Tagi: tecar, led quantum, nežēlīga taisnība, skaistums, lumispa nuskin, digitālais ķermeņa tauku suports, emsculpt, ultraskaņas mašīna medicīnas fyzio, profesionālās slim krējums, rūpniecības kosmētikas automāts, infrasarkano staru spiediena terapija.

€136.31 €247.83
  • Pieejams
  • w116614


  • Sveces:
  • Nominālais spriegums:
  • Ražošanas process: Mašīna
  • Veids: Sejas Mazgāšanas Birste
  • Materiāls: Plastmasas
  • Pulsa Ātrums:
  • Izmērs: approx.40 * 27 * 13cm / 15.7 * 10.6 * 5.1inch
  • Zīmola Nosaukums: TMISHION
  • Atpūsties Laiks:
  • Modeļa Numurs: Massager Mašīna
  • Laika iestatīšana:
  • Nominālā jauda:

Apraksts:

Elektrodu Impulsu Ķermeņa Terapija Mašīna balstās uz cilvēka "fizisko lauku" teorija cilvēka fizioloģijas un funkciju kā bāzi, izmantojot jaunākās tehnoloģijas uzlabotas tehnoloģijas, piemēram, datoru mikroshēmas un dual papildu viļņus, ar stiprumu cilvēka bioloģisko viļņu frekvences palielinātāju, noteikti, simulēt bioloģisko elektrisko tīklu ietekmi uz cilvēka organismu, efektīvi koriģēt cilvēka fizioloģisko līdzsvaru.Ar bioelectric pašreizējo ietekmi mehānisko nervu sistēma, un ietekmē uz nervu galiem, kustību, veikt cilvēka ķermeņa muskuļu un zemādas audu tauku, lai ražotu dažādas pakāpes kontrakcijas un paplašināšanu pārvietošanos, veicina muskuļu un zemādas audu skābekļa patēriņš tauku, veicina tauku sadalās un paātrinātu asinsriti, paātrinās vielmaiņu, lieks enerģijas patēriņš, izplūdes atkritumu, šūnu vielmaiņu organismā lieko ūdeni un toksīnus, efekts ķermeņa, svara zudums, fitnesa nodarbības.

Pazīmes: Augstas tehnoloģijas, pieņem micro-datoru sistēmu un digitālo displeju. 11 pāriem silikona elektrods spilventiņi ar spēcīgu vadīšanas piedāvā efektīvāku rezultātu. 10 grupās elektrodu impulsa pārvades darbojas uz dažādām ķermeņa daļām, katra grupa var strādāt patstāvīgi vai vienlaikus. 5 dažādu veidu zemu un vidējie biežums pulsa viļņu formas un regulējama masāžas intensitāte, automātiska cirkulācijas, kas atbilst jūsu dažādas ārstēšanas vajadzībām.Gumiju, viegli darbību.Patērē daudz tauku šūnas, sadalīt celulītu, slaidinoša ķermeņa.Veicina ādas šūnu aktīvu, paātrina šūnu metabolismu, firma ādu.Mazināt nogurumu, uzlabo imunitāti, atslābina muskuļus.Veicina limfas un asins cirkulāciju.Darbojas uz pieres, vaigiem, krūtīm, roku, vidukļa, vēdera, sēžamvietas un augšstilbu.

Piemērots:

1. Fizioloģiskās un uztura aptaukošanās

2.Muskuļu relaksācija

3.Plakana un nokarena krūts

4.Dzemdes kakla spondylosis

5.Saldēti plecu

6.Mīksto audu, nervu bojājumi

7.Hroniskas muguras muskuļu spriedzi

8.Vidukļa un kāju sāpes

9.Išiass, neirastēnija

10.Reimatoīdais artrīts

11.Plecu un kakla, muguras, kāju, rehabilitācija, terapija

Specifikācijas:

Nominālais Spriegums: AC230V±10%, 50 hz±1 hz

Nominālā Jauda: ≤40 W

Darba Strāva: ≤50Ma

Impulsa Izejas Kanāls: 10 grupās

Laika Iestatīšana: 0~90 min(regulējams)

Pulsa Viļņu formu: 5 neatkarīgu vilnim

Pulsa Frekvence: 25Hz/s~750Hz/s

Impulsa Intensitāte: 0~270 grādiem, regulējama

Pulsa Ātrums: Zema, Vidēja, Augsta

Pēc izvēles Kontrakcijas Laiks: 0.1 s~5s

Atpūsties Laiks: 0.1 s~5s

Pēc izvēles Sveces: ASV, ES, ĀS, UK

Krāsa: Balta

Postenis Izmērs: apm.40 * 27 * 13cm / 15.7 * 10.6 * 5.1 collas

Iepakojuma Svars: apm. 6309g

Vienuma Tips: Masieris

Paketē Iekļauts:

1 x Galvenā Mašīna

1 x Pāra Elektrodu Krūšu Spilventiņi

10 x Elektrodu Stieple

10 x Pāra Ķermeņa Elektrodu Spilventiņi

3 x gumiju

1 x angļu Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

1.Lūdzu, izlasiet instrukciju pirms lietošanas.

2.Nelieciet šķidrumu mašīnā.

3.Izvairīties no operācijām, uz grūtniecēm, vai tiem cilvēkiem, kas slimo ar epilepsiju, elektrokardiostimulatoru vai nopietnām psiholoģiska vai veselības stāvokli vai infekcijas apstrādātos ares.

4.Tīrīt un sterilizēt rezerves daļas pēc katras operācijas.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti