Produkta Nosaukums : Vīna aktīvā sausā rauga (tikai vīna)
Ražošanas Datums: jauns
Neto Svars : 500g
Iepakojumā: 500g/pack *1 iepakojums
Iepakojums: Maisiņš
Zīmols : EŅĢELIS
Izcelsmes vieta : Ķīna,Ķīna
Darbības joma: dažādu rīsu vīns, alus
Glabāšanas laiks: 24 mēneši
Uzglabāšana: vakuuma iepakojumā, lūdzu, jāuzglabā vēsā, sausā vietā
Eņģelis Vīna Raugs 500 g/Iepak Spirta Raugs Aktīvā Sausā Rauga Fermentācijas Baltā Vīna Raudzēšanas Ar Saccharomyces Cerevisiae Vīna
Eņģelis Rauga
1. Fermentācijas saskaņā gatavošanas un bez vārīšanas procesā
2. Plaša piemērošanas joma
3. Bio-savienojumu tehnoloģiju, vienkāršotu alus darbība, ērta lietošana
Sastāvdaļas: raugs, rhizopus, oryzae, pārtikas piedevas, (alfa-amilāzes, glucoamylase, fitāze)
Izmanto: veicot daqu atkritumu destilētājs ir graudi, alkoholiskie dzērieni, fuqu alkoholiskie dzērieni, xiaoqu vīna un liqur-pieņemšanas ar termiski neapstrādāti materiāli .
Apraksts par Eņģeli Rauga
Eņģelis raugam ir speciāli izvēlēta celma un sarežģīts barības vielu, alkohola dzērienu fermentācijas saskaņā gatavošanas un ne-gatavošanas procesā.
Indekss
Preci
indekss
Mitrums, %
6.5
Kopā rauga šūnu daudzums
60
Kopā arsēns (aprēķināti kā), mg/kg
2.0
Svins (pb),mg/kg
2.0
Salmonella
Negatīva
Īpašības Eņģelis Rauga
1. Bio-savienojumu tehnoloģiju, vienkāršotu alus darbība, ērta lietošana.
2. Plaša piemērošanas joma, arī izpildīt dažādus destilētu alkoholisko procesā alus
3. Uzlabo alkohola produktivitātes graudu.
4. Stingri izpildīt procesu formulu, produkta kvalitāte ir stabila.
Piemērošanu Eņģelis Rauga
I) Piemērojot termiski apstrādāti materiāli (aprēķināti kā 100kg graudu)
1. Cietā fermentācijas procesā:
Pēc tam, kad veselu graudu mērcēšanas-primārās tvaicējot-re-pirtī-ārā no steamer-dzesēšanas līdz 82°F-108°F (24-28 °C ), izšķīdina 0.3-0.6 kg Eņģelis ierauga uz 6kg 90°C-95°F (32-35 °C ) siltā ūdenī, siltumā 10 minūtes un samazināt temperatūru līdz 82°F-86°F (28-30 °C ), un pēc tam vienmērīgi apliet par graudu misu, vienmērīgi samaisa un ievieto tvertnē, tvertnes temperatūra ir 75°F-86°F (24-30 °C ), fermentācijas temperatūra tiek kontrolēta, lai būtu 82°F-97°F (28-36 °C ), un fermentācijas cikls 4-7 dienas
2. Šķidro fermentācijas procesā:
Uzsūkšanās vārītas graudu ūdenī, tieši pievienot 0.3-0.5 kg Angel ierauga pēc tam, kad temperatūra sasniedz 86°F Līdz 90°F (30-32 °C ), samaisa, lai 10 minūtes un zīmogu un rūgt par 4-8 dienas.
II) piemērotu izejvielu (aprēķināti kā 100kg miltu graudu)
Samaisa materiālu ar 250-300kg karsto ūdeni, tieši pievienot 0.5-0.8 kg Angel ierauga pēc tam, kad temperatūra ir dabiski, kas atdzesēts līdz aptuveni 90°C (32 °C ) (atbilstoši samaisa, lai izvairītos no nogulsnēšanās šajā periodā), vienmērīgi samaisa, un rūgt par 8-15 dienu laikā.Sajauc divas reizes dienā pirmās trīs dienas, kontrolēt temperatūru 82°F-97°F (28-36 °C ), optimāla fermentācijas temperatūra ir apmēram 90°C (32 °C ), īsu laiku, augstākais fermentācijas temperatūra nedrīkst būt vairāk par 100°F (38 °C ), un siltumnoturības pasākumu ņem, kad temperatūra ir zem 79°F (26 °C ).
Uzmanību Angel Rauga
1. Fermentācijas, kas pieņem izejvielu rīsi, var pieņemt, granulu, graudu vai šķelti rīsi tieši nemierīgs, tomēr, fermentācijas cikls ir pietiekami ilgstošs.
2. Fermentācijas cikls ir saistīts ar izejvielu veida, izejvielu samazināšanas pakāpe, destilētājs rauga devu un fermentācijas temperatūra.Fermentācijas cikla vispārējās izejvielas ir īsi, kad samazinājuma pakāpe ir neliela, un destilētājs raugs patēriņš ir augsta; gluži pretēji, fermentācijas cikls ir garš.
Glabāšanas apstākļiem un derīguma Eņģelis Rauga
Vēsā, sausā, ventilācijas vietu zem 68°F (20 °C ), ar derīguma termiņu no 12 mēnešiem.
Destilētājam raugs būs neefektīva, pēc tam, kad ir apsildāmi vai mazinās.
Eņģelis Aizjūras Rūpnīcā Ēģiptē:
Eņģelis Mītne atrodas Pilsētas Yichang, Ķīna
Modernās Ražošanas līnijas:
Ekaterinaiycn
2020-09-14 5/5 |
Tawar came but late |