Tagi: polipropilēna šuvju, brava futbola neto, sklz futbola rebounder, mērķis hokejs, neilona sporta sieti, golfa mērķa, footbal, mērķis vārtsargu apmācības, neto futbols, mērķis neto futbols.

€10.45 €15.84
  • Pieejams
  • w1158


  • Atvasinātie Sērija: Citi
  • Materiāls: Citi
  • krāsa: Balts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piepūšamās: No

{infomodule}

PIEZĪME: Net Tikai, Amatā, kas nav iekļauti.

Funkcijas:

- Krāsa: Balta

- Izmērs: Apm. 12ft x platības ziņā ir atšķirīgas 6ft x 1.6 ft x 4ft (3.6 m x 1,8 m x 0,5 m x 1,2 m) (Platums x Augstums x Top Dziļums x Grunts Dziļuma)

- Polipropilēna materiāls

- Lielu ietekmi, elastīga, viegla un viegli montēt

- Mini futbola, ideāls junioru futbola komandas

- Piemērotas pilna izmēra taisni atpakaļ mērķus

- 5mm Satīta Polipropilēna Diega

- Dubultā Mezglā Sasieti

- Overloku-Malas

- 100mm Sq.Acs

Paketē iekļauts:

- 1 x 12*platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Futbola Mērķi, Neto

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgs par visām papildus maksām, brokeru honorārus, un es ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.



Ealeriyknjr
2021-01-25
5/5
Посылка пришла быстро в Тамбов.Летом испытаем.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti