Tagi: campervan iekārtas, diesel vīriešu, auto siltumu, dīzeļdegvielas ūdens sildītājs 12 v, treileru rv, 12v dīzeļdegvielas sildītājs, gaisa apsilde, dīzelis gaisa sildītājs 12 v, silikona bumbiņas dzimumlocekļa, treileru nometne.

€111.86 €127.11
  • Pieejams
  • w113949


  • Zīmola Nosaukums: Audew
  • Materiāla Tips: Plastmasa,Metāls
  • Objekta Garumu: 41.5cm
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Spriegums: 12V
  • Postenis Svars: 11050g
  • Slēdža Tips: Daudzfunkcionālo slēdzi
  • Jauda: 5000W
  • Objektu Platums: 39cm
  • Modeļa Nosaukums: Citi
  • Degviela: Dīzeļdegviela
  • Postenis Augstums: 15cm

{infomodule}

Viss Vienā 12V 5KW Biodīzeļdegviela Gaisa Sildītājs

Specifikācija:

Krāsa:Melna

Izmērs:41.5*39*15cm

Spriegums: 12V

Jauda: 5000W

Degviela: Biodīzeļdegviela

Tālvadības attālums:30 m

Darba temperatūra: -40°C~80°C

Paketē iekļauts:

1 x Gaisa sildītājs uzņēmēja(Slēdzis Slēdzis)

1 x Biodīzeļdegviela Filtrs

1 x Tālvadības pults(akumulators nav iekļauti)

1 x Izplūdes Caurule

4 x Gaisa Izplūdes Caurule

1 x Ieplūdes Caurules

1 x Uzstādīšanas Komplekts

Funkcijas:

1.Visi par vienu vienību, ietaupot telpu un viegli pārvietot;

2.Tālvadības pults:Palielinājums tālvadības kontroles funkcijas, lai padarītu kontroles darbība būtu vienkārša un ērta;

3.Videi: Nav dūmu, nontoxic un savdabīga smarža,Ja biodīzeļdegviela eļļa apdegumiem, protams, tas nav noplūdes, un tikai tad būs atbrīvots no izpūtēja.

4.Zems trokšņu līmenis: trokšņa samazināšanas apstrāde ar minimālu troksni;

5.Balss brīdinājums:gadījumā, ja kādas problēmas, notika darbības laikā, displeja parādīs, uzņēmējiem un mirdzums kļūdas kods, ar balss brīdinājums problēmu cēloņus, lai atvieglotu uzņēmējiem atklāt un pēc tam novēršot problēmas.

6.Automātiskā nemainīga temperatūra:Automātiski noteikt temperatūru iekšpusē automašīnu,vienmēr jāievēro temperatūras noteiktajā diapazonā

7. zems degvielas patēriņš:Ar atomizing sadedzināšanas ierīces, degvielas patēriņu, kas, protams, ir saglabāts, zemākais pārnesums ir 0,2 litri stundā.Pēc optimizācijas, jaudas patēriņš visa mašīna ir 40 vati pēc stabila darbība, kas ietaupa elektroenerģiju, ļoti daudz.

8.Četru caurumu dizainu, kas var tikt sadalīts apkurei.

9.Viegli uzstādīt, ekonomisks un ērts.Var izmantot kā logu stiklu atkausēšanas, bet arī kabīnes, studijas, salona siltumizolācijas pakalpojumi.

Paziņojums:

1.Lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.

Funkcijas

Sākt sildītājs, nospiežot taustiņu "on/off" poga, ar balss "laipni lūdzam izmantojiet Xxx-gaisa sildītājs ": Nospiediet taustiņu "on/off" pogu, lai 3s apmainīt gaisa kondicionētājs režīmā vai sasilšana gaisa režīmu": pagrieziet on/off taustiņu, lai izvēlētos nepieciešamo temperatūru(18-45 pakāpe) un zvejas rīku (pārnesumu vienu pārnesumu uz desmit)papildus kontroles slēdzis ir divi darbības režīmi: manuālais darbības režīms un automātiskā darbības režīmā.

Saskaņā ar manuālo darbības režīmu, ir desmit zvejas rīkiem, kas tiks atlasīti un saskaņā automātiskais režīms, tur ir temperatūra diapazonā no 18℃45 ℃ lai uzstādītu, un slēdzis pagrieziet attiecīgo zvejas rīku saskaņā ar salona temperatūras.Kā salona temperatūras palielina/samazina, vadības slēdzis pielāgos savu rīku pozīcijas automātiski, lai sasniegtu temperatūru, iestatīt un sildītājs darbosies daudz saprātīgāk un ekonomiskā veidā.Gadījumā, ja kādas problēmas, notika darbības laikā, displeja parādīs, uzņēmējiem un mirdzums kļūdas kods, ar balss brīdinājums problēmu cēloņus, lai atvieglotu uzņēmējiem atklāt un pēc tam novēršot problēmas.

Skatlogs

【Ieslēgt] aicina, Kad sildītājs ir izslēgts, nospiediet taustiņu "ON/OFF" pogu, un ar buzzing skaņas, displeja logā parādās dažas ciparu numuru un sildītājs ir ieslēgšana.

【Izslēgtu] aicina, Kad sildītājs ir ieslēgts, nospiediet taustiņu "ON/OFF" pogu un ar buzzing skaņas, reklāmas logā parādīsies acumirklis izslēgts ar frekvenci 1 hz, kas liecina sildītājs ir izslēgšana.Kad sildītājs ir izslēgts, skatlogu, melnajiem un balss pateikt uzņēmējiem, "Sildītājs ir izslēgt, paldies par izmantojot, un ir laba diena."

【Mode Mijmaiņas] aicina, Kad sildītājs ir ieslēgts, nospiediet kreiso pogu "ON/OFF", lai pārslēgtos starp manuālā/automātiskā režīmā.Saskaņā ar manuālu režīmu, ir desmit zobrati, sākot no vienas līdz desmit; saskaņā automātiskais režīms, tur ir temperatūra diapazonā no 18~45℃.

Savukārt "ON/OFF" pogu pulksteņrādītāju kustības virzienā, lai palielinātu temperatūru un zvejas rīku stāvokli, un pretēji pulksteņa rādītāja virzienam, lai samazinātu temperatūras un zvejas rīku atrašanās vietu.

【Darba Režīms] aicina Automātiskās darbības režīms: gadījumā, ja salona temperatūra ir augstāka par iestatīt temperatūru, slēdzis ieslēgt pārnesumu automātiski, lai pārliecinātos, sildītājs darbojas ar zemāko pārnesumu.

Gadījumā, ja temperatūra ir zemāka par iestatīt temperatūru, slēdzis pagrieziet, lai palielinātu viens pārnesums stāvoklī, ja salona temperatūra ir par 2 grādiem mazāk nekā iestādīto temperatūru, un maksimāli nostāju rīku desmit.



Tonydrapak
2020-11-28
4/5
The device passed the test, the only thing did not immediately realize that the fuse was missing, thought the marriage came, but in the end, the doper. The metal of the case is tonokovat, but for such a price will go. Question to the seller: what kind of battery to put in the remote (volt, type)?
Fi2re0fig9ter
2020-11-19
5/5
Fast shipment and delivery delivery by courier to the door of the house. The device is like not damaged, it is necessary to experience in the car

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti