Tagi: muskuļu sāpes, jostas magnēts, pasūtījuma putekļu maska, tcare, ģipsis sāpes menstruācijas, papēža atbalsts, kāju sāpes, kāju aizsardzībai, locītavu sāpes, papēža plantar fasciitis.

€2.67 €4.44
  • Pieejams
  • w11604


  • Zīmola Nosaukums: tcare
  • Ietekme: Atbrīvot Sāpes No Slimības
  • Modeļa Numurs: A0964
  • Dropshipping: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Želeja

Motīvs:

1. INSTANT PAPĒŽA SĀPJU & SPIEDIENA SAMAZINĀŠANAS: Mūsu silikona gēla papēžu spilventiņi palīdz, lai atvieglotu smagas un hroniskas papēža sāpes un diskomfortu, kas visbiežāk izraisa; Papēdis liek domāt, Kaulu liek domāt, Stresa Lūzumiem, a Sastiepu Kāju, Tendinīts, Ahileja Cīpslas Sāpes, Pietūkušas Kājas & Plantar Fasciitis, kā arī vispārējās Sāpes & Sāpes kājas.VIENS IZMĒRS DER VISIEM: Unisex gan vīriešiem, gan sievietēm.

2. IKDIENAS ĒRTĪBĀM: Mūsu slim ultra-viegls elastīgs dizains rada omulīgs fit jūsu papēdi, kas var ērti valkāšanai basām kājām, zem vai virs zeķes vai zeķes ar apaviem, sporta apavi, zābaki, papēži utt.LABĀKAIS PILNĪGI PAPĒŽA AIZSARDZĪBA: Nodrošina pilnīgu aizsardzību jūsu papēži un palīdz, lai mazinātu plantar fasciitis sāpes.Mūsu silikona gēla papēžu spilventiņi spilvenu un atbalstu, vienlaikus efektīvi absorbē spiedienu, triecienu & kratīšana saistīta ar Pastāvīgo, Staigāšanu un Darbojas.

3. PAPILDU DIZAINS: Mēs apvienot inovatīvas mīksta, bet lielu ietekmi silikona ar modernu produktu dizainu, lai radītu labāko papēža spilvenu un aizsardzību rūpējas par jūsu kājām. - Tajā pašā laikā saglabājot tos labi izgatavotas, lai tās var izturēt kratīšanos valkāt.

4. ELPOJOŠS: veidots ar gaisa atverēm, kas paredzētas gaisa caurlaidība, tās ir ērti gan dienā, gan naktī valkāt; kājas vienmēr labākās vides un relaksējošu līdz papēža spilvena ir pacēlies.

5. NOKĻŪT ATPAKAĻ UZ to, KO JŪS MĪLESTĪBU - Papēža sāpju, plantar fasciitis, kaulu izaugumi, un sauss, calloused kājas sāp bez pienācīga atbalsta!Tie var pat izraisīt jūs vēlaties, lai slēptu pēdas, jo neizskatīgs plaisāšanu.Ar mūsu ērta, elastīga un efektīva Želeja atbalsta, jūs būsiet atpakaļ, lai pierādītu, pie jūsu pedikīra pie pludmales, vai pārgājieni, riteņbraukšana, un, kas darbojas tik ātri, cik vien iespējams!

Kā es varu lietot to?

Tikai stiept mīksts materiāls ap jūsu kājām, un velciet kā apavu, hugging jūsu papēža.Likts uz jūsu zeķes (akurāti-montāžas zeķes, piemēram, kompresijas zeķes, strādā īpaši labi), tad brīvāka apavu tātad jūs esat ieguvuši pietiekami daudz vietas, lai izvairītos no squishing jūsu kājām, un jūs esat gatavi iet!Vīrieši un sievietes var justies ātri atbrīvojumu no papēža sāpes, vai jūs valkā zābaki vai tenisa kurpes!

Kā man jārūpējas par viņiem?

Mūsu Gēla papēžu aizsargi ir viegli tīrīt un vienmēr ir gatavi jums - Ar tikai mazliet ziepēm un ūdeni, ātri un viegli mazgāt mūsu papēža krūzes ar roku, gaiss ir sauss, un aiziet!Izvairieties no pārāk stiepjas un saules gaismas iedarbības, lai novērstu krāsas vai pazemojošu materiālu, lai jūs varat atkārtoti izmantot atkal un atkal!Piedāvājot labāku materiālu ar augstāku ērtībai, mēs veikt pēdu aprūpi ātri, ērti un pieejami!

Nodrošina simptomātisku atvieglojumu par:

- Plantar Fasciitis

- Papēža sāpju

- Papēža spurs

- Krekinga papēži

- Sausa pēdu

- Kāju sāpes

- Calcaneal sāpes

- Ahileja Bursīts

Iepakojuma Saturs:

1Pair * Papēža Gēla Zeķes



Rhondacisneros
2020-11-08
5/5
The purpose is strong. Thank you.
Renato Oliveira Xavier
2021-01-22
5/5
Everything ok
Abuimad88
2021-02-04
5/5
Flesh color. Made of silicone. Light to wear. Cushioned shocks at the heels. Stretchable.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti