsti, Lianyungang Pilsētā, Jiangsu Provincē, Ķīnā, aptuveni 15 minūšu attālumā no lidostas līdz mūsu rūpnīcā .Visi mūsu klienti, gan no Ķīnas vai ārzemēs, ir laipni lūgti ciemos!

Uzņēmuma Profils

Mēs esam kristāla izstrādājumu dizaina, attīstības, ražošanas, tirdzniecības, pakalpojumu, izmantojot vienu kristāla apstrādes iekārtas.Mēs atrodamies donghai novads lianyungang pilsēta, kas ir pazīstama kā kristāla kapitāla Ķīnā.Mēs esam bijuši iesaistīti kristāla apstrādes rūpniecības četrus gadus.Mums ir lieliskas kristāla apstrādes tehnoloģiju, modernu aprīkojumu un profesionālu pētniecības un attīstības komandas, nodrošinot katram klientam kvalitatīvu pakalpojumu!

Loģistika transports

Piegāde parasti ierodas ietvaros 25 līdz 60 dienām, Piegādes laiki var mainīties no reģiona uz reģionu

Atgriešanās Politiku

Kad jūs saņemat preci, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā.Mums būs pirmo reizi, lai atrisinātu problēmu.Jūsu apmierinātība ir mūsu pakalpojumu nolūkam!

Par krāsu atšķirība

Jo krāsu atšķirība starp gaismas un ekrāna krāsu jūs saņemat, var būt nedaudz atšķirīgs

Par atsauksmes

Es ceru, ka jūs varat sniegt mums labas atsauksmes, saņemot preci, kas ir patiešām svarīgi, lai mums, Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, nav mums dod sliktas atsauksmes.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs garantējam, ka visu iespējamo, lai nodrošinātu jūsu interesēm,lūdzu, saprotiet, asv.Paldies ļoti daudz.



Olechkanana
2020-12-11
5/5
The product fits the descriptions. The only trouble I want is for a different stone to come instead of the stone. Thanks anyway. Within fast shipment.
Redfern Kim6157
2020-09-18
5/5
Very high quality pyramids, I'm happy-bright stones, excellent performance. Delivered in a month. I took 6 pieces-the seller put a gift-another pyramid, thank you very, very nice. I will still order, I recommend this store!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti