Tagi: kāzu drukāt, alumīnija nosaukums tag, žiroskops mini, modes frāze, rotaslietas etiķetes iespiests, plaknes frāze, kristāla zilonis keychain, rotaslietas nerūsējošā tērauda, rotaslietas cenas zīmes, ID tag.

€13.24
  • Pieejams
  • w1167


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sods vai Modes: Modes
  • krāsa: tērauda krāsa, zelta krāsa,
  • Preces Numurs: ZSP116,ZSP395,ZSP454,ZSP122,ZSP118
  • Metālu Tips: Nerūsējošā Tērauda

Mēs pārtraukt pieņemt jaunus pasūtījumus pasūtījuma LOGO pirms brīvdienu sākuma.

mūsu brīvdienu : 02.06.2021-02.21.2021 (M. D. Y)

Mēs nevaram garantēt, lai kuģis savu pasūtījumu pirms svētkiem, tas ir atkarīgs no tā, cik ātri mēs varam izpildīt visus pasūtījumus un cik ātri mēs varam apstiprināt, paraugi.Mēs tikai varam mēģināt mūsu labāko, lai padarītu paraugi, lai jūs un ļauj jums redzēt attēlus pirms holliday (ja mēs esam pārāk aizņemts, mums būs ne laika, lai veiktu paraugu, lai jūs), mums ir nepieciešams, lai pabeigtu pirmo rīkojumu, ka ir samaksājuši janvārī.Mūsu apņemšanās

(1)Mēs garantējam, šis produkts ir 100% nerūsējošā tērauda ;

(2)Mēs garantējam mūsu aprakstiem ir 100% taisnība, Par paraugu un logo failu: ......Svarīgi ......mēs izgatavoti un sūtīt parauga attēli, lai jums pēc 24-48 stundām , un nepieciešams, lai jūs atbildētu uz asv ietvaros 24-48 stundām pārāk, mēs nevaram waitting ilgu laiku, ja pasūtījuma nosūtīt nevar, un var pārbaudīt, vai uz neto 7 dienu laikā , mūsu veikalā saņemsiet sodu no www.ogredogs.lv Platforma, lūdzu, palīdzēt un izprast, daudz daudz paldies. ...................................................................atsūtiet jūsu logotipu failu ar mums, izmantojot mūsu veikala ziņu, JPEG vai PNG failu viss ir labi, ja jums ir citu failu , lūdzu, nosūtiet to uz mūsu box (NEPIECIEŠAMS PASTĀSTIET MUMS SAVU kārtas NUMURU, e-PASTA vai pateikt mums, jūsu vārdu pats ar www.ogredogs.lv ), failu (attēls) ir liels, un skaidrs, un, lūdzu, neļaujiet logo pārāk sarežģīta, mūsu tagus, kas nav ļoti lielāks. .................................................................Par attēla paraugu un paraugu maksa : Ja jums ir pasūtījuma mūsu veikalā etiķetes ar logo un jau maksājuma parauga attēls būs, ir bezmaksas, mēs ļaus jums pārbaudīt paraugu attēlus, pirms mēs veicām visus tagus; ...............................................................Ja jūs neesat pasūtījuma mūsu veikalā, un nevēlaties, kas izgatavoti, lai tagad,tikai gribu vispirms pārbaudīt parauga attēlu, jums būs nepieciešams, maksājumu 4USD parauga maksas, izmantojot mūsu veikalā Īpašo maksājumu saiti vai caur PP,tad mēs varam brīvi izgatavoti 1-2 gab parauga, kas ļauj jums pārbaudīt tos attēlus; .............................................................Ja jūs vēlaties, mēs nosūtīt paraugu, lai jūs pa gabalu, mēs varam to nosūtīt jums pa pastu Ķīnas vai www.ogredogs.lv Standard Shipping, būs nepieciešams, jums maksājuma 4USD kuģniecības izmaksas vēlreiz, piegādes laiks 15-30 darba dienas.

Par veiktajām secībā: 1. sazinieties ar mums un nosūtīt jūsu logo failu ar mums; 2. izvēle pareizais risinājums un pareizā daudzumā,izvēles vienā pusē logo vai diviem sānu logo, 3. pastāstiet mums, jums ir nepieciešams, melns krāsa, logo vai baltā krāsā logo ----tērauda krāsas birkas var padarīja melno krāsu logo vai baltā krāsā logo; ----zelta krāsu un rožu golde krāsu tagi padarīja melno krāsu logo ir labs, balto krāsu logo nav ļoti skaidrs; ----melnā krāsā tagi tikai var izdarīt balta krāsu logo; 4. apstipriniet pasūtījumu un maksājumu 5. mēs veicām parauga attēlu ļauj jums pārbaudīt (pirms mēs veicām visas atzīmes); 6. jūs pārbaudiet mūsu izlases attēlus un apstiprināt logo, Ja labi, mēs, kas visus tagus, lai jūs, Ja nav labi, mēs mainīt logo un veikts parauga attēlu jums vēlreiz. 7. mēs, kas visu tagi un izsūtīt tos jums .

Sizs:(1 mm = 0.039 Collu, 1 Collas = 25.4 mm)

Ja jums ir nepieciešams nopirkt TĒRAUDA KRĀSU tagi ar logo , lūdzu, cleck sekot saiti

ja jums ir nepieciešams, lāzera gravēšana jūsu logo, zelta krāsas atzīmes , plesae cleck sekot attēlu.

Ja jums ir nepieciešams, lāzera gravēšana savu logo uz rožu zelta krāsā vai melnā krāsā frāzes , plesae cleck sekot attēlu.

Mēs varam Lāzera gravēšana melno krāsu logo vai sudraba, baltā krāsa, logo melnās LOGO zūd laika gaitā, un balts LOGO nav izbalināt Hēisè LOGO huì tuìshǎi jīngguò yīxiē shíjiān, báisè LOGO padarīt huì tuìshǎi 黒のロゴはしばらくすると消えますが、白のロゴは消えません سوف يتلاشى الشعار الأسود بعد بعض الوقت ، ولن يتلاشى الشعار الأبيض Le LOGO noir se fanera après ano dažu temps, le LOGO blanc ne se fanera pas Черный логотип исчезнет через некоторое время, белый логотип не исчезнет. 검은 색 로고는 잠시 후 사라지고 흰색 로고는 사라지지 않습니다.Il LOGO nero svanirà dopo ano po 'di tempu, il LOGO bianco nav svanirà LOGO hitam akan pudar setelah savu lama, LOGO putih nebūs tekken akan pudar 黑色LOGO會褪色經過一些時間,白色LOGO不會褪色

Par logo paraugu, Ja jums ir, lai mūsu veikalā šos tagus ar logotipu, mēs varam brīvi veikts parauga un ļauj jums pārbaudīt tos attēlu; Ja jums nav pasūtījuma mūsu veikalā , un vienkārši gribu vispirms pārbaudīt izlases attēli , jums ir nepieciešams, maksājumu 4USD parauga maksa mums.Par atzīmes krāsa tērauda krāsu (sudraba, baltā krāsa) ir krāsa nerūsējoša tērauda ar sevi , tas nemaina krāsu vai izbalināt.zelta krāsa /rose zelta krāsā / melns krāsa un sudraba krāsu (krāsa tuvu 925 sudraba), šo krāsu ir diezgan krāsu, šīs krāsu viss ir klāts krāsu, bet tās tikai var pastāv apmēram vienu gadu vai divus gadus,laika gaitā , tie mainīs krāsu vai izbalināt.Par logo fails, kas Mums nepieciešams, JPEG vai PNG failu, lai jūsu pasūtījumu, ja jums ir PLT fails būs par labu mums pārāk,jūs varat nosūtīt savu logo failu ar mums, izmantojot mūsu veikala īsziņu vai sūtīt failu uz mūsu meil kaste, (jūs varat ļaut mums sūtīt lodziņu, lai jūs).Par cenu šīs frāzes, Ja jums ir nepieciešams vairāk nekā 1000pcs ar logo, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā, mēs dos jums labāko cenu , paldies.produkta attēli:



Svetika United
2020-09-02
5/5
okkkkkkkkk
Tuzhilinae
2020-09-07
5/5
Потрясающий продавец! Доставка быстрая в Екатеринбург. До оплаты послала фото макета, мне отправили как будет смотреться на шильде. Пришло за 3 недели. Упаковано каждый шильдик в отдельный пакет, в подарок положили маску. Вообщем, буду сотрудничать с этим продавцом. Огромное спасибо!!!
Ailin Norway
2020-12-01
5/5
okkkk

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti