Tagi: 4x4 emblēmu, 4WD Uzlīme, jeep patriot, Patriots, uaz patriot, jeep patriot uzlīme, auto metāla uzlīme, awd uzlīme, awd, auto patriot.

€11.58
  • Pieejams
  • w11571


  • Objekta Garumu: 26.5cm
  • Dizains: Vārdiem
  • Objektu Platums: 2.3cm
  • Materiāla Tips: ABS
  • Veids: Citi 3D Uzlīmes
  • Kategorijas: Emblēmas
  • Zīmola Nosaukums: CAYEARS
  • Veida Uzlīmes: Radošā Uzlīmes
  • Uzlīmju Izvietojumu: Vadītājs
  • Modelis: Transportlīdzekļa Logo

1gb PATRIOT R/H VAI L/H DURVJU Plāksnītē Automašīnas Kravas automašīnas Plastmasas Uzlīmi, Emblēmu

Materiāls : augstākās Kvalitātes ABS Plastmasas

Visa Izmērs :26.5 cm*2.3 cm

Daudzums: 1gb

Par MUMS:

Mēs darām visu iespējamo, lai atbildētu katru e-pastu ASAP.Tā kā mēs nevar strādāt 24 stundas diennaktī, daži e-pasta, iespējams, nevar, lai atbildētu to pašu dienu.Arī e-pasts ir nosūtīts uz asv laikā Sestdienās, svētdienās un Svētku dienās būs atbildi uz nākamo darba dienu.

Lūdzu, pārbaudiet BULK MAIL/NEVĒLAMĀ e-PASTA MAPI, gadījumā, ja mūsu atbildi e-pasts tika nosūtīts uz turieni.

Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu.Mēs atbildi, visa mūsu klienta e-pastu, ja jums nav iegūt mūsu atbildi, lūdzu, mēģiniet citu e-pasta adresi no dažādiem pakalpojumu vai izmantošanas citā veidā sazināties ar mums.

Ja jums nav apmierināt ar pirkumu, atcerieties sazināties ar mums, pirms jūs atstāt atsauksmes.Atstājot atsauksmes nozīmē, ka jūs jau šķiro šo darījumu.Un tas nepalīdzēs, lai tuvinātu to izšķirtspēju.Mums patīk labas atsauksmes, tāpēc mēs strādājam pēc labākās mūsu spēju "pareizi." Pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, sazinieties ar mums pirmo reizi.

Maksājums:

Mēs pieņemam www.ogredogs.lv maksājums, kredītkartes maksājumu, izmantojot www.ogredogs.lv.Pircējs ir jāizmanto kases, lai iegūtu pilnīgu un maksāšanas veida izvēle pēc izsoles beigām.Darījumiem, iespējams, nevar pabeigt bez klientu norēķināšanās.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt mums apstiprināja, piegādes adrese, jebkuru maksājumu, ko sūtīt ar neapstiprinātu adrese radīs kavēšanās sūtījumu.

Maksājums ir saņemts 7 dienu laikā no izsoles, kas noslēdzās dienas) vai nav maksājumu strīds tiks iesniegts, lai jūsu kontu.

Nepietiekams maksājuma summu vai informācija būs kavēšanās procesā, lai, lūdzu, aizpildiet kases uzmanīgi.Jūs varat aprēķināt kopsummu, saskaitot preci cena + kuģniecības un pārkraušanas maksu.

Mēs tikai kuģis veic produktus pēc tam, kad maksājums ir izdzēsti no mūsu bankas.Atcerieties, naudu atskaita no savas kabatas, nenozīmē, ka mēs esam jau saņemsiet savu naudu.Tomēr, tas nav pārāk ilgi, mums ir skaidrs maksājumu.Parastās apstrādes laiks ir 24 līdz 48 stundas, atkarīgs no tā, kāda veida maksājumu metode, kuru var izmantot.Tas var aizņemt mazāk vai vairāk laika.

Piegāde:

Mēs sniegt dažas kuģošanas zona dažādi galamērķi, izmantojot citu piegādes pārvadātājs.Kuģniecības maksa tiks atšķirīgs dažādiem zonā, piegāde.Kuģniecības Maksa ir skaidri uzskaitīti turpmāk, vai jūs iegūtu kuģniecības izmaksas, līdz brīdim, kad jūs pabeigtu kases.Lūdzu, e-Pastu mums, ja jūs neesat pārliecināts par maksas, pirms jūs uzliekat cenu.

Mēs neesam atbildīgi par custom/nodoklis, nodoklis, ja tas piemērojams.

Bojājumiem transportēšanas laikā tiks apstrādāta ar kaitējuma atlīdzību. (Jums ir jāgaida kaitējuma atlīdzību, lai būtu pilnīga pirms saņemot jaunu daļu)

Piegāde ar Kurjeru pamatā būs svars/garums/mērķa un lēmumu ar mums.

Pasūtījums tiks kuģis veic 48 stundu laikā pēc tam, kad skaidrs, saņemto maksājumu. (Izņemot brīvdienas & Brīvdienās) Izsekošanas numuru vai nosūtīšanas apstiprinājuma numuru, kas tiks nosūtīts 48 stundu laikā pēc apmaksas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs veicāt maksājumu ilgāk par 72 stundām, bet ne saņemt jebkuru e-pasta paziņojumu no asv.

Mēs parasti kuģis 1-2 darba dienu laikā (izslēgt brīvdienās & brīvdienās) pēc tam, kad maksājumu notīra.Lūdzu, neturiet mums, kas atbild par kurjeru kavēšanos.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti