Tagi: izmantot machin, anti stress, sāpes, paklājs puzzle spēles, yogamat soma, šakti-paklājiņš jogas paklājiņi, liels jogas paklājiņš, par mat, paklājiņš jogas, fit mat.

€15.19 €31.64
  • Pieejams
  • w119544


  • Biezums: 3cm
  • Preces nosaukums: Akupunktūras masāžas spilvenu mat
  • Stils: Akupresūras Paklājiņš/ Ķermeņa Masāža
  • Modeļa Numurs: jogas paklājiņš
  • Atbalsts: Dropshiping
  • Materiāls: Putu + Poliesteris
  • Modelis: Akupunktūra Joga Mat Uzvalks
  • krāsa: Melns, Zils, Purpursarkans, Zaļš Krāsa
  • Platums: 41cm
  • Funkcija 5: Pranamat Eco,lyapko aplikators
  • Iepakojums: Spilvens + paklājiņš + soma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Masāža, fitnesa, joga
  • Garums: 66cm
  • Situācijā: Āra, Trenažieru Zāle, Ģimenes, Biroja
  • Iezīme 2: stresa un sāpju accupressure mat
  • 4. funkciju: Akupunktūras paklājiņu,sensi paklājs ar adatas
  • Līdzeklis 1: masāžas paklājiņš ķermeni atpakaļ, ar kāju
  • Funkcija 3: Akupresūras Paklājiņš un Spilvena Komplekts
  • Svars: 680g
  • Kategorijas: Masāžas Spilvens

motīvs:

1. Shiatsu masāžas spilventiņi un spilvenus, kas var mazināt spiedienu, sāpes, sāpes un muskuļu sasprindzinājumu, mazināt kakla sāpes un palielina asins cirkulāciju

2. Palīdzēt ar muguras sāpēm, saspringumu, stīvumu, bezmiegu, nogurumu, kā arī daudzi citi nosacījumi

3. Izmanto tradicionālajā Ķīniešu medicīnā, lai stimulētu akupunktūras punktiem, aktivizējiet divas vielas, ko ražo pati iestāde, un palīdz atpūsties.

4. Ir akupunktūras punktos uz virsmas katrā mat

5. Tur ir bieza porolona spilventiņu iekšpusē katrs pad

Kā tas darbojas?

Šiatsu masāža ir lielisks palīgs sevis ārstēšanas.Tā var atbrīvot endorphins organismā, kas darbojas kā terapija.Endorphins ir pretsāpju iedarbība un labsajūtā.Daudziem cilvēkiem ir dažādas reakcijas uz šo, tostarp: laime, prāta skaidrību, enerģiju un relaksācijai.Ja to izmanto regulāri, pietiekami ilgi, akupresūru:-paaugstināt enerģētikas līmeni,-uzlabo asins cirkulāciju-mazina stresu, noņem kakla un muguras sāpes,-pazemina asinsspiedienu, noņem galvassāpes-uzlabo miegu.

kā lietot?

Vieta mat uz zemes, ar naglām uz augšu.Gulēt uz paklāja.Pad ļauj jums, lai mērķa izliektas jomās, piemēram, kakls, jostas un pat kājas.Labākais laiks ir vienu reizi dienā vai 10 līdz 30 minūtēm (vai, cik nepieciešams).Par starteri, tas ir labākais, lai sāktu un/vai valkāt kreklu vai nodot plānas auduma starp naglām un ādu īsā laikā.

Produkta izmērs: spilvenu: 660 mm * 420mm * 20mm / 26.0 * 16.5 * 0.79 collas

Spilvens: 400mm * 150mm * 100mmm / 15.7 * 5.91 * 3.94"

Neto svars: 450g (spilvenu); 200g (spilvens); 50g (uzglabāšanas maiss)

Bruto svars: 450g (spilvenu); 200g (spilvens); 50g (uzglabāšanas maiss)

Iepakojuma Saturs:

1 x Adatas spiediena pad

1 x spilvens

1 x iepakošanas soma

Mīksto augu bāzes eko-putas, kas ir klāta ar 100% kokvilnas materiāla un pārklāts ar plastmasas punkti.Katra plastmasas dot ir 27 mazo tapas, kas nerada spiedienu uz meridiānu iestādei.Spilvenu ir 6,210 akupunktūras punktiem, un spilvens ir 1,782.

• Gandrīz 8,000 akupresūras punktiem

• Ietver kakla spilvens, lai panāktu maksimālu komfortu

• Stimulē asinsriti un muskuļu atkopšanas

• Veicina atpūtu un relaksāciju

• Pieejamas 5 jautras krāsas

Atvieglot sāpes-Tikai guļ uz paklāja 10 līdz 30 minūtes dienā, var, protams, samazināt muskuļu sasprindzinājums, muguras sāpes un galvassāpes.Akupresūras var atbrīvot endorphins, novērstu sāpes un palīdz relaksēties muskuļus, muguras, kakla un kājām.

Visaptverošs atbalsts-amortizācijas putu pamatni, ir pietiekami liela, lai atbilstu jūsu visu atpakaļ.Atšķirībā no daudziem spilventiņi, kas tikai uz muguras, šajā komplektā iekļauts spilvens ar vairākiem akupunktūras punktus, kas attiecas uz spilvena, lai nodrošinātu kakla atbalstu, un vairāk visaptverošu sāpju mazināšanai .

Atpūsties un mazināt stresu-Apgulties un atpūsties uz "adatu gultas", lai masāža spiediena punktus, palīdzot atbrīvot saspringto muskuļus un mazināt stresu.Izmantot pirms gulētiešanas var uzlabot jūsu atpūtai un mazina bezmiegu.

Uzlabot enerģijas un apriti,-Tūkstošiem akupunktūras punktiem stimulē nervus un uzlabo asins cirkulāciju, tādējādi palielinot enerģijas un ātrāku muskuļu atveseļošanos.Tā ir ideāli piemērota lietotājiem, kas sēž pie sava galdi katru dienu, kā arī aktīvi indivīdi un sportistēm.

Augstas kvalitātes -100% bieza kokvilna un augu bāzes ekoloģiskas putas, akupunktūras pad ar 6,210 akupunktūras punktiem; kakla spilvens ar 1,782 akupunktūras punkti

Mēs veikt augstas veiktspējas produktus pārrobežu apmācību un pretestības treniņi, joga un Pilates un muskuļu terapija.Mēs pastāvēt, lai iedvesmotu aktīvu, veselīgu dzīvesveidu, ar produktiem, kas padara fitnesa sasniedzami un patīkams visiem.Jūs atradīsiet, ka mūsu plašo līniju iekārtas ir ideāls mājas treniņiem un programmām, piemēram, P90X, personas trenažieri, CrossFit kastes, jogas studijās un vingrošanas zāles, visu veidu.

Gan vairumtirdzniecībā, gan tiešā piegāde, ir laipni lūgti.

Par tieši kuģniecības, mēs varam nosūtīt preces saviem klientiem.

Pirms pirkšanas, lūdzu, izlasiet šo rakstu uzmanīgi, lai mazinātu pārpratumus un palīdzētu mums augt kopā.

1. Mēs varam nodrošināt, ka mūsu produkti ir rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

2. Ja jums ir steidzami nepieciešama, objektu, ja jūs nevarat gaidīt pacietīgi gaisa pasta paketi, Ķīna Post, lūdzu, izvēlieties express piegādi metodi.Ja jūs izvēlaties, Ķīna Post, Gaisa Pasts, bet tas tiek izmantots, kad transports kavējas.Lūdzu neuzņemas nekādu kompensāciju vai domstarpības, bet mēs labprāt vēlētos, lai palīdzētu jums paplašināt jūsu pasūtījuma apstrādes laiks.

3. Jūs varat izmantot visus produktus pēc tam, kad maksājumu.Parasti, mēs nodrošināsim izsekošanas skaits, kas 24 stundu laikā un nosūtīt paketi 48 stundu laikā.Pēc tam, kad pakete ir izsūtīta, tā nevar kontrolēt ar mums.Ļoti atkarīga no starptautisko transportu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat saprast un pacietīgi gaidīt.Ja tur ir jebkura kavēšanās, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, un ļaujiet mums zināt.

4. Ja jūsu pirkuma aizsardzību laika beigām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam jums palīdzēt paplašināt aizsardzību laiku.

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs aicinām jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.



In Powell
2021-02-02
2/5
Low quality. Not original. The product came without packaging, without marking, without information about the manufacturer, as if it was a fake. No instruction. There's no trigger. There are no any manufacturer's identification signs. Nothing. The dimensions of the product are significantly less than those indicated in the product description. The length of the mat is 60 cm, not 66 cm. It is less by 6 cm, by 10%. The length of the massage area (Lotus needles) is only 50 cm. The width of the mat is 38 cm, not 42 cm. It is less by 4 cm, by 10,5%. The dimensions of the pillow are even smaller. Cushion length 33 cm, not 40 cm; less 7 cm, 21%. Width 13,5 cm, not 15 cm; less 11%, 1,5 cm. The height of the pillow is 9 cm, not 10 cm; less than 11%, by 1 cm. Filler quality is very low. Judging by the appearance of the foam rubber old: it wished, ruined and began to break down. When I carefully removed the foam back into the mat, a piece of it came off. In plus the manufacturer, fast delivery: in St. Petersburg came in 26 days. The seller is sociable, promised a discount for the next order.
Krimson11years
2020-12-23
5/5
I love it.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti