Tagi: uzvalks joga, 30mm dakša, cilvēks sporta, velosipēds džersija komplekts, sieviešu īsās piedurknes ar velosipēdu jersey, violetais ar velosipēdu jersey, vīriešu sporta, vīriešu vienkāršā cycling wear, cycl jersey, riteņbraukšana apģērbu feminina.

€51.19 €94.78
  • Pieejams
  • w11297


  • Materiāls: Poliestera
  • Piedurknes Izmēra: Garas Piedurknes
  • Veids: vīriešu Velo Komplekti 2020
  • Īpašība: 3D Elpojošs Želeju Polsterēta & 3M Pārdomas un aizmugurē 3 kabatas
  • Nosaukums: vīriešu Velo Jersey Komplekti 2020
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Priekšmeti: riteņbraukšana sieviete jersey garām piedurknēm
  • Bikses Materiāls: 80% Poliestera un 20% Stretch & Spandex
  • Pārdošanas Metodes: Rūpnīcas Tiešā Pārdošana
  • Modelis: vīriešu velo komplekts ar garām piedurknēm
  • Modeļa Numurs: LB17-13ad
  • Funkcijas: sieviešu velosipēds apģērbu vīrieši, kas
  • Sezona: Pavasara/Rudens
  • Type2: elpojošs riteņbraukšana Džersija komplekts
  • Zīmola Nosaukums: LEOBAIKY
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Stils: Garas Piedurknes ar velosipēdu džersija komplekts vīrieši sievietes
  • Piemērojams: velosipēdu sporta apģērbiem Āra riteņbraukšanas sporta
  • Svīteri Materiāls: 100% Poliesters
  • Rāvējslēdzēja Garums: Pilna
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Riteņbraukšana Jersey Pad Stils: GĒLA Elpo Pad

LEOBAIKY "eiropa 2020" Pro Komandas Riteņbraukšana Džersija Komplekts Vīriešu garām Piedurknēm Sieviešu Velosipēdu Apģērbu MTB Velosipēds Drēbes Valkāt Ātri Sausas Sacīkšu Cikla Sporta Jersey Funkcijas: 1. Audums:100% Poliestera, wicking un anti-mikrobu, quick-dry un elpojošs.forša sajūta, jūtas vienmērīgu, ērtu un mīkstu. 2. Aizmugurē 3 kabatas: ir 3 kabatām uz muguras ar velosipēdu jersey, var likt ūdens pudelēs, tālrunis,ect. 3. Zīmola rāvējslēdzēju: Augstas kvalitātes LEOBAIKY Zīmola rāvējslēdzēju, pilnībā neredzams rāvējslēdzējs dizains, izskatās vairāk jauku, gludu, bez bloka. 4. Atstarojoša lente: 2gab atstarojošās lentes vidū kabatā.Liek jums būt drošāk, braucot naktī. 5. Hem pretslīdes lentes: anti-slip, aizveriet-fit dizainu, lai jūsu izjādes būt vairāk brīva pat tad, ja Intensīvas slodzes. 6. Pilna sublimācijas ar Italia tinti.Bikses Funkcijas: 1. Audums: 80% Poliesteris & 20% likra, liekas gluda, wicking un anti-mikrobu, elpojošs, augstas elastības. 2. Bikses kājas Anti-slip dizains: anti-slip silikona joslas apakšā velosipēds šorti.aizvērt-fit un ērti, veikt izjādes ātrāk un brīvību, pat tad, ja Intensīvas slodzes 3. Pilna sublimācijas ar Italia tinti. 4. Želeju Polsterēta: Jaunākās elpojošs gēla polsterējumu iekšpusē velo bikses, elpojošs un ērts. 5. Atstarojoša rāvējslēdzēju: atstarojošs rāvējslēdzēju sānos apakšā bikšu kājas.Liek jums būt drošāk, braucot naktī .

Ķivere Izmērs: Tas ir integrēts, regulējams izmērs, galvas apkārtmērs, tā ir elastīga un ērta.Izmērs: Piemērots galvas apkārtmērs 52-62cm, un galvas platums ir mazāks par 18 cm.Svars: ± 220g Cimdi Funkcijas: Cimdi M, L, XL, tikai 3 izmēru izvēlēties Anti-slip, Anti-cut, Triecienizturīgs, Piemērots: riteņbraukšana , makšķerēšana , slēpošana, kempings, medības ...ect, āra sporta Paketi, ieskaitot: Jersey X 1 Gab. Bikses X 1 Gab Ķivere X 1 Gab., Cimdi X 1 Pāri Zeķu X 1 Pāriem (dāvanas) Brilles X 1 Gab (dāvanas) Šalle X 1 Gab (dāvanas) biežāk UZDOTIE jautājumi: Kāpēc Izvēlēties VEOBIKE /LEOBAIKY 1,VEOBIKE / LEOBAIKY ir profesionāla āra sporta rūpnīcas,Koncentrēties uz riteņbraukšana vairāk nekā 10 gadus. 2,VEOBIKE / LEOBAIKY saskaņā ar starptautiskajiem standartiem produkcijas. 3,VEOBIKE / LEOBAIKY jau sen ir reģistrēta starptautiskajiem zīmoliem, un populāra Spānijā, Francijā un daudzās citās Eiropas valstīs.LEOBAIKY ir Britu Zīmolu.Kāpēc Mūsu cena ir dārgāka nekā citiem?Mūsu cenas ir saprātīgas,un Mēs nevaram konkurēt ar cenu, mēs tikai veikt kvalitāti.Mēs apsolām labāko kvalitāti par jums.

Piezīme: Manuāla mērīšana, tur varbūt 1-3cm kļūdas.Šī ir Āzijas izmēru, kas ir mazāks nekā ES un ASV izmēriem.Lūdzu padarītu jūsu izmēra izvēli, balstoties uz mūsu ieteikumu un izmēru tabula.Ja jūs nezināt, kāda lieluma, lai izvēlētos, lūdzu, sazinieties ar mums.

Pārdošanas Punkti

1. Ātri žāvēšanas Audums:

*.Ļoti Elpojošs un superior wicking veiktspējas auduma riteņbraukšana valkāt galu galā, kas tur jūs sausu un vēsu.Pat tu esi nosvīdis, riteņbraukšana Jersey nekad jāievēro, lai jūsu ādu. *.Lai palīdzētu spēlētājiem, pat nelabvēlīgākajos apstākļos var uzturēt komfortablu temperatūru un mitrumu, un gāzizlādes sviedri; kas, mūsuprāt, būs arī palīdzēt, lai sasniegtu savu labāko.

2. Atstarojoša:

Atstarojoša lente: 2gab atstarojošās lentes vidū kabatā.

Atstarojoša rāvējslēdzēju: atstarojošs rāvējslēdzēju sānos apakšā bikšu kājas.Liek jums būt drošāk, braucot naktī .

3. Anti-slip dizains: * Bikses kājas Anti-slip dizains: anti-slip silikona joslas apakšā velosipēds šorti.aizvērt-fit un ērti, veikt izjādes ātrāk un brīvību, pat tad, ja Intensīvas slodzes. * Hem pretslīdes lentes: anti-slip, aizveriet-fit dizainu, lai jūsu izjādes būt vairāk brīva pat tad, ja Intensīvas slodzes. * Želeju Polsterēta: Jaunākās elpojošs gēla polsterējumu iekšpusē riteņbraukšanas šorti, elpojošs un ērts.

Džersija Ziņas

Zīmola rāvējslēdzēju: Augstas kvalitātes LEOBAIKY Zīmola rāvējslēdzēju, pilnībā neredzams rāvējslēdzējs dizains, izskatās vairāk jauku, gludu, bez bloka.

Audums:10 0% Poliestera , wicking un anti-mikrobu, quick-dry un elpojošs.forša sajūta, jūtas vienmērīgu, ērtu un mīkstu.

Aizmugurē 3 kabatas: ir 3 kabatām uz muguras ar velosipēdu jersey, var likt ūdens pudelēs, tālrunis,ect.

Atstarojoša lente: 2gab atstarojošās lentes vidū kabatā.

Liek jums būt drošāk, braucot naktī.

Hem pretslīdes lentes: anti-slip, aizveriet-fit dizainu, lai jūsu izjādes būt vairāk brīva pat tad, ja Intensīvas slodzes.

Bikses Ziņas

Bikses Audums: 80% Poliesteris & 20% likra, liekas gluda, wicking un anti-mikrobu, elpojošs, augstas elastības.

1. Bikses kājas Anti-slip dizains: anti-slip silikona joslas apakšā velosipēds bikses.aizvērt-fit un ērti, veikt izjādes ātrāk un brīvību, pat tad, ja Intensīvas slodzes. 2. Atstarojoša rāvējslēdzēju: atstarojošs rāvējslēdzēju sānos apakšā bikšu kājas.Liek jums būt drošāk, braucot naktī.

Želeju Polsterēta: Jaunākās elpojošs gēla polsterējumu iekšpusē velo bikses, elpojošs un ērts.

====== Modelis Show ======

Cimdi Ziņas

Lāzera griešana un bezšuvju malas slēgšanu , justies vienmērīgu, ērtu un mīkstu .Padarīt jūsu rokas būs brīvas.

Audums:10 0% Poliestera , wicking un anti-mikrobu, quick-dry un elpojošs.forša sajūta, jūtas vienmērīgu, ērtu un mīkstu, H igh elastību.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti