Tagi: spēle, catan galda spēle koka, galda spēle, tarot klāja, spoks stick, 600 spēle, oficiālais tirdzniecības kartes, bingo galda spēle, bekgemons koka, kāršu spēle uno.

€10.03 €10.67
  • Pieejams
  • w116979


  • Modeļa Numurs: Geistesblitz 5 Vor 12
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: galda spēle

Blitz 3.0 (Geistesblitz 5 Vor 12 Galda Spēle)

Spēlētāju skaits: 2-8 cilvēki

Piemērots vecums: 8 gadus veci vai vecāki

Spēles laiks: aptuveni 20 minūtes

**Ķīniešu & Instrukcijas Angļu**

=========================================================

Blitz 1.0 ( Šī ir spēle, ka jums patiks, vai tev ir 8 vai 80 gadus vecs!)

Spēlētāju skaits: 2-8 cilvēki

Piemērots vecums: 8 gadus veci vai vecāki

Spēles laiks: aptuveni 20 minūtes

*Ķīnas & Angļu Instrukcijas

Top klientu atsauksmes Gudrs veiklību spēle tēmu par bērniem, bet piemērota pieaugušajiem arī!Mana mīļākā veiklību spēle.Ļoti gudrs, ka spēle ir veidota kā sacensības, bet augstākā līmenī atpazīšanas prasmes, jums ir nepieciešams, lai uzvarētu sacīkstēs bieži vien saņem īsslēgums ar vairāk iekšējo orgānu reakciju un emocijas.Spēle ir skaidri noteikts, prasmju un spēlētāji var uzlabot ar pieauguma spēlē.Var būt ļoti jautri, un arī ļoti intensīva, lai gan vislabāk ar spēlētājiem līdzīgu prasmju līmeni.

Citas lietas, kas man patiešām patika par to:

1. Ļoti vienkārši mācīt (~1 min), grūti apgūt, jo īpaši konkurences uzstādījumi

2. Elastīgām nepieciešams laiks, lai spēle spēlēt - var iet jebkur no dažām sekundēm tikai dažas kartes, lai stundām, ja cilvēki, kas ir patiešām vērā to!

3. Elastīgām skaits cilvēku - jūs varat spēlēt ar 2 un, iespējams, pēc 8, ja jūs varat fit ikvienam, lai greifers.Jūs varat arī spēlēt komandās vai ir bezmaksas visiem.

4. Elastīga vecumiem - es esmu spēlējis ar bērniem, jaunieši, kā 4, un visu ceļu līdz pat pensionāriem.Sastāvdaļas, kas ir gudrs un noteikumi vienkārša, ļaujot spēli, lai izskatās kā bērnu spēli, bet spēle dod daudz plašākas apelācijas sūdzību.Lielisks mācību līdzeklis, lai maziem bērniem - arī ieteiktu to par izglītības mērķiem.

5. Moduļu konstrukcija, kas ļauj jums pielāgot grūtības līmeni, izmantojot ieviest papildu noteikumus un papildu komplekti - man ir bijusi visu trīs seti kopā (Ghost Blitz, Spoku Blitz 2.0 un Gara Blitz no 5 līdz 12) un visu papildu noteikumus, kā rezultātā spēle, kur jums ir uzsist karti un skatās 19 objektus, lai mēģinātu izdomāt, ko lai greifers vai teikt, pirms jūsu pretinieks(s)!



Timchenko Pavel
2020-08-30
5/5
very nice. good quality. fast arrived, 2 weeks to Israel
Mil A Na
2021-01-31
5/5
Great game. Only where on the cards colors are not suitable. For example, red, looks like Brown.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti