Tagi: 24v barošanas slēdzis, asus klēpjdatoru barošanas, 24 5v strāvas piegāde, 12v jaudas suppli, meanwel, 24v led kravas automašīna, 36 barošanas, 12 v elektriskās strāvas padeve, ac dc t krekls, 12v auto slēdzis.

€2.96 €4.23
  • Pieejams
  • w116632


  • AC-DC 12V: sprieguma regulators 220v
  • LED Gaismas: 5V, 12V 24V 36V 48V 1A 2A 3A 4A 10.A 20A
  • Led 24V: MVP
  • Transformatori: Barošanas 24V
  • 12V 24V: barošanas 24 voltu
  • Zīmola Nosaukums: ZUCZUG
  • Modeļa Numurs: Pārslēdzama Strāvas Padeve
  • Strāvas Padeve: Avots
  • Izejas Frekvence: 50Hz, 60Hz
  • avots 12v: UPS
  • Izejas Jauda: 401 - 500w
  • Produkcijas Veids: Viena
  • Barošanas Avoti: AC-DC,
  • Izejas Strāva: 0-30A
  • 24v barošanas: Meanwell
  • barošanas 12 v: avots 500w

AC110V-220V UZ 12V Strāvas padevei 24 V, 12V 1A 2A 3A 5A, 10A 15A 20A 30A Slēdzis Strāvas padevei 24 V, Led Gaismas Apgaismojums Transformator 60W 78W 120W

strāvas patēriņš: 240W

darba strāva: 20A

ieejas spriegums: AC110V~220V 50Hz~60Hz

jauda: DC12V~24V

materiāls: metāls lieta/alumīnija bāzes

darba temperatūra: no 0° c līdz 40°

uzglabāšanas temperatūra: -20° līdz 60°

gaisa mitrums: 0~95%

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar kurjeru vai privāto līniju.Mēs nodrošināsim izsekošanas numuru ASAP.

Zem 2KG ir bezmaksas piegāde pa www.ogredogs.lv standarta kuģniecības veidā.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, pls izvēlēties citu Express shipping veidā.

2. Visvairāk pasūtījumu tiek izvesti 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Dažreiz, objekti var tikt nosūtīti robežās 3-7 dienu laikā pēc tam, kad apstiprināts maksājuma.

Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Ja jūs vēlaties mainīt piegādes adrese, pls, atstāt piezīmi par Ziņu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Jūs varat arī saņemt izsekošanas informāciju no oficiālā mājas lapa.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Visas kvalitātes problēmas vai shippment kaitējumu, lūdzu, parādīt mums, testēšanas pārskatu vai photoes, mēs Atmaksāsim jums 50%-100% naudas, lai jums.Mākslīgo defekti nav garantijas, piemēram, bojātas, scrash.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, tas ir ok, lai atgrieztos asv 15 dienu laikā.Mēs jums pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam saņemt atpakaļ paku, bet jums ir maksāt kuģniecības maksas.

3. Ja vairāk nekā 60 dienas nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu sūtījumu aizsardzību.O r Mēs pārbaudīsim, vai jūs varat saņemt paketi, Ja ne, mēs par pilnu kompensāciju, lai jūs.

4. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

5. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

6. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1.1 gadu ražotāja ierobežota garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2.Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav salabot vai nomainīt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks.

3.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.ogredogs.lv!

Q: Kā es varu saņemt atlaidi?

A: Mēs vienmēr parāda labāko cenu, mēs varētu piedāvāt, lai jūs vienmēr iegūtu lētākā cena no mūsu rūpnīcā.Ja jūsu pasūtījuma daudzums ir vairāk nekā 10pcs

(Kopējais daudzums, par vienu secībā), lūdzu, sazinieties ar mums, pirms maksājat, mēs, iespējams, varētu ietaupīt piegādes izmaksas jums.

Par ļoti lielu pasūtījumu, mēs, protams, piedāvās dažas atlaides par precēm.

Lūdzu, sekojiet skatuves, kā zemāk:

1. Formēt pasūtījumu pirmkārt, nav jāmaksā uzreiz.

2. Atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, daudzumu un piegādes metodi jūs vēlaties.

3. Mēs mainīt cenu 24 stundu laikā.

4. Nosūtīt maksājumu.

Q: Ko es varu darīt, kad ilgs laiks pagājis, joprojām nav iegūt zemes gabalu?

A:Šī situācija vienmēr ir noticis ar post office gaisa pasts, kad jūs atrast savu sūtījumu izsekošanas informācija liecina, kreisajā Ķīna vai HongKong

un nav informācijas par jūsu vietējā pasta nodaļā, mājas lapā, jūsu paka tagad ir uz ceļa, lai jūsu valstī, vai ieradās savā valstī, bet tikai tāpēc, ka tu

vietējā pasta nodaļā, pārāk aizņemts, lai tiktu galā ar tik daudziem zemes gabaliem, lūdzu, esiet pacietīgi jāgaida.

Tad, kad saņemšanas laikā ir mazāks nekā 10 dienas pa kreisi, un jūs joprojām nav iegūt zemes gabalu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt saņemšanas laiks, lai jūs, un mēģināt

palīdzēt atrast iemeslu, lai aizkavēšanās un mēģināt atrisināt.Ja ir kādi jaunumi, kas mums ļaus jums zināt laika.

J: vai Kaut kas cits, man vajadzētu zināt?

A: Jā, daži padomi.Izmantot kvalitāti, regulētā elektroenerģijas piegādi, kas nodrošinās pietiekamu strāvu.Ja jūs esat ikdienas ķēžu vairākas spoles, jums var būt nepieciešams, lai

papildināt in-line jaudu, lai kompensētu pašreizējo zaudējumu.Lai ko jūs darītu, nepārsniedz 5 volti, vai jūs riskējat cepšanai joslā.Visbeidzot Arduino un citi

mikro kontrolieris lietotājiem piezīme: nav izdarīt enerģiju tieši no datora procesors, kā jūs varētu mazuļi ir!



Mkokorina
2020-11-12
1/5
He never made it.
Svetlana Shvengel
2020-09-28
5/5
Delivery fast BP working thank you to the seller
Sardana F
2020-09-30
5/5
All ok
Isysoeva Sashka1981fr
2020-10-21
5/5
Works, does not heat.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti