Tagi: lm10uu, lm8luu, vadītāja golfa vārpstas, lodīšu gultņiem spilvens, 9mm trīsi, lineārās piedziņas vārpstas, 35mm lineāro gultņu, 12mm lineāro vārpstas, scs12uu, dzelzs, tērauda vārpsta.

€8.40
  • Pieejams
  • w116075


  • Struktūra: Rūdīts vārpstas
  • Griezes Moments, Jauda: Vārpstas
  • Zīmola Nosaukums: TXM
  • Modeļa Numurs: 12mm -1000/1050/1100/1150/1200
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Virsmas Raupjums: Ra 1.6
  • Pārklājumi: Hromēts

Laipni lūdzam CYSBEARING veikals

Paldies, ka tu meklē!

Vienība: Lineārā vārpstas stienis

Materiāls: rūdīts #45 tērauds, hromēts

Iepakotājs, kas ietver: 4gab Dia 12mm L lineāro vārpstas

Stāvoklis: pavisam jaunu, neizmantota postenis, objekts tika iepakoti, ko ražotājs ne-mazumtirdzniecības iepakojuma, piemēram, apdrukājamā kastē vai plastmasas maisiņā.

attēlam ir tikai atsaucei.

ATTN: Mēs varam samazināt vārpstas stienis uz jebkura garuma, ka jums ir nepieciešams, ja jums ir garums, kas nav sarakstā, mūsu veikalā, lūdzu, sazinieties ar mums, nosūtot ziņu, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien mēs varam iegūt.

Sūtījumu izmaksas, kas liecina par mūsu veikalu DHL,FEDEX, UPS dažkārt nav exately tiesības par kādu produktu vai dažām valstīm .Ja jūs redzat, ka izmaksas ir pārāk augstas ,pls pastāstiet man par to, ka ,es, pārbaudiet to ar DHL,FEDEX,UPS sūtījumu uzņēmumā, lai iegūtu exately zemākas cenas .Tāpēc jums nav zaudēt labu piegādātājam.

Mēs varam gan vairumtirdzniecības, gan mazumtirdzniecības,ja jūsu skaits ir liels ,mēs negociate cenas vēlreiz.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai mūsu piegādes zemākās cenas jums.

* Saņemot paku, lūdzu, atveriet paketi un pārbaudiet visus priekšmetus, strādā labā stāvoklī, pirms jūs parakstīt, nav jāparaksta, ja šīs preces ir sadalīti, un lūgt piegādes uzņēmumu, lai veiktu " kaitējumu sertifikāts ", pretējā gadījumā mēs nevarēsim sniegt nekādu kompensāciju.

* mēs kuģis pasaulē, tad ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot kravu (piegāde) uzņēmuma vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu -nejauciet tos par papildu maksu par piegādi .

* Kā profesionāls lineāro vārpstas produktu piegādātājs ar daudzu gadu pieredzi, Mēs esam atvērti visiem, sirsnīgu pircējiem sniegt sīkāku informāciju, laipni lūdzam, lai veiktu izmeklēšanu, paldies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu mūsu informācijai!laimīgu iepirkšanos!!!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti