Tagi: sudraba jewerly lodziņā vintage, skaidrs, stikers kastes, maza kaste, rtklm kaste, kaste kuģis, rūtiņu papīra, kaste packag, rūtiņu gudrs, baroka pāri, misiņa gadījumā.

€3.54 €6.56
  • Pieejams
  • w11384


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Stikla

Apraksts:

Klases un Kvalitātes Stikla apņemta ar zelta vara.Skaidrs, stikla displejs kaste ideāli izmantot kā kāzu lodziņā un piemiņai lodziņā savu pirmo mājās kopā.

Dažādu Izmantošana - Auskari, kaklarota, anklet, rokassprādzes, gredzeni, kontaktlēcas, matu joslu, dārgumu, utt.Tas arī organizē visu savu dārgas lietas.Arī izmantojiet to kā rotaslietas organizators un glabāšanas, kā rotaslietas lodziņā rotaslietas organizators rotaslietas displejs.Padarīt jūs viegli, lai aizsargātu jūsu dārgakmeņi stuff droši.

Klāt Draugi - lielisks dizains, bieži vien izmanto kā fantastiska dāvana Kāzās, Valentīna Dienā, Kāzu Dienā, Ziemassvētkos.Lieldienu, utt.

Handcrafted vitrāžas piemiņai kastē, kas izgatavoti ar bezsvina lodalvu, lai aizsargātu jūs un vidi.

Viegli notīrīt un Iesaiņotas Arī - Katrs postenis ir iepakots diezgan labi un aizsargāti, ideālā stāvoklī.Ražots no izturīga un bieza stikla, kas ir viegli kopjams, jūs varat noslaucīt organizators ar mitru drānu.

Specifikācija:

Izmērs: 13x13x7.5cm / 5.11x5.11x2.95inch

Materiāls: Stikls + Misiņš

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Skaidrs, Stikla Dekoratīvie Kaste

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu,faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti