Tagi: mājas, dzīvojamā istaba rotā, dekoru feng shui, telpu dekorēšana aksesuāri vintage, cat aksesuāri scool, vāze rotā mājas, miniatur māja, super action anime zīmējums, eren anime statuetes, anime intīmo piederumi.

€20.44 €31.44
  • Pieejams
  • w118789


  • Stils: Mūsdienu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Tēma: cilvēki
  • Materiāls: Sveķu

Produkta nosaukums: Abstrakts Raksturs Lielums Informāciju (Garums, Biezums, Augstums):

Skatīt foto, produktu iespējas

Tur ir arī apraksts, displeja apakšā lapā

Materiāls: Sveķi ; kvalitāte ir augsta un pēdām ir rūpīgi metināta un stabila.

Par veikalu

1. Iepakojuma izmanto burbulis kolonnu, kas ir ļoti izturīga un pārsteidzoša.

2. Tur ir augstas kvalitātes loģistikas partneriem, lai nodrošinātu savlaicīgu pakas (dažas paketes, darbā ar oficiālais loģistika)

3. Ja vēlaties saņemt kaitējumu objektus, lūdzu, nav negatīvu komentāru, jums var sazināties tiešsaistē ar klientu apkalpošanas dienestu, sniegt fotogrāfijas, pārbaudiet to Atpakaļnosūtīšanas jums

4. Ja jums šķiet, ka kaut kas nav, jūs varat sazināties ar tiešsaistes klientu atbalsta.Pēc svara pārbaudē, ja kaut kas trūkst, jūs varat iztērēt to atkal par brīvu.

5. Ja loģistika nav atjaunināta jaunu informāciju par ilgu laiku, jūs varat sazināties ar tiešsaistes klientu atbalsta dienestu, lai atrisinātu tā, lai jums.Neattiecas uz strīdiem, kas tieši.Paldies par jūsu sapratni.

6. Ārējais slānis izmanto melnās iepakojuma maisiņi vai dzeltena līmlenti, lai nodrošinātu privātumu ziņā iepakojuma, mani un manu mazo draugu ir ļoti uzmanīgi!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti