Tagi: sazinieties ar niedrēm, nc reed switch, pavasara vibrācijas slēdzis, krievu loto biļetes, d2fc, transformatoru 6-pin, Cooper Vadu, niedru slēdži magnēts, magnēts sensors, magnēts reed switch.

€5.38
  • Pieejams
  • w11633


  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Slēdža Tips: reed switch
  • Sertifikācija: ROHS
  • Modeļa Numurs: MKC27103

Produkta parādīt

Sausa niedru cauruļu princips:

Sausa niedru caurules ir sausa mēle niedru cauruļu saīsinājums, ir sava veida ir kontakta pasīvo elektronisko slēdzi komponenti, struktūra ir vienkārša, viegli kontrolēt priekšrocības, maza izmēra, tās apvalks ir parasti sakne, noslēgtā stikla caurules, kas aprīkotas ar divām dzelzs elastību, niedres paneļi, vēl joprojām ir sava veida sarunas metāla uzpildes rodijs inertas gāzes.

Īpašības un pielietojums:

1, sausa mēle, niedru cauruļu kompakta struktūra, maza svara, var uzstādīt ļoti ierobežota telpa, ļoti piemērots miniaturization iekārtas.

2, sausa mēle, niedru caurules slēdzis sastāvdaļas ir hermētiski noslēgta tipa inertās gāzes atmosfērā, nekad ar apkārtējo vidi, kontaktu, ilgu darba mūžu

3, sausa mēle, niedru caurules nav bīdāmās sastāvdaļām, tā nenotiks, jo visas metāla pazemināšana metāla nogurums parādība, kas nodrošinātu, ka patiesībā nav robežu, mašīnu kalpošanas laiks

4, magnētisko reed switch iegūt labu pieteikumu uz tālruni ,lai veļas mašīna ,PAS apmaiņu, ledusskapis ,kameras dezinficēt ,skapis, magnētiskais durvju, logu, magnētiskie ,elektromagnētiskie releji ,elektronu svēršana ,aparāti, līmeņa mērītājs ,gasometer, ūdens skaitītāju, un tā tālāk .

Elektriskie parametri

Maks.Sazinieties Vērtējums :30W

Maks.Komutācijas Spriegums :200VDC

Min.Sadalījums Spriegums :350VDC

Maks.Komutācijas Strāva :1.0 A

Maks.Sākotnējā Kontakta Pretestība :150 mΩ

Min.Izolācijas Pretestība :NC_5x108 Ω NO_1x109Ω

Maks.Darboties laiks :1.5 ms

Piepeši laiks :.....

Maks.Izlaišanas laiks :2.5 ms

Min.Rezonanses Frekvence : 2200 HZ

Maks.Darbības Frekvence :50 HZ

Pull Vērtība :45-90 PIE

Min.Pamet Vērtība : 16AT

Maks.Sazinieties Kapacitāte :NC_1.0 pF NO_ 2 .0pF

Elektrisko Laiks:30V-100mA-5x10560V-

(Pretestības slodzes VDC):200mA-1x105

Testa Spole/Numurs pagriežas/Izturība:5000 T 450 Ω

Stock ,mums ir AT50-60,mēs organizēt to pēc tam, kad esat izdarīt pasūtījumu.

Uzmanību

1, bīdes vai salokot sausa niedru caurules, svina kājām jābūt ļoti uzmanīgiem, lai izrādītu netiek pienācīgi stresu un padarīt stikla-metāla zīmogs ir bojāts atbilstošu spriegošanas instrumenti ir jāizmanto.

2, sanāk temperatūru un ilgu ekspozīcijas laiku, kas var novest pie stikla-metāla zīmogs traumas (māniju, noplūdes, u.c.), tā ir ātra un uzticama metināšanas tehnoloģiju (procesu).Ieteikts metināšanas nosacījumi: rokas, kad metināšanas 280 ~ 300 ° C, vilnis solderingwhen 250 līdz 300 ° C

--------------

★ Ja jums nepieciešama papildu palīdzība,lūdzu, tērzēt ar mums.

Mans e-pasts :



Krimson11years
2021-02-08
5/5
Excellent! thanks!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti