Tagi: kamera mazgāšanas bmw, vīzija, is automašīnu atpakaļskata stāvvietas kamera, kamera pelējuma, stikls lasīt, bmw kamera f25, mijia kameras ūdens, kameras video, profesionālo foto kameras ūdens, bmw dash cam.

€9.93
  • Pieejams
  • w1160


  • Vadu vai Bezvadu: Stieples
  • Lēcu Materiāls: Plastmasas + Stikls
  • Zīmola Nosaukums: GREATSO

1. Elektronisko mēroga distances funkcija pēc izvēles

2. Pieskārās Uzstādīšana

3. Attēla Sensors 1/3" CMOS OV7960

4. Signāla Sistēma: PAL/NTSC

5. Horizontālā Izšķirtspēja 480 TV Līnijas

6. Super Plats Skata Leņķis 140º-170º

7. Pikseļu skaits 580(H)χ540(V)

8. Elektronisko mēroga Jā

9. Elektroniskā Slēdža 1/60-1/5000sec

10.Laika apstākļu izturīgs IP 67

11.Skata Leņķis 140º-170º

12.Video Izejas 1Vp-p/75 Ω

13.Audio Izeja Nē

14.Baltās Krāsas Balanss Auto

15.Sync.Sistēmas DC 12V

16.Strāvas Padeve -20ºC~+60ºC

1) Mēs iesakām DARĪJUMA drošu maksājumu.

2) Western Union, Bankas Pārskaitījums, ir arī pieņemams.

Lūdzu, norādiet savu tālruņa numuru maksājumu, ņemiet vērā, tūlītēju un drošu sūtījumu.

Prece ir tikai nosūtīti uz www.ogredogs.lv apstiprinātu adresi.

DHL/TNT/EMS vai citu paātrināta kurjeru pakalpojumi

1) Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircējs?s atbildība.

2) Virs 90% var panākt, lai pircējs bez jebkādiem Nodokļiem.mēs mēģiniet vislabāk, lai palīdzētu mūsu pircēju, lai mazinātu risku, ka maksā Nodokļus, bet nav atbildīga par jebkādu pircēju vietējo ievedmuitas nodokļu vai muitas kavēšanās.Jūsu sapratni un uzmanību, ir ļoti appreciated

1.Mēs piedāvājam 1 GADS S garantijas.Visas preces ir labi iepakotas, brand new, nekad nav izmantots, nav atjaunotas.Gadījumā, ja jūs saņemsiet bojātu preci, lūdzu sazināties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad paraksta par saņemšanu.Mēs atmaksāsim vai aizstāt to.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādas tehniskas problēmas, montāžas un lietošanas laikā.Mēs iesakām lietotājiem instalēt šo preci pa profesionālu instalētāju.

3.Ikviens priekšmets, kas ir arī pārbaudītas pirms izvesti.Mēs piedāvājam 14 Dienu nomaiņa Garantija, un atbalsta viens veids kuģniecības izmaksas, ja apstiprina kļūdains viena mēneša laikā.WITSON būs atbildīga par kuģniecības izmaksas no Ķīnas uz jūsu galamērķi, bet pircējs maksā atgriešanās izmaksas.Lūdzu, nosūtīt mums atpakaļ tās sākotnējā iepakojuma bez skrāpējumiem vai zaudējumu atlīdzību.

Garantija attiecas uz produktiem ar trūkumiem tikai.Fizisku kaitējumu vai ļaunprātīgu izmantošanu, klients nav aizvietojami.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti