Tagi: fasādes zīda bāzes, zīda top slēgšana 6, brūns, satin, lēti top slēgšana, brūna zīda kleita, bāzes zīda, aligrace mežģīņu aizdari, vigin cilvēka matu slēgšana, closur matiem, purevian cilvēka matu slēgšana.

€82.73
  • Pieejams
  • w120264


  • Krāsu Mežģīnes: Vidēji Brūna
  • Var Permed: Jā
  • Izgatavots Metode: Rokas Sasietas
  • Materiāls Pakāpe: Virgin Matiem
  • Pamata Materiāls: Šveices Mežģīnes
  • Zīmola Nosaukums: berrys modes
  • Piemērots Mirst, Krāsas: Visas Krāsas
  • Vienumi, Iepakojumā: Tikai 1 Gab.
  • Veids: Zīda Bāzes Slēgšanu
  • Krāsas Tips: Tīru Krāsu
  • Tekstūra: Taisni
  • Blīvums: 130%
  • Cilvēka Matu Tips: Brazīlijas Matu

Materiāls

Berrys Modes Brazīlijas 100% Virgin Matiem

Funkcijas

1.Bezmaksas mudžeklī, vismaz kaisa

2.Tvaika process, bez ķīmisku procesu

3.Pilna kutikulu, biezs no audi, ar galiem, ļoti mīksts

4.Nav utis & sirmiem matiem, nav slikta smarža

5.Var būt krāsoti, balināti, restyled, saglabāt modelis pēc mazgāšanas

6.Pēdējā ilgu laiku labu aprūpi

Matu stils

Berrys Modes Brazīlijas Cilvēku Mati Taisni Zīda Bāzes Slēgšanu 4x4"

Garums

10 collas 18 collas

Krāsa

#1b (dabiska krāsa bez apstrādes)

Vidējais daudzums

Usually3pcs vai 4bundles var iesniegt par pilnu galvu

Pārstrāde Un Piegāde

Parasti apstrādes 12 stundu laikā un kuģiem, 18 stundu laikā pēc jūsu maksājumu, izmantojot pārbaudes

Piliens

Kuģniecības Un Vairumtirdzniecības

Lūdzu, sazinieties ar mums

1. Būs tā Sapinušies?

Tā kā šī ir 100% cilvēku virgin matiem, mati ir joprojām ar pilnu cuticles saskaņoti tajā pašā virzienā.Pēc tam, kad mēs padarīt taisni mati dažādiem curl modeļus, cuticles par katra daļa matu ir vairs gulēt blakus viens otram, tā, iespējams, iet uz augšu un uz priekšu, tas ir iemesls, kāpēc dažkārt jūs jūtaties tas nav ļoti viegli palaist pirkstus caur matiem, un tas ir tikai tāpēc, ka tā ir matu stilu un cuticles ir apstāšanās pirkstiem, jo no tā, ko viņi varētu reaģēt jūsu pirksti ir sava veida iebrucējs.Mati var iegūt tangled, jo tas ir pārāk sausa un apkopošanu pārāk daudz putekļu un citu stuff, šajā laikā neaizmirstiet nomazgāt ar šampūnu, jo tas ir gonna ir vēl sliktāk.Nomazgājiet to ar tīru siltu ūdeni un dziļi stāvoklī tā, lai vienlaikus, tā būs labāk un labāk!

2.Tas Nomešanu?

Pēc rūpnīcas darba ņēmēju šūt matu gabalus, lai saišķa, tur varētu būt dažas īsu gabalu, kas nav pievienoti audi, tātad, kad jūs pirmo reizi ķemmēt vai mazgā, tas iet ārā.Tas nav kaisa, ķemme tos ārā un tas būs naudas sodu.Ar audi ir divreiz vilkta mašīna audu pavedieniem, lai novērstu iespējamo izplatīšanos, ja jums ir, lai samazinātu audu pielāgot matu apjomu instalēšanas, pls pārliecinieties, lai aiztaisītu malām audi, lai tā netiktu izlietas.Un nekad mazgāt vai ķemmēt matus ar pārāk daudz spēka, tas ir virgin matiem, tas ir vairāk par tavu mīlestību, rūpēties par to, vai tā būs jāpārtrauc.

3.Var krokainajām vai krāsota?

Neapstrādāta mati varētu būt krāsoti un dzelzs-plakani, dzelzs dzīvoklis plz nav pārsniegt 150ºC, vai mati tiks iznīcināti.Arī matu nāks atpakaļ uz savu dabisko viļņaini pēc tam, kad jūs nomazgājiet to vai dzelzs-dzīvoklis.

4.Kā Atšķirt Virgin Matiem?

100% cilvēku virgin matiem, ja jūs ierakstīt to, tas būs pārpelno;citus materiālus,piemēram, ķīmiskās šķiedras darbinieki, kad jūs sadedzināt to, tas atstāj nekas.

[Berrys Modes]Zīda Bāzes Slēgšanu 4x4 Taisni Brazīlijas Matu 100% Cilvēku Matiem, Slēgšanas Slēptās Balināts Mezgli Dabas Krāsu 10-18"

Par jūsu sniegto informāciju,lūdzu, rīkojas tā, it kā tas bija jūsu pašu matu, ar pienācīgu rūpību, neapstrādāti cilvēku neapstrādāta mati kalpos ilgu laiku.Mati paliek nebojāta, izvairoties no biežas lietošanas pārmērīga karstuma, mirst vai permas ķimikālijas.

Q: cik Daudz Matu ir Nepieciešams?

Mati ir par 97-100 g/paka(3.5 oz/paka). 3 kūļi ir pietiekami, lai galva parasti.Tāpēc, ka svars visu kūļi ir nemainīgs, īsāks komplektā ir thicher nekā garš.Zemāk ir norāde uz jums pateiks, cik daudz kūļi, kas jums nepieciešams.

Q:Kā noteikt savu matu?



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti