Tagi: akumulatora j5 ministru, akumulatora j3, displeja g530, akumulatora j2 samsung, akumulatora eb bg530cbe, akumulatora j2 ministru, akumulatora j5, samsung g530fz ekrāns, grand ministru lcd, grand prime.

€4.14
  • Pieejams
  • w11645


  • Akumulatora Kapacitāte(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Zīmola Nosaukums: STONERING
  • Oriģināla, vai Ne: Saderīgs
  • Modeļa Numurs: EB-BG530BBE
  • Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Saderīgu Zīmols: Samsung

modname=ckeditor

Funkcijas

- Augstas Kvalitātes akumulatoru

-Jauda 3.7 V-3000mAh

-Visām baterijām ir pārbaudīta, pirms nosūtīšanas

-Šīs rezerves akumulators ir iebūvēts mikročips, lai novērstu pārlādēšana un pagarina akumulatora kalpošanas laiku

-Vislabāk rezerves akumulators ar ilgu laiku gaidīšanas un sarunu laiks

-Vieglais svars, augstas jaudas un zema pretestība

Baterijas darbības laiks ir atkarīgs no apstākļiem, piemēram:Raidītāju jaudas līmenis,Signālu (attālums starp telefonu un bāzes staciju), Tīkla parametriem, kas noteikti operators

Paketē iekļauts: 1 x Jaunu Standarta Akumulatora Nomaiņa

Mēs arī pārdot vairumtirdzniecībā daudzumu, lūdzu, SAZINIETIES ar MUMS

Apmaksas nosacījumi : * Lūdzu iegādāties par www.ogredogs.lv. * Pirms iegādāties, Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza,lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas. * Mēs tikai kuģis, lai apstiprinātu adresi.Nepieņemiet mainījis adresi. * Pārdevēji nav atbildīga par nepareizu piegādes Adresi.

Shipping Noteikumi : * Mēs izmantojam post office Pakalpojumus ar sekošanas numuru . * Piegādes laiku Ķīna ir 30-90 dienas. * Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem(piemēram:valsts brīvdienās, laika efekts).Ja jūs nevarat to saņēma pēc 30-90 dienas.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai jūsu pakete statusu.

Atsauksmes :

* Mēs augstu vērtējam jūsu atsauksmes lūdzu atstājiet jūsu atsauksmi un komentāru . * Mēs automātiski atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai katram pircējam, kas veikusi darījumu, un pa kreisi pozitīvas atsauksmes mums. * Pirms jūs sniedzat mums, negatīva/neitrāla atsauksmi, Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai 100% klientu apmierinātību.



Sash1980sash
2020-11-11
5/5
Thank you to the seller, all as in the description, I recommend

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti