Tagi: 6 gopro, gopro telesin, lampas gopro 7, hero7, roktura gopro 6, gopro hero, gopro jauda, gopro sesija, gopro lielgabals mount, republikāņu partijas.

€5.08 €6.35
  • Pieejams
  • w113091


  • Zīmola Nosaukums: TELESIN
  • Modeļa Numurs: GP-FLM-006
  • Veids: Darbības Kameru Piederumi Komplekti
  • Daudzums: 2gab par set
  • Materiāls: Citi
  • Produkts: Aizsargi Filmu komplektu par GoPro Hero 6, Varonis, 5 Melns
  • Komplektā: Komplektā 1
  • Saderīgs Action Camera Brand: gopro
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

TEELSIN 2gab Anti-scratch Ūdensizturīgs Rūdīta Stikla Ekrāna Attiecas Aizsargi Filmu komplektu par GoPro Hero 6 Varonis, 5 Melns Piederumu

Ekrāna Aizsargs, par GoPro Hero 6 un 5 Varonis Sporta Kamera, 2-Pack Anti-scratch (Anti-glare Ūdensizturīgs Rūdīts Stikls Hero5 Filmu Aksesuārs.

-TELESIN ekrāna aizsargs raksturo ar ārkārtēju skaidrību, skrāpējumiem un aizsardzību pret koroziju.

-Ekrāna aizsargs, kas izgatavoti no augstas cietības pakāpes stikla, kas palielina aizsardzību. -Ideāls griešanai ekrāna aizsargs, padara to fit jūsu kameru ievērojami. -Īpaši paredzēti GoPro Hero 5 Sporta Kameras Ekrānam

FUNKCIJAS 1. Veikti ar augstas kvalitātes 0.33 mm bieza premium rūdīta stikla ar R2.3 noapaļotām malām, tikai GoPro Hero 6, Hero5 Black 2. 9H virsmas cietība optisko rūdīta stikla ekrāna aizsargs, par GoPro kameru.Vairāk nekā 99% caurlaidība nav spēkā attēlveidošanas un sasniegt skaidrs, šaušana 3. Izgatavots no augstas cietības materiālu, pēc rūdīta tērauda apstrādi, cietība virsmas līdz 9H, kas nodrošina ikdienas aizsardzību pret skrāpējumiem un samazinātu kaitējumu jūsu ekrāna 4. Aizsargā ekrānu no liela ietekme pilieni, skrambām, un izciļņiem, ūdens, skrāpējumiem, putekļiem, eļļas, pirkstu nospiedumu pretoties 5. Tas piešķir raiti ar self-ievērojot virsmas un neatstāj atlikumus, kad to noņem 6. Plēves pārklājumu uz muguras ar spēcīgu silikona līmi, kas padara tā stingri pieķeras pie ekrāna un nebūs samazinātu jutību pieskaras

Iepakojuma Saturs:

2 x Ekrāna Aizsardzības Plēves

2 x Mitrās Salvetes 2 x Sausās Salvetes

1 x Tīrīšanas Audums Lūdzu, Ņemiet vērā:

-Stikla izstrādājums, rīkoties uzmanīgi: nav saliekt to, saglabāt to prom no bērniem.

-GoPro KAMERU NAV iekļauti iepakojumā!

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.ogredogs.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti